Palautteita Ajatusten Aamiaisesta

Ajatusten aamiaista on tarjoiltu miltei 4000 annosta vuodesta 1999 alkaen. Monelle nuo muutamat aamuiset minuutit ovat osoittautuneet arvokkaiksi oman asenteen toistuvalle päivitykselle. Aamun on päivän peräsin. Kun oikea suunta on tiedossa voi huoletta lisätä vauhtiakin.


Aamiaispalvelu on ollut minulle korvaamaton matkakaveri, pitkien unettomien öiden ystäväni ja lohduttajani lähes nämä kaikki 18 vuotta.

Helmis


Nämä ovat todellakin hyvin merkittäviä minuutteja minulle❤

Malla


Paljon on merkinneet. Piristää mieltä kummasti joka päivä ja lomillanne huomaa kaipaavan sähköpostianne.

Asenne on


Aamulla aina herätessä luen ja kyllä sieltä aina joku ajatus jää aamuun ja päivään vaikuttamaan. Usein saatan niitä ajatuksia sitten päivän aikana muillekin jakaa.

Tt


Paljon on merkinneet. Piristää mieltä kummasti joka päivä ja lomillanne huomaa kaipaavan sähköpostianne.

Asenne on


Mikäpä on päivään herätessä, kun aamiainen on katettu valmiiksi! Joka aamu hiukan erimakuinen, ei ehdi kyllästyä. Ja annas olla, kun aamiainen on tauolla… kuinka sitä kaipaakaan! Itsekkään herkuttelun lisäksi on mukava vinkata aamiaispalvelusta sellaisille tutuille, jotka vielä eivät ole siitä huomanneet. Buffetista saa hauskantotisesti potkua päivään! Lounastapaamisissa vielä pureskellaan aiheita yhdessä.

Ahne ahmija


Iloa, voimia jaksamista, positiivisuutta vaikeaan elämän tilanteeseen arjessa jaksamiseen. Paljon Onnea positiivarit!

Jasmine


Parasta on aloittaa aamu Positiivareilla. Useasti elän päivän sen mukaan mikä on ollut päivän mietelause /sanoma. Voitte uskoa että olen aika onnellinen ja jaan hyvää positiivisuutta ympärilleni.
Levitän myös usein näitä positiivarin ajatuksia eteenpäin. Niissä vaan on se elämän viisaus ja totuus. Kiitos teille

Ulla Lähtevänoja


Odotan joka yö innoissani, koska saan lukea tuoreen ajatuksen aamiaisen. Tiedän, että se tulee puolen yön jälkeen, klo 01:00 maissa. Kun olen lukenut sen, voin jo sulkea silmäni ja nukahtaa tyytyväisin mielin. Ajatuksen aamiaisessa on mukana hauskoja juttuja, yleistietoon liittyviä kysymyksiä, nimipäivän viettäjät, kivoja kuvia. Tärkeimmäksi mulle on kuitenkin tullut se elämänviisaus, päivän aforismin lukeminen. Se antaa uusia oivalluksia omaan elämään. Ajatusten Aamiaisesta on tullut tärkeä osa koko päivää. Sen lukemisesta tulee huippuhyvä mieli.

Tiina Salonen


Ajatusten aamiainen on jokaisen arkiaamuni hyvä hetki, jonka parhaita paloja jaan usein myös jossakin muodossa ystävilleni ja aikuisille lapsilleni voimaksi uuteen päivään. Sieltä löytyy usein aihetta hymyyn, arvokkaita ajatuksia oman suuntansa tarkistamiseen taas alussa olevalle päivälle ja muistin aktivointia päivän kysymyksiä pohtiessa. Siis hyvin monipuolista ja terveellistä ravintoa mielelleni. Siispä lämpimät kiitokset Jussille ja tiimille tästä palvelutyöstä. Toivottavasti jaksatte jatkaa. Työnne ei tosiaan ole ollenkaan turhaa, vaan levittää valoa tähän maailmaan.

Seija Kaarina


Päiväni lähtee käyntiin, kun aamulla luen ensimmäiseksi ajatusten aamiaisen. Se saa hyvälle tuulelle ja auttaa ajattelemaan positiivisesti huonosta päivästä huolimatta. Olen lukenut niitä useamman vuoden, enkä varmaan osaisi olla ilman, koska se kuuluu osaksi päivärutiiniani.

Teija


Jokaisen Ajatusten aamiaisen avaan uteliaana ja mielenkiinnolla. Usein yöllä, sillä valvon myöhään. En koskaan ole voinut tietää milloin nauran, milloin tunnen niin samankaltaisuutta – ja milloin itken. Itku voi tulla herkästä aforismista, joka nostaa muistot pintaan. Ne kyyneleet puhdistavat.

Marja


Aloitan päiväni Ajatusten aamiaisella. Usein, erityisesti tiukan paikan tullen, sieltä tulla tupsahtaa juuri se kannustava ajatus, josta saan vinkin tarvittavan vahvistuksen omille pohdinnoilleni . Kiitos!

Carpe diem


Olen tilannut aamiaista todella kauan. Nyt kun mietin, niin voi olla, että jo 15 vuotta! Pikku hiljaa ja salakavalasti se on alkanut vaikuttaa. Huomaan, että suhtaudun aamiaiseen yhä vähemmän epäilevästi ja yhä enemmän ihan yksinkertaisesti nauttien. Olen oppinut näiden vuosien aikana elämästä paljonkin. En ole enää se nuori aikuinen, joka aamiaisen tilasi, vaan keski-ikäinen kahden koululaisen äiti. Opettajana on toiminut elämä itse. Aamiainen ei kuitenkaan ole aivan merkityksetön osa tätä kasvuprosessia. Olet mitä syöt :).

Karoliina


Olen ollut kouluttajana ja nyt myös koulunkäynninohjaajana yläkoulussa ja joka aamu saan
mukavan ajatuksen päivääni, kiitos !Positiivisuutta ei ole liikaa maailmassa ja nuoriakin kannustan asennoitumaan elämään avoimuudella ja innokkuudella.

Mukavaa Kevättä !

Maritta 🙂


Työmatkalla bussiin päästyäni, aloitan päiväni positiivisuudella ja luen aamiaispalvelun. Työmatkani kestää 45 minuuttia joten ehdin jakaa ulkomaisille ystävilleni englanninkielisen mietteen, nimipäiväsankareille lähetän usein sähköisen kortin palvelunne kautta. Pidän aamun toimintoa positiivisena latauksena tulevaan työpäivään. Kiitos❤

Terhi


Positiivareiden aamiaispalvelu on aamunavaus ja hengenravintoa, joka tuo päivääni iloa, voimaa ja viisautta. Työelämä Suomessa ei aina ole kannustavaa ja positiivista joten nämä aamuiset viestit ovat kuin vettä Saharassa, keidas joka ruokkii vaeltajan.

Jaana Pirkanmaalta


Hei!

Työskentelen koneen äärellä öisin yleensä niin myöhään (tai varhaiseen), että Ajatusten aamiainen ehtii tulla. Jos se kilahtaa siinä vaiheessa, kun olen jo noussut tuolistani, niin palaan lukemaan sen. On kiva lukea se ennen nukkumaan menoa.

Olen kerännyt parhaita ajatuksia itselleni eri tiedostoon, josta ne on helposti löydettävissä. Osuvia juttuja lähetän saman tien ystäville tai asiakkaille luettaviksi (lähdeviitteen kanssa tietenkin).

Tänä iltana lähetin ystävälle eilisen kysymyksen: Mitkä 50 tai 100 asiaa haluaisit tehdä? Ehdotin, että teemme kumpikin listamme tästä, sillä tämä on tosi hyvä juttu!

Ajatusten aamiaisessa tykkään kaikesta!!!

Tuntuu, että viime vuosina jutut ovat vain parantuneet! Muutamia tosi hyviä on jäänyt mieleeni:
– Mietitkö, mitä ihmiset ajattelevat sinusta?
– Eivät he ehdi, sillä he miettivät, mitä sinä ajattelet heistä.

Tällä tavalla saadaan kerättyä ihmisten viisauksia ja hyviä ideoita toisille jaettaviksi. Kiva, että ne ovat tallessa. Kuka tahansa voi milloin tahansa lukea niitä. Hienoa, että tällainen idea tuottaa paljon iloa ihmisille ja Juhani sinulle ja kumppaneillesi elannon.

Lisäksi ihmiset saavat vertaistukea eri asioihin, ja olen ymmärtänyt, että otatte vastaan utelu-ideoita ja toteutatte ne.

Uskon myös, että jouluun valmistautumisen työlista auttaa monia. Minä olen listannut tekemisiä jo vuosikaudet, samoin olen tehnyt matkatavaraluettelotkin erilaisiin paikkoihin matkustamista varten. Kun listat ovat tietokoneella, niitä on helppo päivittää. Minulla on myös ostoslistat erityistilanteita varten, ettei joka kerta tarvitse miettiä alusta lähtien, mitä pitää hankkia, kun on tietynlainen tilaisuus. Näin pääsee helpommalla ja voi olla varma, että muistaa kaikki. Samoin on kalenteriin kirjattu kaikki vuosittain toistuvat asiat, esim. auton huolto, auton katsastus, kummilapsen synttärit.

Teidän myyntituotteetkin ovat todella hyviä. Vaikka päätän aina, että en tilaa enää mistään mitään, niin silti on pakko tilata, kun teillä on niin hyviä juttuja! Avainkaulanauhat ovat loistavia. Sellaista tarvitsen joka päivä. Niitä annan ihmisille myös lahjaksi.

Maija Leena


Aamu alkaa positiivisuudella. Kiitos. Kiitos myös asenteesta jonka lähtöviiva oli näillä aamuisilla kirjeillä. Asenne ratkaisee. Aina. Näin on menty jo useampi vuosi.

NTR


Olen aamuvirkkuna hereillä klo 03-05 joka päivä myös pyhäpäivinä olenhan nyt eläkkeellä. Kahvimukin kanssa istahdan koneelle lukemaan ensimmäisenä Ajatusten aamiaisen. Se on vuosien kuluessa (vuodesta 2006 lähtien) ravistellut ajatusmaailmaani positiivisempaan suuntaan, tuonut hymyn/naurun huulilleni ja aloittanut päiväni lempeästi kuin hyvä ystävä. Kiitos siitä!

Marit


Aamiaiaspalvelu on hyvä ystäväni. Sen ”luokse” on helppo tulla, se antaa voimaa, naurua, iloa, ajattelemisen aihetta aivan kuten hyvä ystäväkin. Avaan sen aamutuimaan ensimmäisenä, samoin kuin saatan soittaa hyvälle ystävällekin. Tämä ”ystävä” ei ole aikaan sidottu. Jos kaipaan kannustusta, hymyä, ajatuksien selkeyttäjää, palaan edellisten päivien aamiaisten pariin – kellonajasta riippumatta. Tämä aamiainen täyttää mielenvatsani hyvällä energialla joka aamu. Kiitokset teille, että teette tätä!

Eeva -65


Avaan vähän myhäillen aamiaisen joka aamu. Jos se jää lukematta, on vähän orpo olo. Lasten sutkaukset ovat hyviä ja pähkinöitä pähkäilen, kun tietää jonkun oikein on onnistunut olo. Mietelauseet usein varteenotettavia. Hyvä paketti, kiitos.

Kantsun Kaija


Ajatusten aamiainen kuuluu arkirutiineihini kuten aamupalan syöminen. Siitä saa positiivista boostia päivään. Huonokin aamu näyttää valoisamman suunnan päivään lukemisen jälkeen.. Kiitos:)!

