Ystävyyden rannenauha

Tilauslomake + tilitiedot sivun alareunassa

Ystävyyden rannenauha -kampanja on ainutlaatuinen osoitus siitä, miten autettavat voivat olla itse aktiivisesti mukana rakentamassa omalle yhteisölleen parempaa tulevaisuutta. Heillä ei ole varoja uuteen kattoon tai kaivoon, mutta he osaavat tehdä taiturimaisia rannekkeita. Sido se ylpeänä ranteeseesi, muista kuka sen on tehnyt ja tiedä, että juuri hänelle ja hänen läheisilleen ystävyytesi osoitus on erittäin tärkeä.

Yhden rannenauhan valmistaminen vie aikaa 3-4 tuntia. Rannenauhat valmistetaan 32 perheen voimin Hikkaduwan Vaulakotan kylässä ja talkoisiin osallistuvat myös Ilolan vammaiskodin ja Toivolan lastenkodin asukit. Tule mukaan, rohkaise ihmisiä jotka haluavat itse auttaa itseään. Vaihda 10 euroa tuntien työn tulokseen ja saat itsellesi siitä taidokkaan muiston, jota voit kantaa mukanasi vaikka joka päivä.

Lahtelainen kirjapaino Markprint Oy on suunnitellut ja painanut tyylikkään kortin, jonka mukana rannenauha toimitetaan. Positiivarit hoitaa tiedotuksen, ottaa vastaan tilaukset, pakkaa ja toimittaa ne tilaajille. Kumpikin yritys tekee tämän veloituksetta. Rannenauhojen mukana saapuu lasku, joka ohjaa rahat suoraan Lotus Hill ry:n tilille. Varat käytetään Sri Lankan köyhien ja syrjäytyneiden lasten sekä vammaisten auttamiseen.

Talkoolaisten ja rannenauhojen tekijöiden puolesta tuestasi kiittäen

Lotus Hill ry
Marja ja Pentti-Oskari Kangas
Herrankukkaro Oy
Höyrylaiva oy s/s Ukkopekka
Arto Näveri, Markprint Oy
Juhani Töytäri, Positiivarit Oy

HUOM! Mikäli lasku on kadonnut, hoida maksu
(10 euroa/rannenauha + 4 euroa/toimitus)

Pankkiyhteys:
LOTUS HILL RY
TSOP Naantali
Viite: 2121
FI36528402-20048884
BIC-koodi OKOYFIHH

Tilauslomake