Kat


Lähetin Ajatusten aamiaisen linkin läheiselleni, joka on todella väsynyt ja lähellä loppuun palamista.
Toivon, että hän löytäisi täältä vaikeisiin aamuihinsa ja päiviinsä jaksamista. Minulle ne ovat jo monia vuosia olleet aikaisten aamujeni kohokohta.

Äitee


Aamupähkinät pitää joka aamu yrittää ratkaista, ne ovat minun aamuni kiva piristyshaaste.
Niin ja lasten suusta juttuja on aina yhtä hauska lukea. Onpa muutamia vuosia sitten omakin lausahdus päässyt sinne 🙂 Innolla odotan mitä kiva kaupassa on myynnissä. Vieläkin saan kehuja miten ihanat vaha-amaryllikset olivat! Toivottavasti niitä tulee taas ensi jouluna.

RA


Piristävät päivää ja antavat usein ajattelemisen aiheita! Kiitos!:-)

HK


Taidan olla melko tyypillinen työstressaaja. Päivän tapahtumat, ratkaisemattomat tai pieleen menneet tavoitteet mielessä. Nukun hyvin 5-6 h yössä ja sitten valvon tunnin pari. Tällöin, kuten nytkin, luen tämän Aamiaspalvelun kännykästä. Niin monesti olen hymyssä suin jatkanut unia. Tuli taas niksautettua ajatukset oikeisiin uomiin. Kiitos!

Raisa


Kyllä Aamiainen on päivän tärkein juttu, loma aikana on kuin kissa pistoksissa kun ei aamiaista tule. Itselle olen saanut niin paljon positiivista ajattelua näiden vuosien myötä, iso Kiitos <3

Lelle


Hei, muutin joku vuosi sitten Tallinnaan asumaan. Ja halusin itselleni *suomalaisen ystävän*, joka lähettäisi minulle suomenkielistä sähköpostia aamuisin. Koska tuntui hyvin kotoisalle aloittaa päivä, vieraassa maassa asuessani. Välimatka ei ollut pitkä, mutta välillä tunsin olevani niin kaukana kaikesta, ystävistäni ja lapsistani.

-pirkko-


Minä saan aloittaa jokaisen aamuni positiivisella sähköpostilla, sitten vasta avaan aivot työelämään. Kuulostaa pieneltä, mutta on Suurta.

Saija


Nautin joka arkiaamu aamiaisen 🙂 Välillä itkettää ja välillä naurattaa. Jaan siitä mielestäni parhaita paloja omassa esimiestyössäni työntekijöillemme piristykseksi, ajatuksen siemeniksi. Näitä viestejä lähtee noin 70 hengelle kauttani. Minua on erityisesti kiitelty näistä aamun ajatuksista niiden työviestien mukana 🙂

Aamuinen ajattelija 😉


Aamulla herätys, suoraan tietokoneelle lukemaan Ajatusten aamiaista ja joka päivästä tulee hyvä päivä. KIITOS!

Leena


Voi alkaa päivän hymyssä suin.

Leena


Aa on mukava piristys aamuisten sähköpostien joukossa. Tenavat terävinä -osio pitää ainakin lukea ja ”Päivän pähkinät” pähkimme työkaverin kanssa ja kun kumpikin on vastannut, vasta sitten katson vastaukset. Joskus tiedän kaikki, joskus saan 0 pistettä. Haluanko Aa:n jatkossakin? Tähän tiedän varmasti oikean vastauksen: Haluan. Jee! Oikea vastaus! 10 pistettä!! 🙂

Tuiretuinen


Ajatusten aamiainen on ollut seurassani jo 7 vuoden ajan, siitä alkaen, kun pääsin eläkkeelle ja hankin oman tietokoneen kotiini. Se on opettanut positiivista ajattelua elämääni sekä ollut tärkeä tuki tässä uudessa elämäni vaiheessa. Puodista olen hankkinut monet lahjat ystävilleni, sekä myös itselleni. Kiitos ja Onnea!

Konsta


Ajatukset viriävät aamuisin juuri oikeaan suuntaan, ja tiedän ettei ne sitä tekisi ilman pientä tuuppausta eteenpäin. Olen hyvin kiitollinen! Nämä lämmittävät mieltä todella paljon.

Kiitos!


Eipä ole tullut kiitettyä kivasta palvelusta. Ajatusta herättävistä jutuista ja ideoista, sekä mainioista tenavatarinoista. Joten Iso Kiitos Teille tästä! Jatkakaa samaan malliin!

Anne-Marie


Antaa positiivista oloa ja tuo hyvän tsempin päivään – voimaannuttaa.

Marika


Kun työpäivä alkaa muutamalla hymyllä, kenties parilla naurahduksella ja ainakin yhdellä mieltä positiivistavalla ajatuksella – päivä alkaa hyvin ja usein jatkuu samaa hyvää rataa iltaan asti.

Kirsti


Ajatusten aamiainen on ollut jo monia vuosia päivittäinen ja viikoittainen pieni aamupala ja yksi yhteys kotimaahan. Usein ajankohtaan osuvia mieltä kohottavia lainauksia ja ajatuksia, tai nauruhetkiä lukiessani tarinoita lasten ajatuksista ja totuuksista. Olen asunut lähes 30 vuotta Kanadassa, mutta Suomi on aina koti, ja positiivareilla on ollut tärkeä osa positiivisen elämän asenteeni rakentamisessa. Kiinnostavia pikku trivioita ja nimipäiväkalenterikin on ollut kovassa käytössä. Kiitos aamu paloista!:)

Heidi


Kyllä minun aamuni on pelastettu kun aamiaispostin saa aamulla lukea, postin lomat kun on ni sitä menee silti aamulla koneelle ja pettymys, kun ei sitä postia olekaan luettavksi ja riemu alkaa kun postin loma loppuu. On aamut taas pelastettu. Kiitos näistä aamuista ja onnea täysikäiselle!!!

Maija -Mummo


Olen ollut aamiaispalvelun tilaajana suurin piirtein alusta lähtien. Joskin välillä oli olosuhteista johtuen muutaman vuoden tauko. Sairastuin työpaikallani ammattitautiastmaan ja jouduin olemaan pitkään sairaslomalla, ennen kuin työnantajani ”löysi” minulle uuden homettoman työpisteen. Kotona ollessakin olisi voinut lukea postia, mutta masentuneena ei tehnyt mieli. Nyt luen taas innolla heti aamulla töihin tullessa ainakin tenavatarinat. Myönnän, että käytän työajastani muutaman minuutin postin lukemiseen, mutta niin aamu lähtee hyvin käyntiin. 🙂 Kiitos aamuisista tarinoista. Toivottavasti saan lukea niitä jatkossakin.

Heli


Olin pitkillä sairaslomilla, ennen työkyvyttömyyseläkkeelle jäämistä. Silloin oli jotkut aamut sellaisia, että itku tuli, kun taas piti lähteä hakemaan sairaslomaa ja terveys oli huono.
Oli niitä aamuja, että tämä aamiainen antoi minulle potkua, valoa ja toivoa huomisesta. Muistan joskus, että nenäliina kädessä niiskutin ja pyyhin silmiäni koneen ääressä ja totesin, että niin se on, kun tuossa sanottiin! Se vain antoi minulle hyvää ajateltavaa!

mummi58


Aloitin aamiaisen seurassa työssä ollessani. Nyt olen ollut eläkkeellä reilut 15 vuotta ja jatkan edelleen aamiaisia. Vedän eläkeläisten kerhoa 2 x kk. Kerhopäivä aloitetaan aamun ajatuksella ja tietokilpailulla. Porukka tuntuu tykkäävän.

”SeiSini”


Ajatusten aamiainen on merkittävä osa sitä polkua, jota olen pitkään kulkenut positiivisen ajattelun saralla. Positiivinen ajattelu oli tullut tietoisuuteeni jo aikaisemminkin, mutta päivittäinen ajatus pitää asia jatkuvasti mielessä eikä myönteisyys pääse unohtumaan. Joskus ajatus tulee lukaistua nopeasti hotkaisten eikä se välttämättä osu juuri omaan sen hetkiseen tilanteeseen, mutta usein olen jopa tulostanut sen työpaikan ilmoitustaululle tai itselleni. Kiitos ajatuksista!

Päivi


Hei Kokki-Jussi, kiitos Aamiaisista.
Olen tilannut Aamiaisen työsähköpostiini, sillä siitä saan työpäivälle aina hyvän startin. Joka kattauksessa on ainakin yksi osa, joka osuu juuri siihen hetkeen sopivasti ja siitä saan eväät päivän sujumiseen mukavissa merkeissä. Työhuoneeseemme kaikille kolmelle tulee Ajatusten aamiainen ja monesti sermin takaa kuuluukin: ”Oletteko jo lukeneet aamun ajatuksen – eikö osu taas ihan kohdalleen?” Aamiaisen tekstit siivittävät meidät pohtimaan asioita ja nämä keskustelut ovat kovin elvyttäviä, ne kantavat hyvin päivän koitoksissa. Sanotaan, että kunnon aamiainen auttaa jaksamaan – myös Ajatusten aamiainen. Kiitos siis kokille, näillä eväin kyllä pärjää maailman menossa.

Aikku


Aamu alkaa hyvällä mielellä kun lukee aamun ajatuksia. Joskus hymyilyttää, jopa pitää nauraa ääneen, toisinaan tulee myös kyynel silmään.
Olen siirtänyt kalenteriinikin viisaita aamun ajatuksia – satunnaisesti eri viikoille, ja joskus niiden voima kalenterissani on auttanut asioiden viemisessä eteenpäin. Samoin olen tallentanut itselleni tärkeimpiä ajatuksia tai aforismeja tietokoneelleni omaan kansioon.
Lisäksi olen käyttänyt lisäksi hyviä värssyjä onnittelukorteissa (tietenkin lähde mainiten, kuten hyviin käytäntöihin kuuluu) sekä myös erilaisissa puheissani ystävien syntymäpäivillä, eläkkeelle siirtyville, ylioppilaille – siis melko erilaisille kohdejoukoille.
Lasten suusta tarinat ovat olleet vielä luku sinänsä, miten erilailla asioita voi ymmärtää ja siinä virkistyy myös oma ajattelu!

Marjo


Ajatusten aamiainen antaa pontta ajatuksille päivään, sama kuin aamuverryttelyt kropallekin. Kiitos!

Hildur


Ajatusten Aamiainen on auttanut pysymään pinnalla hetkinä jolloin on tuntunut vajoavansa. Olen lukenut tsemppaavia viestejä ja ajatelmia eron hetkellä, töiden loppuessa ja silloin kun on usko meinannut asioihin loppua. Se auttaa minua myös pitämään unelmani ja tavoitteeni kirkkaana mielessä joka päivä arjen keskellä ja välillä hyvin yksitoikkoisessa työssäni. Tänään se sai minut hymyilemään perehdyttäessäni noin sadatta työntekijäämme työmaalle 🙂 Työ, Ihmisten välistä yhteyttä!

Erika


Älkää vaan lopettako! Merkitsee paljon. Täältä saa potkua päiviin, jotka ei aina niin herkkua ole. On niin hyviä muistutuksia siitä asenteesta, että tämä pitäisi määrätä pakolliseksi kaikille.

Viivi


Aamiaispalvelu laittaa hyvin työpäivän käyntiin. Jos on murheita, niin aamun ajatus usein osuu kohdalleen ja auttaa eteenpäin 🙂

Maarit


Lämpimät kiitokseni… Ajatusten aamiainen on osa elämääni! Aamun ajatus ja lopussa oleva mietelause… ovat tärkeä avaus arkiseen aherrukseen.

Sisko


Joka aamu ennen toisten sähköpostien avaamista pitää nähdä ajatusten aamiainen. Siellä on aina jotain piristävää ja lisäksi pähkinät saavat aivonystyrät liikkeelle.

Liisa


Olen niin kiitollinen ystävälleni joka antoi vinkin tästä. Monena aamuna olen saanut rohkaisua tulevan päivän haasteisiin. Kiitos Kokille ❤

Jaana


Aamiaisellahan kaikki arjet aina alkavat – niin kiire ei ole koskaan. Sitä suunnittelee oman päivänsä ja työviikkonsa joskus hyvinkin tarkasti ja tiukaksi. Päivän ensimmäisen vapauttavan hetken kokee, kun aamiaispostissa on hyvä, osuva aforismi. Se on vapauttava, piristävä fiilis. Aamiaisen ajatukset jäävät toimivaan taustalle missä ne vaikuttavat huomaamatta omaan toimintaan. Piristävä vitamiiniruiske jokaiseen arkiaamuun.

Joka aamu


Saan niin paljon, saan oivalluksen viisauksia, joita noudattaen nautin elämästäni, valo poistaa pimeyden, rakkaus vihan, pimeys/viha ei sitä tee. Jatkakaa. Kiitos !

KK


Kun avaan aamulla sähköpostin, niin ensimmäisenä luen aamun ajatuksen, sillä saa hyvin päivän alkamaan, koska se on kannustava ja auttaa löytämään aina sen positiivisen suunnan päivälle.

Kha


Loistava aloitus päivälle, on kuin säätönappi ajatukset plussalle. Olen lukenut aamiaspalvelua vuosia, kirjoitan useasti vihkoon positiivisia tönäisyjä, josta kehitysvammainen tyttöni kirjoittaa omiin piirroksiinsa ja antaa lahjaksi minulle, sisaruksille ja ystäville iloksi ja lohdutukseksi ja pysäyttänyt ajattelemaan, miten positiivisuus vaikuttaa, se tarttuu, kasvaa ja jää päälle…. Olen kertonut mistä ajatuksia voisi itse lukea, mutta näin aamiaista on jaettu eteenpäin, ja henkilöt ovat ne lukeneet ja laittaneet jääkaapin oveen, työpaikan seinälle kuka minnekin. Tyttö ei itse osaa lukea .
armi


Ajatusten aamiainen on minun päiväni aloitus. Ilman sitä päivästä puuttuu jotakin. Kerran ajattelin välittää aamiaisen yhdelle työkaverille. En kerennyt laittaa, kun hän lähetti koko porukalle sen aamun ajatuksen eli hänellekin tuli jo aamiainen. Tuntui hyvältä 🙂

Avioeroni aikaan Positiivareiden Joulukalenteri kannatteli ja piti minut pinnalla. Siitä on jo yli 13 vuotta, mutta joka joulun alla muistan tuon asian, joka sai minut jälleen elämään.

Kiitos ihanasta työstä, mitä teette!

Maria


Ajatusten Aamiainen virittää päiväni. Kun töissä avaan koneen, se on ensimmäisten lukemieni asioiden joukossa. Aamiainen virittää ajatukset ja tunnetilan oikeaan kohtaan eli myönteisyyteen, iloisuuteen, kiitollisuuteen. Parhaat tekstit korjaan talteen ja jaan eteenpäin. Lomakaudet ovat ymmärrettäviä, mutta varsinkin silloin huomaan, kuinka tärkeä Aamiaiskattaus on, kun sitä ei aamulla olekaan. Jatkakaa vielä ja kauan!

Heidi


Aamiainen – hyvä juttu. Minä luen sen joka työaamu ja saan siitä voimasanoja/ajattelun aihetta päivääni. Joskus välitän juttuja ystävilleni, kun tiedän, että asia koskettaa heitä. Lasten suusta -jutut on mukava piriste aamuun. Aamiaisesta tai Onnistujan päivyristä (tästä yleensä) otan organisaatiossamme viikoittain ilmestyvään sisäiseen tiedotuslehteen viikon mietelauseen. Yritän sillä herätellä henkilökuntaa ja toivon, että jollekin siitä on ollut apua. Muutama positiivinen palaute on tullut. Eli olen päässyt päämäärään tässä hyvässä asiassa.

Tuija


Aamulla työkoneella odottaa viisaus jokaiselle päivälle ja pääsen positiiviseen aloitukseen, myös vapaa-ajalla. Kerään näitä myös lapsilleni muistoksi ja elämänohjeeksi oivaltamaan, kun minua ei enää ole.

Anne


Aamuminuutit ovat tuoneet päivän aloitukseen aitoa naurua (lasten suusta kuultua), ajatustavan muutosta tai ainakin siihen pyrkimistä, hyviä kysymyksiä aamukahville, hyviä lahjavinkkejä, iloa:). Kiitos näistä!

Terkkari


Aamun parhaat mietelmät ja ajatukset olen tallettanut ja myös lähettänyt eteenpäin. Usein olen saanut niistä kiitosta, kun joku juttu on osunut naulan kantaan.

Mammulin mummo


Onnittelut täysi-ikäiselle. Ihan jokainen arkiaamuni alkaa ajatusten aamiaisella aamupalan ääressä. Ihana, rauhallinen, voimaannuttava hetki itselleni ♥ antaa inspiraation hyvään päivään ja voimia vähän kehnompaan, mutta aina olen saamapuolella.

Päivi Toikka


Ajatusten aamiainen merkitsee minulle vuosi vuodelta enemmän. On olennaista aloittaa päivä lukemalla se ja saada ajatukset positiivisempaan suuntaan tai tulla kannustetuksi tai todeta, että noinhan se onkin tai noinhan sen pitäisi mennä. Jaksaa päivän ja työt paremmin. Kiitokset!

Usean vuoden Ajatusten Aamiaisen lukija


Tilasin Aamiaisen löytääkseni silloisen elämäni hektisyyden keskelle positiivisuutta. Tilanteeni paheni ja Aamiaisten positiivisuus alkoi masentuneessa mielessäni ärsyttämään niin, etten pystynyt niitä lukemaan. En kuitenkaan katkaissut tilaustani, tiesin että se päivä vielä tulee jolloin jälleen saan niistä voimaa epätoivon sijaan. Välillä luin yksittäisiä Aamiaisia, intuition johdattelemana, ja sain niistä rohkaisua. Monesti niissä on ajatuksia joita itsellänikin on, mutten ole osannut niitä sanallistaa. Huomaan oloni parantuneen ja yksi merkki siitä on se, että Aamiaiset kiinnostavat yhä enemmän. Kiitos!

Eddandedda


Siitä on nyt lähemmäs 10 vuotta kun olin sairaalavuoteella ja mietin, kuinka jaksaisin käydä läpi kaiken tarvittavan, kivuliaan ja ahdistavan. Tarvitsin apua! Luin siinä maatessani lehtiä aikani kuluksi ja vastaani tuli haastattelu positiivareista. Siinä mainittiin myös ajatusten aamiainen. Lähdin heti kännykällä etsimään tätä hyvän mielen uutiskirjettä ja löysin. Tein tilauksen ja siitä saakka lähes joka aamu alkaa nauttimalla ajatusten aamiaista. Sen sairaalareissun ehdoton voimavara ja arvokkain lahja oli tuo ilmainen sähköposti joka aamu. Ihailen yhä tätä positiivisuuden, yhteisöllisyyden ja pohdiskelun voimauttavaa tunnetta. Kiitos!

Viltsu


Aamuuni kuuluu sanomalehtien lukeminen. Kahvikupillisen jälkeen keskityn ajatusten aamiaiseen. Se on aamun kohokohta, jota oikein odotan. Viisaita ajatuksia, toisinaan niin yllättäviä tai itsestään selviä viisauksia, ettei niitä ole ymmärtänyt itse kyseisellä tavalla ajatella. Myös tilaamani kirjat ovat olleet hintansa arvoisia. Kiitos.

Mertsu


Tämä aamuhetki palauttaa ajatukset oikeille raiteille, eli olen itse vastuussa siitä mitä ja miten teen ja ajattelen. Aamun ajatukset ovat piristäviä ja auttavat päivässä. Kiitos teille ja jaksamisia arvokkaalla urallanne.

Onnen sirujen etsijä


Ihan huippuhetki on aamulla aloittaa työpäivä lukemalla aamiainen! Usein se havahduttaa muistamaan, ettei anna ikävien asioiden vallata mieltä!

Repe


Heissan. Tämä on minulle hyvin tärkeä arkiaamun aloitus ollut jo usean vuoden ajan. Miten paljon olenkaan saanut ajattelemisen aiheita.. aivan kuin voimaantuisin päivään ja usein myös havahdun ajattelemaan elämänarvoja, jotka ovat loppujenlopuksi pienistä asioista kiinni hyvään mieleen ja onnelliseen elämään.. Joskus kirjoitan ylös ja päivän aikana luen uudelleen ja uudelleen ..se tuo päivääni ajatusten hallintaa että pysyisivät positiivisena. Olen koko sydämestäni kiitollinen.

Asta-Maija


Hei! Kyllä aamulla aina mielelläni ensin nautin ajatuksen aamiaisen. Ja varsinkin silloin, jos on päivässä edessä jotain haasteellista. Monesti tämän pohjalta jossain tilanteessa muistaa miettiä omaa suhtautumistaan. Ärtyneiden sanojen sijasta VOI AINA valita miellyttävämmän tavan ilmaista mielipiteensä. Joskus on hyvä olla hiljaakin, mutta omasta asenteesta olemme kaikki vastuussa itse. Tätä kaikkea olen tästä aamupalasta saanut mukaan omaan arkeeni. Koostumus on hyvä, aivojumppaa tietovisan muodossa (joskus kaikki oikein) nauruja lasten suusta kuultujen totuuksien muodossa, ja aikuisten toilailuista myös ja ajatteluun jatkuvaa muistutusta uudelleen ja uudelleen miten voi tehdä asioita omalla tavallaan, olla sinut itsensä kanssa. Silloin kaikki on hyvin. Asiat esitetään kauniisti ja silittäen koskettavasti. Vierailen myös säännöllisesti puodissa, kiitos niistäkin vinkeistä. Suomalaisia tuotteita on helppo valita. Tätä lisää…

Arminlehti


Kiitokset, positiivarit on aamun tärkein aloitus! Miten teillä riittääkin joka aamulle niin positiivisia ajatuksia! Olen tilannut kauttanne paljon jännittäviä ja ystäviäni ilahduttavia juttuja, kiittäen

eveli


Ajatusten aamiaisella oli yksi asia mikä auttoi minut eroni yli pahimmasta vaiheesta. Joka arkiaamu tiesin että jotain lohduttavaa ja toivoa on. Sen jälkeen siitä on tullut tapa ja mielestäni pienikin positiivinen ajatus voi muuttaa suuresti ajattelua, omia ajatuksia pitää kyseenalaistaa.

Sanna


Kyllähän se oikeasti on muuttanut elämäni. Onnelliseksi. Aamiaistaukojen aika on aina jotenkin kurjaa, tunnen vieroitusoireita. Kyllä tämä palvelu on tullut tarpeeseen – ja toivottavasti jäädäkseen!

Eeva


Olen lukenut aamiaisiasi satunnaisesti jo vuosia ja usein poistanut ne stressaantuneena vain yhtenä suorittamattomana tehtävänä, jota en taaskaan ehtinyt tekemään päivän aikana. Vuoden alussa päätin, että tänä vuonna olen joka aamu ajoissa töissä, juon kupin teetä ennen töiden aloittamista ja luen Ajatusten aamiaisen, koska siitä tulee aina hyvä mieli ja usein jotain ajattelemista pidemmäksikin aikaa. Tämä vuosi on ollut heti parempi ja aamut helpompi aloittaa! Iso kiitos ja onnittelut täysi-ikäiselle Ajatusten aamiaiselle!:)

Maritta


Mukava päivän avaus. Nautin ajatusten aamiaisen bussimatkalla töihin.

Sirpa


On mukava herätä uuteen päivään, kun tietää, että Ajatusten aamiainen antaa potkua päivään. Näin on ollut jo yli kymmenen vuotta. Eräänä kauniina päivänä, kun sairaudesta oli tullut pysyvä kumppani elämässäni, ystäväni lähetti minulle Ajatusten aamiaisen. Siinä oli kannustava lause, joka antoi uskoa. Näin on yhä tänään. Kielikylvystä iloitsen myös. Toivottavasti aamiaiset tulevat jatkossakin.

Mummeli Nokialta


Ajatusten aamu avaa päivän ajattelemaan elämää laajemmin kuin vain siitä omasta ympyrästä. Aamun avauksen lukemisesta alkaa aamu aurinkoisena ja onnistuneesti!

Irmeli


Mikään ei ole sen mukavampaa, kuin tulla aamulla työhön, hakea kuppi kahvia ja avata tietokone ja lukea saapuneeseen postiin tullut Positiivareiden ajatusten aamiainen… kyllä alkaa aamu hyvin!

Pia


Ajatusten aamiainen on viime kesästä alkaen tipahtanut työsähköpostiini silloisen miesystäväni suosituksesta. Aamulla, tai milloin saavunkaan työpaikalleni, on pakko napsauttaa heti ensimmäisenä sähköposti auki. Yleensä selaan muut varsinaiset työpostini pikaisesti ensin, sitten viimeisenä avaan Aamiaisen. Kuin kirsikka kakun päällä, nautin hitaasti, ajatuksella. Hymyilen hyville jutuille, ihastun nokkeliin ajatuksiin ja innostun elämän yksinkertaisista positiivisuuksista. Ihanaa! Kiitos!

Eräs aamiaisista hullaantunut


Kaksi vuotta sitten olin risteyskohdassa elämässäni, aamun ajatus antoi kaikkinensa suuntaa ”uuteen elämään”…..voin sydämestäni suositella sitä jokaiselle,,,, ELÄMÄN SUOLA.

teikku


Olen lukenut aamiaisen lähes sen ilmestymisestä alkaen. Kun olin töissä, aloitin päiväni lukemalla sen ja sain päivääni positiivisen latauksen ja opettelin samalla elämääni positiivisen suhtautumistavan, samalla aamiaisen lukeminen oli rauhoittava alku päivääni. Nyt kun en ole enää töissä, niin luen aamiaisen aina edelleenkin aamulla ja vaikutus on sama! Kiitos näistä vuosista ja aamuista! Uskon, että vaikutus on monelle muullekin kanssaihmiselle samansuuntainen!

Ansku


Mainio aamun avaus. Tuntuu tyhjälle silloin kun ei saa aloittaa työpäivää ajatuksen aamiaisella. Suur KIITOS!

Hymyillään!


Minulle Ajatusten aamiainen on tapa aloittaa työpäivä. Istahdan koneelle ja avaan ensimmäiseksi aamiaisen. Luen viestin kaikessa rauhassa, hengittelen syvään ja nautin uudesta aamusta. Se rauhoittaa, rentouttaa ja antaa iloa ja luottamusta uuteen päivään. Kiitos!

Satu


Monta kertaa kaunis ajatus tai lasten suusta osio on antanut aloitusenergiaan hyvässä mielessä päivään. Tekstit eivät ole ikinä loukkaavia vaan juuri sitä mitä luvataan eli positiivisia ja energiaa antavia.

Anne


Tutustuin Positiivareihin 90-luvun puolivälissä, kun silloinen työkaverini jätti työpöydälle ihan paperisen Positiivareiden lehden. Myöhemmin liityin aamiaistilaajiin. Nippelitietoa on karttunut, nimipäivissä pysyy kartalla ja lasten sutkautukset saavat hymyn suupieliin. Parhaiten on jäänyt mieleen koiran elämänohjeet. Tulostin niistä huoneentaulun ja jaoin ystävillekin naamakirjassa. Meillä ihmisillä on taipumusta vaipua synkkyyteen, joten kiitos sinulle, joka jaksat valaa meihin uskoa joka arkiaamu.

Johanna


Olen tilannut aikoinaan aamiaispalvelun ja olen ollut tyytyväinen. Olen lukenut niitä aamuisin vuosien ajan ja olen huomannut että tämä positiivisuus jota palvelunne edustaa, on muuttanut minua vähitellen. Ajoittaisesta varautuneesta ja negatiivisesta asenteestani ei ole enää jälkeäkään. Elämänasenteeni on nykyisin hyvin hyvin positiivinen eikä silloin tällöin esiintyvästä alakulosta ole enää kuin rippeet jäljellä. Tietysti kokonaisuuteen vaikuttavat myös koti- ja työasiatkin. Olen nykyisin eläkkeellä ja hyvin pyyhkii.

Anneli, Hanko


Ihan pakko kertoa, että hektisen arjen keskellä aamiainen antaa virtaa ja vaikka en aina ehdi lukea kuin ekan ja viimeisen, ammennan niistä jaksamista välillä tosi hurjaltakin tuntuvan työtaakan keskellä. Jaan ajatuksia esimiehenä omassa isossa tiimissä ja uskon, että oma positiivisuuteni ja siteeraukset sivuiltanne antavat omaan tiimiinkin ajattelun aihetta ja asennemuokkauksen ”välineitä”. Kun on huono hetki, lyhytkin voimaannuttava lause kannustaa taas eteenpäin. Englanninkielisiä ajatuksia luen myös mielelläni oppiakseni ja jakaakseni, kiitos niistäkin! Sivusto kuin hyvä aamukahvi, takuuvarmaa potkua päivään!

Sanoista ja kuvista voimaantunut


Päivä alkaa aina mukavasti, kun aamiaispalvelun postin lukee. Se on jo osa päivää…vastapainoa työsähköposteille.

Atsukan mummukka


Aamiainen on yhtä tärkeä päivän käynnistäjä kuin Juhlamokka, ideoita, ajattelmisen aihetta ja toteamista usein -niinhän se on – Asenne ratkaisee aina – Asenteella eteenpäin ja uusia aamuja aamiaisineen odotellen. Kiitos

Leena K


Kun hyvä fiilis on hukassa, Ajatusten Aamiainen pelastaa päivän 🙂 Iso kiitos kuluneista vuosista ja toivottavasti niitä on edessä vielä monia! Voimahali.

Heidi <3


Luen aamiaiset aina töissä tai työmatkoilla ja ne palvelevat minua monella mieluisalla tavalla. Joskus saan aamun ajatuksesta kannustusta sen hetken työhaasteisiin tai opettavainen tarina auttaa pistämään omat asiat tärkeysjärjestykseen. Englannin- ja ruotsinkielisillä ajatuksilla ilahdutan silloin tällöin myös muunmaalaisia kollegojani ja aamupähkinöitä säästän niiden junatyömatkojen ratoksi, kun haluan välillä tyhjentää ajatukseni työasioista. Aamiaisten parhainta antia ovat kuitenkin tenavien tokaisut, jotka saavat minut aina hyvälle tuulelle. Viime aikoina olen huomannut että niistäkin löytyy itse asiassa hyviä ohjenuoria työhön ja muuhunkin elämään. Tämän aamun postistakin ajattelin poimia firmassa alkavia YT-neuvotteluja ajatellen motokseni pikku-Johannan tokaisun ”Minä muuten osaan sellaisiakin asioita, joita minä en osaa”.

Onnittelut 18-vuotiaalle ajatuskumppanille!

Kontiainen


Aamiaiset ovat herättäneet oivalluksiin, syvempiin pohdintoihin ja voimaannuttaviin tunteisiin. Moniin asioihin olen saanut lisätietoa ja ymmärrystä. Jokainen aamiainen nojaa arvoihin, jotka on helppo allekirjoittaa. Lapset, hyvyys, rakkaudellisuus – kaikki samassa paketissa. Aivan mahtavaa ! Kiitollinen herkuttelija

Amalia54


Ajatuksen aamiainen on kuin ystävä, jota on mukava odottaa. Usein päivän aamiainen natsaa juuri sen päivän tarpeeseen, antaa puhtia ja buustia päivään ja omaan elämään. Olen myös työssäni käyttänyt paljon aamiaisia yhtenä työkalunani. Kiitos positiivarit <3

Marja


Luen Ajatusten Aamiaisen aamulla aina ennen kuin aloitan työn teon. Se antaa minulle energiaa, voimaa ja uskoa. Varsinkin aamun ajatus, siitä saan usein inspiraation tehdä asioita eritavalla ja ajatella asioista toisin. Ihanaa kun tämmöinen palvelu on olemassa, siitä suuret kiitokset sinulle Jussi.

eijuli


Tulee niin hyvä mieli. Ja viimepäivinä mietelauseet ovat olleet suoraan sopivia mun aamuihin, oloihin ja pähkäilyihin.

Tuula pohjoissavosta


Mitä yhteistä on Ajatuksen aamiaisilla ja yritykselläni? Molemmat täyttävät tänä keväänä 18 vuotta 🙂 Ovat siis täysi-ikäisiä 🙂 Hyvin kasvatettuja ja hyvin kasvaneita 🙂

Mitä aamiaiset minulle merkitsevät, mitä ne ovat merkinneet? En muista milloin ensimmäisen aamiaiskattauksen sain, mutta on siitä yli 10 vuotta, kenties jo 15 vuotta… Tuskin kuitenkaan 18 vuotta?

Se on varmaa, että olemme kasvaneet yhdessä. Minä olen imenyt kuin pesusieni positiivisia oivalluksia ja mahdollisuuksia. Nuoresta epävarmasta yksityisyrittäjästä on vuosien saatossa tullut menestyvän yrityksen hallituksen puheenjohtaja. Olemme edelleen pieni yritys, mutta omalla segmentillämme Suomen tunnetuin ja myös halutuin 🙂 Kriisejäkin on matkan varrelle mahtunut, mutta niistä on noustu peruspositiivisella asenteella, joita aamiaiset ovat tarjonneet minua vahvistamaan jokaisena arkiaamuna.

Minulle ajatusten aamiainen on osa normaalia aamua, yhtä tärkeä aamun avaus, kuin marjasmoothie ja tuore pavuista jauhettu ja keitetty kahvi ovat 🙂

Kiitos Sinulle Kokki-Jussi 🙂 Toivon, että jaksat tarjoilla näitä myös tulevaisuudessa, minä ainakin luen näitä… Ihan itseni takia, toki muutkin hyötyvät useista positiivista oivalluksistani, jotka leviävät Sinun kattauksestasi minun lähiympäristööni – Kiitos ja kumarrus!

Jyrki Hämäläinen


Sain ihanan viestin ystävältäni jolle olin lähettänyt jouluisen tervehdyksen: Kiitos upeasta joulu”kortista”. Tämä laitetaan talteen pysyvästi ja muistetaan aina! Jouluisen tervehdyksen lähettäminen ilahdutti paitsi itseäni samalla myös monia tervehdyksen saaneiden perheenjäseniä sekä ystäviä! Kiitos – oli ilo lähettää!

Hannele


Vaikka olisi kuinka kiire, pyrin lukemaan omassa rauhassa Aamiaisen – se antaa latausta ja tsemppiä työpäivään, se antaa kehitysideoita ja vie eteenpäin. Se ei valita eikä hauku. Jos Aamiaisen tuoman hyvän ajatuksen ja mielen saisi ladattua ihmiseen, hän olisi ihanne esimies tai ihanne puoliso :))

Satu


Ajatusten aamiainen on se, jolla aloitan päiväni :). Menemme yhtä matkaa töihin mieheni kanssa ja hänen ajaessaan minä luen aamiaisjutut ja kerron myös hänelle. Aamupähkinät ovat hauska lisä, kun arvailemme asioita, mikäli emme tiedä. Arvailu täytyy aina perustella toiselle ja todistelujen perusteella välillä tuntuu, että kyllähän se noin on, vaikka vastaus ei olisikaan oikea. Matka sujuu rattoisasti ja antaa hyvän mielen molemmille työpäivään.

Ritva


Aamiaispalvelu on muuttanut minut negatiivisesta pessimististä positiiviseksi optimistiksi. Näiden vuosien (2009 -2016) aikana olen todella muuttunut myönteiseksi ihmiseksi, todisteena olkoon sen että myönnän sen itsekin:) Täytin 12.2. 50 vuotta, jännityksellä odotan mitä uusi vuosikymmen tuo tullessaan… mutta uudellakin vuosikymmenellä aion toteuttaa yhden aamun viisautta ”Ethän koskaan luovu unelmistasi vain siksi, että sen saavuttamiseen kuluisi pitkä aika? Aika kuluu joka tapauksessa”.

Varpu


Aamiaispalvelun ajatelmat antoi toivoa ja auttoivat selviämään elämän kahdesta suuresta kriisistä, jotka tulivat aivan päällekkäin. Avioero ja oman isän kuolema. Lompakossa tulostettuina kulkivat mukana ne kaikkein tärkeimmät ajatelmat. Niitä aika ajoin lukemalla sain lohtua ja uskoa parempaan tulevaan. Tietyin väliajoin tein lompakkoon saneerauksen ja laitoin pois sellaisia ajatelmia, jotka olivat minua jo hoitaneet ja tehtävänsä tehneet enkä niitä enää tarvinnut. Jotkin ajatelmat seuraavat mukanani aina vain ja olen käyttänyt niitä pieninä ohjelmanumeroina mm. koulutuksissani.

Tia


Kiitos aamiaispalvelusta! Ne ovat aina päivän avaus ja piristysruiske, ne antavat suunnan päivälle. Ne valaisevat kurjan aamuni ja saavat taas minut muistamaan miksi heräsin uuteen aamuun. Sanat eivät yksinkertaisesti riitä kertomaan kuinka hyviä ne ovat, kiitos niistä!

Raija Joutsiniemi


Ehdoton päivänavaus! Kun Aamiainen on tauolla, säästän aina sen viimeisen varmuuden vuoksi. Kun tarvitsen virtaa päivään, otan sen esiin. Positiivinen ajattelu on kasvanut huimiin mittoihin tämän palvelun myötä. Kiitos!

Tarja


Olin ollut kotona hoitamassa rakkaita lapsiani, joita on 8, 18 vuotta. Kun nuorimmainen oli reilu kahden vuoden vanha, tuli tilanne, että minunkin piti alkaa miettiä työntekoa kodin ulkopuolella taloudellisen tilanteemme vuoksi. Asia ei ollut ajatuksenkaan tasolla helppo. Kotona oli paljon työtä ja työelämästä omalla alalla oli 20 vuotta aikaa. En oikeasti edes kuvitellut saavani töitä, varsinkaan omalta alaltani. Ilmoittauduin kuitenkin te-toimistoon ja sieltä minut aika pian ohjattiin työnhakuvalmennuskurssille, jotta oppisin hakemaan töitä ja käyttämään tietokonetta, joka oli ollut minulle varsinainen peikko. Nyt siis asiaan, koskien aamiaispalvelua. Kurssin ohjaaja kertoi meille tästä hauskasta palvelusta. Ohjaajan avustuksella tein ja lähetin myös työhakemuksen, joka suureksi ihmeeksi ja onneksi tuotti tuloksen, jonka ansiosta sain työn! Olen ollut työssäni kohta puolitoista vuotta. Työ on oman alani työtä, vaikkakaan ei ihan vastaa koulutustani, mutta siinäkin on ollut monta pähkinää purtavana. Arki ei todellakaan ole aina ihan helppoa kaikkine järjestelyineen, mutta aamiaislautaselta yritän aina noukkia murusia uutta päivää varten. Olen tykännyt. Olen kiitollinen elämästä. Lapsista, työstä, kodista ja puolisostani, joka itseään säästämättä on ottanut mahtavan roolin myös kotitöiden saralla tilanteemme muuttuessa.

8 lapsen äitee


Kiitos kysymästä Ajatusten aamiaiselle on aina kiire heti aamupalan jälkeen. Se on kuin päivän aloitus, mitä parhain sellainen. Kiitos!

Kaarina


Aamu Ilman aamiaispalvelua on kuin aamu ilman lehteä, kumpikin erittäin tärkeitä päivän aloitukselle. Eritoten aamun ajatus ja aamupähkinä kolahtaa usein kohdalle!

Ritu


Aamun Ajatus tai muu ”filosofinen” juttu antaa joka päivä ajattelemisen aihetta. Myös lasten sutkautuksia olen monet kerrat nauranut ääneen ja saanut päivälle hyvän alun.

Susannah


Ajatusten aamiainen on nykyään osa aamiaistani. Luen viestin ja yritän ratkoa aamupähkinät samalla, kun juon aamukahvia ja syön aamupalaa. Tästä on tullut mukava tapa jäätyäni pois työelämästä.

Cindy


Kiitos suurella sydämellä. Innolla aina luen nämä kirjeet, olen tallettanut kaikki että voin palata lukemaan ne uudelleen jos joku asia jää mieltä painamaan Kiitos tästä kaikesta.

Meiraminkukka


Ajatusten aamiainen on minulle jotain niin antoisaa, että on vaikea edes määritellä. Positiivinen tankkaus herättää hyvän tunteen sisällä ja tartuttaa sitä ympäristöön. Kiitos että teet tätä. Tosin olen tullut sen verran riippuvaiseksi että on tullut ostettua jo monta kirjaakin, mistä voi käydä tankkaamassa vielä lisää kun oikein tarvitsee latausta.

Aija


Olen aamiaisen avulla päässyt sängyn pohjalta leikkauksien jälkeen ja nyt viimeksi uskalsin tehdä taloudellisen irtioton luottokorttien maksamisesta pienikorkoisella lainalla.

elina


Vaimoani Liisaa saan kiittää, että positiivarin viestit saan lukea. Hän ”tilasi” ne ensin ja muutaman luettuani minäkin. Parasta antia ovat positiivisuuden merkityksestä kertovat viestit elämäämme. Myös tenavien sanonnat usein hymyilyttävät. Mieluisimmat omasta mielestäni olen tallettanut omaan kansioon.

Kiitos!

Tapani


Aamu alkaa kahvin jälkeen Positiivarin lueskelulla. Olen lähettänyt eläköitymisen jälkeen entiselle työpaikalleni postia ja esim. Joulukalenterit, jotka ovat saaneet suuren suosion ja saaneet keskustelua luukkujen teksteistä.

tvkh


Aivan mahtavaa! Mikä sen parempaa, kuin saapua töihin ja Aamiainen odottaa sähköpostissa, tuo positiivinen, iloinen, mieltä piristävä, tsemppaava sähköposti. Huono päivä muuttuu poikkeuksetta hyväksi ja ymmärrän, että kaikki ei olekaan niin huonosti, kuin ajattelen! Ja hyvinä aamuina, hyvästä tulee parempi, jopa paras. ISO KIITOS!

Kiitollinen


Joka aamu viesti ei kolahda samoin, mutta usein se on se mikä saa harmaan aamun rusottamaan ja keskittymään siihen mikä on olennaista.

Vuosien mittaan on ollut jos jonkinlaista ylä- ja alamäkeä elämässä, ja kyllä sieltä on viisautta ja naurua ammennettu moneen tilanteeseen. Hyvä kun joku ravistelee ja koskettaa säännöllisesti.

Lämmin kiitos

Suvie


Olen jo vuosikausia saanut aloittaa päiväni aamiaisella. Enkä vielä koskaan ole pettynyt tarjontaan KIITOS!

Eesa


Aamiaispalvelun lukeminen on parasta aamussa! On ollut niin monia vapauttavia hetkiä ja tärkeitä oivalluksia. Teette maailmasta parempaa. Kiitos!

Anne


Kiiitos! Olen monia vuosia lukenut ajatusten aamiaista. Aikanaan sisareni suositteli sitä minulle. Olemme monesti yhdestä keskustelleet aamiaisen sisällöstä. Aamun ajatuksissa on ollut monia rohkaisevia ja puhuttelevia mietteitä. Tämän aamuinen ajatusten aamiainen ja sen alla oleva kirjoitus on erittäin ajankohtainen. Hoitaja Kollegani vaihtaa työpaikkaa. Ostin hänelle lahjaksi viiden vuoden kalenterin ja ajattelin kirjoittaa hänelle muistokirjoitukseksi aamiaisen alla olevan tarinan evästykseksi tulevaisuuteen. Arvostan kovasti tätä henkistä aamiaista jota voi nauttia päivittäin.

Mimosa


Haluan elää hetkessä, nauttia tästä päivästä ja luoda ympäristööni positiivisen vireen kanssaihmisilleni. Valitettavasti huolehtivainen ja tulevaa murehtiva luonteeni yrittää jatkuvasti päästä niskan päälle. Onneksi aamiaispalvelu on siis tukemassa minua oikeaan suuntaan, monen monta päivää olen sen avulla saanut käännettyä haluamani suuntaan. KIITOS!

Anna-Maria


Joka aamu minä ilolla avaan sähköpostin kun tiedän että joku posti on minulle paljon antava, vaatimatta mitään. Positiivareiden paita; milloin oot aatellu ruveta ilooseksi ja onnelliseksi, alkaa nyt parin vuoden viiveellä tuottaa tulosta: läheiseni kysyvät mitä minulle on tapahtunut kun jaksan olla kaiken keskellä iloonen ja onnellinen. 😉

Papu


Jo vuosien ajan sama kaava: töissä 9:n maissa haen kupillisen teetä ja istun tietokoneeni ääreen. Avaan eväsrasian, otan esille kotona tehdyn ruisleivän ja rupean samalla nauttimaan Ajatusten Aamiaista. Siitä tulee pääsääntöisesti hyvälle tuulelle ja se on aivan varmasti vaikuttanut omaan ajattelutapaani, positiivisesti. Pitkät tauot kesällä ja jouluna ovat masentavia, silloin on luettava vanhoja ajatuksia… Kiitos todella paljon tästä mahtavasta palvelusta!

Pipsa


Aamulla töihin tultuani avaan ajatusten aamiaisen ensimmäisenä. Se on piristävä alku työpäivälle.

Maikka


Hei Jussi ja kiitos paljon aamiaisestasi. Iloa aamuun – sitä tuo positiivareiden Ajatusten aamiainen. Luo uskoa päivään, joskus vähän murhettakin, joka pienenee jaettaessa, mutta eniten se jakaa iloa ja naurua, varsinkin Lasten suusta -jutut. Aamupähkinä -kisaa käymme yhteisellä työmatkalla miehen kanssa aamuisin, jossa on välillä kinkkisiä kysymyksiä, knoppitietoja ja joskus ihmetyksen aiheita. Aarteistosta löytyy paljon tietoa ja värssyjä, joita käyn hakemassa usein erilaisiin tilanteisiin. Positiivareiden kaupasta on myös löytynyt paljon kivaa jaettavaa. Kiitos paljon Jussi ja henkilökuntasi ja tietysti te kaikki positiivarit, jotka jaatte juttujanne meidän muiden iloksi, sillä siitä tässä on kyse, yhteisen ilon ja positiivisuuden jakamisesta, että meillä kaikilla olisi mukava päivä.

Heli


Se on tuonut hyvät eväät koko uudelle päivälle!

Oili Mickelsson


Tallennan aamiaisista hyviä opetuksia ja mieltä nostattavia ajatuksia. Niitä luen sitten aika ajoin ja jakelen lapsilleni ja ystävilleni heidän elämäntilanteisiinsa sopivina hetkinä. Vaikka aamu näyttäisi synkältä, mieli paranee aina Ajatusten aamiaisen nautittuani.

Satu


Pikkuvauva-aikana ajatusten aamiainen auttoi osaltaan pahimman yli. Edelleen on tärkeä osa elämää ja päivän pähkinät jaetaan eri puolella Suomea asuvien perheenjäsenten kesken, kuka tietää eniten 🙂 Suosittelen kaikille!

Erhinmw


Hei, Ajatusten aamiainen on tosi tärkeä, aamun aluksi hetki jolloin muistuttaa itseään, että ei tämä niin vakavaa ole, että hengitä ja nauti elämästä ja samalla hoituu nämä hommatkin paljon paremmin kuin huomaamatta negatiivisesti väkisin puristamalla. Kumma että se ihan vain vuorokaudessa aina pääsee unohtumaan! Tärkeää että joku muistuttaa joka aamu! Eli suurkiitos ja hyvää syntymäpäivää ja toivottavasti ajatellaan aamuisin jatkossakin 🙂

huonomuistinen


Aamiainen on piristänyt mieltäni yli 10 vuoden ajan. Kun on ollut oikein vaikeaa, aamiainen on usein tarjonnut minulle oljenkorren, jonka avulla olen jaksanut taas. Hyvinä päivinä taas minua ovat riemastuttaneet aamiaisen tarjoamat oivallukset. Kiitos, kun ravitset meitä aamiaisilla!

SKK


En voi aloittaa aamua töissä jos en lue Ajatusten aamiaista. Se voimauttaa, opettaa ja muistuttaa olemaan onnellinen uudesta mahdollisuudesta päivälle:)

Seija mumma


Olen joskus jollekin maininnut, että Ajatusten aamiainen on kuin avaisi joulukalenterin luukun joka päivä. Paitsi jos tarkkoja ollaan, vielä paljon mukavampaa! Sisältö on aina inspiroiva, usein rohkaiseva, ajatuksia herättävä, innostusta ja motivaatiota lisäävä, hauska…you name it! Päivän pähkinät ja ”kieliosio” ovat mukava lisä!

Riika


Hei, olen tilannut aamiaista jo vuosia. Todella hyviä ovat olleet. Kun teen töissä meille viikkotiedotetta, saan paljon hyviä juttuja nimenomaan aamiaissähköposteista, kiitos niistä. Varsinkin lasten suusta jutut ovat hyviä kevennyksiä välillä niin raskaaseen viikkotiedotteeseen.

Kirsi


Ajatusten aamiainen on lisännyt positiivista ajattelua ja muistuttaa siitä ja antaa toivoa kuten logoterapiakin vaikkapa näin: viel’ uusi päivä kaiken muuttaa voi.

Eila


Kiitoksia pitää ensin sanoa, hienoa, että on tällainen ilmainen palvelu olemassa – maailmassa, jossa rahastus ja itsekkyys on vallannut alaa liian paljon.

Minulla on tapana kirjoittaa ylös kauniiseen kovakantiseen muistikirjaan parhaita paloja (lausahduksia, sanontoja, elämänviisauksia) aamiaisesta. Kirja sijaitsee työpöydälläni, ja kirjoitan juttuja mustalla kynällä mahdollisimman kauniisti, tai jos juttu on pitkä, kopioin ja liimaan. Vihko tulee pian täyteen…

Lisäksi olen jakanut juuri näitä parhaita paloja tai jotain muita mielestäni kivoja ja virkistäviä juttuja työkavereilleni. Haluan ilahduttaa ja tuottaa hyvää mieltä, se tulee minulta luonnostaan, enkä tarvitse varsinaista kiitosta, mutta toki taka-ajatuksena on, että olisi kiva kuulla ilahduttavatko ne, lukevatko he edes. Vai onko kaikki turhaa. Tämä jälkimmäinen ajatus vaivaakin minua useasti, koska pääsääntö on, että mitään kommenttia tai palautetta ei koskaan tule, ihan kuin viestit eivät menisi perille.

Olenkin miettinyt mikä ihmisiä vaivaa, miksi he eivät vaivaudu mihinkään, eikö oikeasti metsä koskaan vastaa niin kuin siihen huudetaan. Siitäkin syystä vastaan nyt tähän kyselyyn, koska se on reilua vastata ja kertoa, että arvostan tätä palvelua.

Ehkä ihmiset ovat nykyisin muka kiireisiä, ehkä he ovat kylmiä, ehkä mikään muu ei merkitse kuin asema ja raha. En tiedä. Vai onko aina ollut näin… Vai koetellaanko tässä vain uskoani ihmisiin. Voi se niinkin olla, ehkä pitää vaan yrittää entistä kovemmin.

Mutta kiitos – jatka sinä samaan malliin 🙂

Kirzikka


Kiitos kaunis niin kuin nauris, tästä aamiaispalvelusta nimittäin. Olen ollut tilaaja vuodesta 2002 lähtien, jolloin ystäväni oli liittänyt minut piiriinne. Voimaa ja valoa olen paljon saanut aamiaishetkistä. Usein sattuu, että päivän annoksessa on jokin juttu, joka tuntuu olevan suunnattu juuri minulle. Niin kuin siis tietysti onkin… 🙂

Kerttuli


Uudelleen kouluttautumiseen ja yrityksen perustamiseen ei olisi rohkeus riittänyt ilman tukevaa aamiaista. Viisikymppisenä uusille urille ja ammatista eläkeiässä rakas harrastus. Ja aamiainen maistuu yhtä hyvältä rauhassa kahvikupin ohessa. Kiitos.

Vuodesta 2003


Sain ensimmäistä kertaa kuulla Positiivareista kollegaltani, joka antoi minulle pienen kirjasen, jossa oli muistaakseni tarinoita ja elämänohjeita. Sitten kun aloin tilata aamiaispalvelun omalle tietokoneelleni, joskus 2000-luvun alussa, aamiaisen nauttiminen on joka-aamuinen toimenpide. Sieltä löydän hyviä kannustavia ja kehittäviä ajatuksia tämän elämän kiemuroihin. Olen myös hankkinut oheistuotteita itselle ja lahjoiksi, etenkin kirjoja. Viime vuoden Tietovisa-kirja pani jouluna koko lähisuvun pähkäilemään mielenkiintoisia kysymyksiä. Lasten suusta -osio aamiaisessa on oikea herkkupala, josta saan hyvää tekevän kunnon naurun joka aamu. Aamiaispalvelun kautta tulin jäseneksi mukaan Pentti-Oskarin Lotus Hill – projektiin, jossa on tehty hyvää avustustyötä. 18-vuotiasta lämpimästi onnitellen ja monipuolisia aterioita edelleen aamiaislautaselleni toivoen

Leena P.


Positiivinen ajatus aamulla antaa siivet.
Kiitos Jussi.

Liisa Tapaila


Luen aamiaisen joka päivä, en useinkaan ehdi aamulla, mutta ei ole päivääkään, etten odottaisi hetkeä syventyä ihaniin viisauksiin. Tänään taisi mielessäni varmistua ajatus siitä, että voidakseni tehdä mielekästä työtä ja olla hyödyksi, minun vaan ON lähdettävä eteenpäin nykyisistä hommista.

Kiitos, toivottavasti jaksat jatkaa vielä pitkään!

Kirsi


Et arvaakaan miten odotettu kokkaamasi aamiaistarjotin on myös eläkeläiselle. Välillä saa hienoja oivalluksia, tsemppiäkin. Joku toinen kerta makeat naurut. Kiitos kokki-Jussi!

Aamiaisvieras70v


Nuorena ja kokemattomana terveydenhuollon osastonhoitajana seniori kollegani lähetti minulle positiivarit viestin, josta lähtien aloitin jokaisen työpäiväni valoisalla ajatuksella. Se antoi oikean asenteen työpäivään. Nyt eläkeläisenä nautin kovasti lasten viisauksista.

Päivi


Rikkinäisenä vaikean eron jälkeen aloin tilata ajatusten aamiaista ja hyvin pian huomasin että hymyilen taas ja uskon huomiseen. Luen usein nykyiselle miehelleni teidän juttuja ja hän on hyvin ihmeissään että mistä oikein löydän näitä. Positiivisuus on tarttunut myös häneen. Ihanaa ja kiitos.

Arja


Saan itse joka aamu ajattelemisen aihetta ja olen käyttänyt näitä mietteitä myös työssäni kuntoutujien kanssa. Olen huomannut, että on tärkeää lukea ääneen hyviä ajatuksia ja keskustella niistä. Siitä saa useammalle jaettavaa ja itsetutkistelua. Myös näistä ajatuksista vois tehdä kortit, joita voisi käyttää ryhmäkeskusteluissa ja kauniit kuvat piristävät aina.

Ohjaaja


Iloisia naurun hörähdyksiä. Joskus törmään mielenkiintoiseen kirjaan, jonka haluan itselleni. Hyviä tietoiskuja ja aforismit ovat huippuja. Kun Ajatusten aamiainen on tauolla, kieltämättä on tunne, että jotain puuttuu… ihan kuin kahvista maito ym.

Helmi


Vuosia ajatusten aamiaista seurattuani päätin toteuttaa suuren toiveeni. Muutan Kuusamoon. Täällä jo nyt 6 vuotta asuneena totean, että en muuta täältä luontokaupungista takaisin ruuhka-Suomeen ihan vähällä tai suurellakaan houkutuksella. Aina kannattaa lukea ajatusten aamiainen❤

wilhelmiina


Parasta Ajatusten Aamiaisessa on sen yksinkertaisuus. Osuvat ja järkeen käyvät tekstit uppoavat ja saavat ajatukset muuttumaan taas piirun verran positiivisempaan suuntaan. Vaikutuksen huomaa, jos jättää aamiaisia useamman kuukauden väliin. Positiivinen asenne alkaa haihtua. Aamiainen on päivän tärkein ateria. 🙂

Eeva


Olen liittynyt vasta äskettäin ja kadun, etten tehnyt sitä aiemmin!

Leila – 55


Ajatusten aamiainen on ihana aloitus päivälle. Piristävä, rohkaiseva, toivoa antava. Kerrassaan mahtava juttu. Olen ollut työttömänä puolitoista vuotta ja välillä on vaikea löytää positiivisia asioita harmaaseen arkeen. Aamiaisen lukemisen jälkeen on kuitenkin aina parempi mieli ja osaa arvostaa tätä hetkeä ja elämää paremmin. Toivottavasti jatkatte tätä!

Kanelikissa


Hyvänen aika – Kokki pääsee jo täysi-ikään:). Lakki kourassa ja syvään niiaten lämpimästi onnitellen. Toistakymmentä vuotta olen saanut vatsa pullollaan nautiskella maittavasta aamiaisesta. Monet monet kerrat olen aamiaiseväitä tulostanut paperiversioiksi, jotka työpaikan ja kodin seinillä muistuttavat kuinka arvokasta elämä on. Eritoten aamiaiset käyvät korvaamattomiksi elämän koetellessa. KIITOS KOKILLE!

Tarja


Yli toistakymmentä vuotta arkeni on alkanut Jussin tarjoamalla aamiaisella. Olen kokenut sinä aikana paljon. Avioerot, vanhempien kuolemat, oma työttömyys. En voisi kuvitella parempaa kannustusta mitä olen sinulta Jussi saanut. Sydämellinen kiitos!

Kerttu


Vuosia sitten masentuneena aloitin pohjalta suunnan muutoksen elämässä ja päivittäinen aamiainen oli tärkeä osa sitä, ehkä jopa ainut henkireikä. Huomasin että tarvitaan useampia kymmeniä toistoja ennen kuin alkaa huomata eron ajattelutavassa.

Siitä olen muuttunut niin paljon ja elämä on mennyt niin paljon parempaan. ”Varo mitä unelmoit se voi toteutua” oli lempparini ja sen jälkeen sain unelmieni työpaikan ihan uskomattomien sattumien kautta. Edelleen se on suosikkini, unelmani ovat toteutuneet moninkertaisesti paremmin kuin olisin ikinä osannut kuvitella.

Kuvittelin unelmieni miehen, tein hänestä unelmakartan ja löysin hänet. Hän on vielä paljon enemmän kuin olin toivonut

”Tärkeintä on molemminpuolinen luottamus, arvostus, halaamiset ja suukottelut. Näistä rakkaus kasvaa ja sen jälkeen kaikki muu on järjestelykysymyksiä” Lainattu perjantai utelusta. Lause on ollut minulla kirjoitettuna viime vuoden kalenterissani ja on todettu toimivaksi 🙂

Tänä vuonna on sitäkin suuremmat haaveet oman yrityksen perustamisesta. Vihdoin tuntuu että olen siihen valmis.

Etsin nyt itselleni mentoria hyvinvointialan yrityksen perustamisvaiheessa, jos lukijoista löytyy alan yrittäjä jolla olisi kiinnostusta tehtävään, niin toimituksesta saa yhteystietoni.

Mardu


Työpäivä alkaa positiivisesti aamiaispalvelun parissa. Aamusta selvästi puuttuu jotain, kun aamiaispalvelu on lomalla. Kaunis kiitos!

Maarit


Onnea 18-vuotiaalle ”täysi-ikäiselle” Ajatusten aamiaiselle! Monet, monet viisaat ajatukset ovat jääneet sieltä mieleen esim. INNOSTUKSEN HULLUUS ON MIELESTÄNI PAREMPAA, KUIN VIISAUDEN VÄLINPITÄMÄTTÖMYYS. Katson sieltä aina myös nimipäivät ja tämänkin päivän nimipäiväunohdukselta vältyin, kun luin aamiaisen ja ehdin soittaa nimipäiväonnittelut lapsenlapselleni Fabianille.

Positiivsuus kunniaan


Luen jokaisen aamiaisen. Jos en ehdi tai en ole päivän aikana s-postin vieressä, luen sen seuraavana päivänä tai sitä seuraavana. En laita lepäämään aamiaista edes lomilla, luen ne jossain vaiheessa. Siis aamiainen ei tule minulle silmien eteen aina aamulla, mutta tärkeä se on. Tärkeitä ovat ajatelmat, utelut, tenavien tokaisut, pähkinät. Paljon on tullut tilattua eri tavaroita aamiaisen kautta. Olen itse saanut aikanaan vinkin tänne sivustoille hyvän ystäväni kautta ja tätä sanomaa olen jakanut menestyksellä edelleen. Näkisin mielelläni aamiaisen myös seuraavat 18 vuotta. Onnea ja menestystä Jussille ja muille tekijöille!

Risto Reipas


On tullut tapa virittää mieltä, yleensä positiiviseen suuntaan ja vaikka olisi vaikea aamu, positiivarien positiivisuus ja lasten tokaisut auttavat.

Risto


Olen kiitollinen siitä, että joku on joskus neuvonut minulle tämän. Postin avaaminen on tärkeää: Suurella innolla odotan aina tenavien juttuja, asennekertomusta ja kirjeen lopussa olevaa päivän mietelausetta.

Pippi


Päivän takuuvarma piristys, erityisesti lasten suusta -jutut saavat hymyn huulille, jatkakaa samaan malliin, KIITOS!

Susanna


Päivä on hyvä aloittaa lukemalla aamiaistarjoilu. Turha kielteisyys jää siihen ja päivä alkaa hyvällä mielellä.

Liisa


Tere Juhani!
Tänan väga positiivsete igapäevaste toetavate, innustavate ning motiveerivate sõnumite eest. Teie positiivsed sõnumid loovad päeva päikest ja sunnivad heal moel end kokku võtma. Ootan huviga iga järgnevat postitust. Tänuga ja jõudu ja jaksu soovides! Vabandan, et eesti keeles, kuna soome keelt ei valda. Heade soovidega
Kai Kitsing
Tartu, Estonia


Ajatusten aamiaisella on ollut iso merkitys minun työssä jaksamiselle. Luin aina sen ensimmäiseksi aamuisin kun avasin koneen. Monet ajatukset kantoivat koko päivän. Kiitos Teille. Nyt olen eläkkeellä ja luen aamiaisen päivällä, mutta vaikutus on yhtä hyvä joka päivä.

Lekku


Monestikaan en aamulla ehdi Ajatusten aamiaista lukea. Luen se yleensä illalla. Silloin on hetki aikaa syventyä mietelmiin ja lukea tenavat terävinä huomioita. Kiitos palvelusta. Se tuo piristystä päivään.

Pirjo


Kun olin työstä uupunut ja tunsin, ettei minusta ollut enää mihinkään, Ajatusten Aamiainen sai minut vähitellen näkemään positiivisia asioita elämässäni ja uskomaan siihen, että vielä minustakin on johonkin.

toipunut


Aikanaan ystäväni teki minusta aamiaistilaajan ja silloin positiiviset ajatukset heti päivän alkuun oli tarpeelliset. Olen edelleen aamiaiskirjeen lukija ja nyt, kahden lapsen äitinä, lasten suusta -osio on parasta antia ja nauran usein ääneen. Kiitos että jaksat innostaa, kannustaa ja ilahduttaa meitä kaikkia!

Sofia


Kiitos aamiaisista, luen päivittäin sen ilolla, ja uskon että ajatuksen aamiaisissa on ajatuksia moneen mielen tilaan. Ikä ei määrää, sopii kaikenikäisille, ja tenavien tokaisuille on saanut nauraa, sekä antanut aihetta miettimiseen. Kiitos.

pirjo


Kauan sitten kohdalleni tuli avioero, sitä ennen olin haudannut lapseni ja monella tavalla niinä vuosina, kun elämä antoi kovia kokemuksia, olen saanut vahvuutta, uskoa ja toivoa näistä päivittäisistä hetkistä. Olen saanut itseluottamusta, puhunut itselleni ääneen, kertonut kuinka tärkeää on pitää avaimenreikä puhtaana. Kuinka yön jälkeen tulee aamu, myrskyn jälkeen tyyni ja mistä kaikesta tässä elämässä voin ja haluan olla kiitollinen. Olen oppinut (näistäkin) sanoista kärsivällisyyttä, uskollisuutta itselleni, oppinut taputtamaan itseäni että olen hyvä tällaisena. Olen oppinut sitkeyttä; taipuu muttei katkea.

Tänäänkin on hyvä päivä


Masentuneesta, itseään säälivästä ressukasta ja luuserista on tullut positiivisempi kuin itsekään aina tajuaa. Se positiivisuus myös tarttuu töissä, ystäväpiirissä, perheessä, anoppilassa.. Kiitos, Positiivarit, aivan mielettömästä määrästä hyvää elämää!

Mies, Kangasala


Filosofinen, positiivinen ja tukeva kannustaminen jokapäiväiseen elämään antaa voimia arkeen. Avaankin ajatuksen aamiaisen silloin kun tiedän, että voin lukea sen ilman kiirettä. Kiittäen.

Anita


Kiitos tästä uskomattomasta, onnellista voimaa sykkivästä päivittäisestä elämänarvojen muistuttajasta ja vahvistajasta. Aamiaispalvelu ohjaa ihmisen ajatuksia oikeaan, aidon kiitolliseen ja innostuneeseen taajuuteen joka päivä. Mikä voisi olla sen arvokkaampaa, suuren suuri kiitos siitä!

Sanna


Joka päivä luen aamiaisen. Se vaan kuuluu rutiineihini kuten syötäväkin aamiainen. Lasten viisauksia riittää kerrottavaksi ja naurettavaksi kavereillekin.

Anonpi


Sain aivoverenvuodon 1998 ja siitä kun aloin kuntoutumaan pikkuhiljaa, terapeuttini suositteli minulle ajatusten aamiaista ja myös tilasi sen silloiseen spostiosoitteeseeni, mikä olikin hieno juttu. Oon saanu erittäin paljon kyseisestä aamiaisesta ja odotan sitä aina innolla joka aamu kun tulen koneelle. Suosittelen ilomielin kaikille muillekkin!

sairaseläkeläinen


Yhtä tärkeä kuin aamukahvi -siis TÄRKEÄ! Onnea täysikäiselle ja toivon antoisaa aikuisikää.

KN


Aamiaistarjoilu merkitsi ja merkitsee edelleen ystävällisyyttä, säännöllisyyttä ja pienimuotoista tietovisailua, hyvää mieltä. Valitettavasti viime aikoina ovat muut ylimääräiset roskapostit vieneet tarmoa ja lukuaikaa – ne on aina poistettava ensin, sitten tuntuukin jo, että mennyt kauheasti aikaa. Vaikka poistan roskapostit suoraan yleensä lukematta.
Kiitos Jussi Töytäri ja kiitos perheellesi, joka lienee jatkanut. Tarkkaavaisuutta oikeinkirjoitukseen ”nykynuorille”, sitten on edelleen kaikki hyvin jatkossakin.

Maija Emilia


Työelämässä ollessani yritin olla aamuisin työpaikallani muutaman minuutin ennen työajan alkua, että ehdin aivan päivän aluksi lukea Ajatusten aamiaisen. Sen jälkeen oli mukava aloittaa nekin päivät, joiden tiesi olevan kiireisiä. Olen ollut eläkkeellä jo pian 10 vuotta, mutta Ajatusten aamiainen kuuluu edelleen päiväohjelmaani. Lämpimät KIITOKSET ja terveiset aamiaisisännälle!

Senioritykkääjä Turusta


Minulle Ajatusten aamiaisen lukemisesta on tullut mieluisa, päivittäinen oma hetkeni. Useinkaan se ei ole aamulla vaan monesti työpäivän jälkeen. Erityisen tarpeen se on, jos työpäivä ei tunnu sujuneen hyvin. Yleensä aina Ajatusten aamiainen rauhoittaa, ilahduttaa ja tarjoaa uusia näkökulmia. Kiitos siitä, kiitos erityisesti englannin- ja ruotsinkielisistä helmistä ja lasten osuvista ja nasevista sanomisista.

opti


Kiitos aamiaisesta! Sieltä olen löytänyt monia hyviä ajatuksia ja Positiivareiden tuotteita. Usein ehdin lukea sen vasta töiden jälkeen, jolloin sieltä löytää jotain piristävää raskaan päivän jälkeen. Kun paikalla on muita, luen parhaat vitsit, varsinkin lapsivitsit, ääneen toistenkin iloksi. Arvoituksia/kysymyksiä mietin aina ensin itse, ennen kuin katson vastaukset. Niitäkin kyselen joskus muiltakin.

Tarja


Usein aamiainen on tuupannut eteenpäin oikeaan suuntaan, kohti päätöstä ja matkalla päätöksen jälkeen. Rukiista purtavaa on riittänyt, kiitos siitä

Heini


Jussi, on riemastuttavaa avata aamiaislautanen ja joka kerta piristyä milloin mistäkin lautasen antimesta. Sinnikkyytesi ihastuttaa ja kannustaa positiivisiin TEKOIHIN!

Päivänpaiste


Kiitos! Tämä aamiainen on kuulunut päiviini jo monen vuoden ajan. Tämä on todellakin muuttanut omaa ajatteluani ja suhtautumistani asioihin positiiviseen suuntaan ja paljon. Monesti joku ajatus on ”pelastanut” minut synkän mielen tai katkeruuden vallasta. Olen voinut myös jakaa näitä eteenpäin. Niin on hyviä juttuja, kirjoja, kortteja ja muita julkaisuja. Hyvä te! 🙂

Riitta


Hei, ovat nimensä mukaisia terveellisiä ajatuksia ja iloa tuottavia. Sanan voima on ihmeellinen, jo lähes 4000 lähetetty. Kiitos tekijän idearikkaudesta!

Tilaaja vasta noin kolme kuukautta


Kiitos päivän piristyksestä ja ihanista mietelauseista. Työkaappini ovi on täynnä erilaisia kannustavia ja piristäviä mietteitä. Siitä myös työkaverini ovat saaneet iloa lukiessaan kaappini ovesta kannustavia mietteitä. Hyvää talvea ja onnittelut 18-vuotiaalle aamiaispalvelulle.

sirpukka


Aamiaispalvelun positiiviset muistutukset ovat minulle tärkeitä joka päivä, sillä nuo asiat tuppaavat jostain kumman syystä unohtumaan. Suuri yllätys oli kun Ruotsissa asuva siskoni lähetti minulle ajatuksen, jonka oli ottanut aamiaispalvelusta. Hän ei tiennyt että minä saan tarjoilun joka aamu enkä minä tiennyt että hän saa myös.

Eila


Päivän mietelauseet on helppo muistaa. Niitä siteeraan joskus kun autossa kuorokavereiden jutut alkavat olla happamia. Joskus on sanottava: ellei kenelläkään ole mitään positiivista sanottavaa, ollaanpa hetki hiljaa.

Sirkka Espoosta


Ajatusten aamiainen on minulle hyvin tärkeä heti herättyäni joka arkipäivä. Oikein harmittaa kun viikonloppuna ei ole sitä mukavaa sähköpostia odottamassa. Aamiainen tuo päivääni hyvän mielen ja paljon ideoita ja myönteisiä ajatuksia joita olen jakanut ystävilleni.
Olen luonut omalle koneelleni kansion johon olen kerännyt tärkeimpiä, niin ei tarvitse aarteistoa kokonaan selata jos jonkun kauniin ajatuksen haluaa vaikka ystävän merkkipäivään tai surullista lohduttamaan. Monen koulutustilaisuuteni aluksi tai lopuksi olen lukenut jonkun ajatelman Posetiivareista ja kertonut sivustanne. Kiitos kun saan kuulua tyytyväisten lukijoittenne joukkoon.
Älkää koskaan lopettako!

Lettu


Aamiaispalvelusta on alkanut oma positiivisen ajattelun ja henkisen kasvun polku. Aamiaista on kyllä tarvinnut koska opetteluvaiheessa oma usko on välillä koetuksella. Nykyään haluaisin laittaa hyviä juttuja kiertämään sosiaaliseen mediaan tai peukuttaa hauskoja sattumuksia mutta sähköposti ei siihen nyt tarjoa mahdollisuutta. Toivottavasti jatkossa tarjoaa. Kiitos kannustavasta aamiaisesta.

Mika


Olen lukenut ajatusten aamiaista, en edes muista kuinka monta vuotta. Osuvat muistutukset aamuisin muistuttavat posiivisuuden merkityksestä. Ehkä jossain määrin oikeaa asennetta on tarttunut matkaan, kun 9v. lapsenlapsi totesi, että sinä mummi olet tosi peruspositiivinen!

Kaarina Tahvanainen.


Se kuuluu jokaiseen arkipäivään, lomat tuntuu tosi pitkiltä. Se antaa vahvistusta omille ajatuksille, muistuttaa unohtuneita ja antaa uusia ahaa-elämyksiä. Kaiken kaikkiaan piristää päivää! Joulukalenterista kunniamaininta: aika moni joka sen korttina sai, oli iloisesti yllättynyt! Myös itse ihastuin, tosi hieno!

Tarja


Moi, Ajatusten Aamiainen kuuluu arkiaamujen rutiineihin. Se ”Tenavat terävänä” on pelastanut monta vähän harmaana alkanutta päivää. Sillä on jopa kohonnutta verenpainetta alentava vaikutus.

Heikki Turengista


Minun päiväni on aina mukavampi kun kerkeen lukea aamusta sen. Joskus kiireisen päivän iltana kun olen vasta kerinnyt lukea postin niin olenpa saanut hyvät naurut että mieskin oikein ihmettelee ja tulee lukemaan / kuuntelemaan. Kovasti kiitoksia ja uusia juttuja odottelen.

Leea


Ajatuksen aamiainen on jokaiselle päivälle niin hyvä alku, että siitä kirjoitan parhaat jutut omaan vihkoon, jota luen myöhemmin uudestaan ja monet makeat naurut on niiden äärellä saanut! Visailut on mukavia piristyksiä myös! Kiitos tästä positiivisesta pläjäyksestä joka aamu!

Ritva Uusitalo


Ajatuksen Aamiainen on merkinnyt mielenvirkistystä, hymyä, uusia näkökulmia ja joskus hekotusta, kun sopiva ajatus on saanut hymyn leviämään kehon muihinkin osiin. Kiitos ja Onnistumista ja Iloa jakajallekin tuleviin vuosiin.

Seija Soilikki


Eläkkeellä olon yksi parhaista asioista on voida nauttia kiireettömästä aamusta aamukahvin ja uutisten äärellä. Tenavatarinat saavat hymyilemään ja kysymyksillä voimistelevat aivot.

Maj


Olen iloinen, että ryhdyin aamiaispalvelun tilaajaksi parisen vuotta sitten. Ajatusten aamiainen odottamassa nautittavaksi :). Ennakko-oletus kertoo siitä, että on jotain myönteistä ja ilahduttavaa odotettavissa tällekin päivälle. Välillä käy niin, että jokin näkökulma Ajatusten aamiaisesta sopii juuri kohdalleen siihen mielentilaan tai niihin pohdintoihin, joita mielessä pyörii. Tällaisina hetkinä myönteinen merkitys on juuri siinä, että ajatus on kannustanut uskomaan itseen ja elämään tässä ja nyt. Erityisesti koen tärkeäksi sen, että myönteinen ajattelu on aitoa, ihmisenä kasvamiseen ja toisten ihmisten huomioon ottamiseen kannustavaa. Ja ”tenavien suusta” kertomukset ovat myönteisellä tavalla hauskuttavia, ihastuttavia. Kiitos Kokki-Jussi, että ylläpidät aamiaispalvelua. Ja kiitos kaikille, jotka jaatte tarinoitanne yhteiseksi hyväksi ja iloksi.

KP


Lyhyesti voisi sanoa, että en olisi tässä elämäntilanteessani ilman Aamiaista. Aivan ensimmäisissä artikkeleissa oli maininta, että ihmisen ei pidä elää ”sitku elämää” vaan tässä ja nyt. Samoihin aikoihin luin, että elämälle pitää asettaa tavoitteita ja päättää itse, mihin pyrkii ja mitä haluaa. Se pani ajattelemaan. Yli 30 vuoden työuran jälkeen halusin selkeyttää itselleni, mitä oikeasti haluan isona tehdä. Näistä Aamiaisen ajatuksista prosessi lähti liikkeelle korvien välissä. Tein päätöksen työmäärän vähentämisestä ja ryhdyin valmistelemaan, mitä teen kun eläke joskus kopsahtaa tilille. Nyt vapaaherrana olemista on jatkunut 10 vuotta ja tavoitteena ollut tropiikin lämpö talvikuukausina on toteutunut. Ilman Aamiaisen antamaa potkua ajattelulle tuskin olisin saavuttanut tätä.

Juha


Hei! Minulle aamiaiset merkitsevät tosi paljon. Mukavia tarinoita, visaisia kysymyksiä ja lasten suusta ovat aina niin hauskoja!

Riitta Turusta


Ajatusten Aamiainen on jo usean vuoden ajan kannustanut minuakin myönteiseen ajatteluun.

A. Salo


Ajatusten aamiainen on osittain jäämässä minun jälkipolvilleni; olen jo vuosien ajan – aina silloin kun ajatus on tavallista napakammin ”kolahtanut” – kirjoittanut sen ruutuvihkoon muistiin. Sieltä olen nyt kirjoittamassa niitä silkkikantiseen A 4 -kirjaseen tyttärelleni lahjaksi (alkuperäisen vihkonhan haluan säilyttää itselläni!). En vielä ole päättänyt annanko kirjasen kun tyttäreni täyttää 50 vuotta vajaan kymmenen vuoden päästä, vai annanko jo aikaisemmin…. Uskon hänenkin saavan oivalluksia näistä positiivisista ajatuksista – ja tietenkin hyviä elämänohjeita!

Tuula Helena


Aamiaispalvelu on muuttanut suunnattoman paljon tapaani ajatella tai suhtautua elämään. Olen alkanut ymmärtää positiivisuuden merkityksen ja omat mahdollisuuteni vaikuttaa elämääni. Ajatusten Aamiainen oli suurena apuna, kun jäin sairaslomalle syksyllä 2015 ja sen jälkeen työttömäksi. Tarvitsin rohkaisua jatkaa eteenpäin ja Aamiainen tarjosi sen minulle. Nyt opiskelen uutta ammattia ja suunnittelen muuttoa eri maahan. Parhaita sanontoja, lausahduksia ja opetuksia tallennan muistitikulle, josta tulostan niitä muistitauluuni. Odotan aina innolla mitä ”aamiaispalvelu” minulle tänään tarjoaa ja opettaa. ISO KIITOS tästä palvelusta! Se on todellakin muuttanut minua ja elämääni.

Saaga-Maa


Se on minulle kuin hyvä juttukaveri, kun asun yksin maaseudulla. Lueskelen siitä iPadillä teemuki toisessa kädessä. Erityisesti minua huvittaa lasten suusta lausahdukset, ja usein nauran niille yksinäni ääneen, mutta niiden opetusta myös aikuisille ei voi väheksyä. Aivan loistava juttu yksinasuville, ja meitähän on paljon.

Rauno, 74 v Hämeenkyrö