Tällaisia me aamiaispöytäläiset olemme

Esitellään itsemme toisillemme. Mitkä sanat kuvaavat sinua parhaiten? Kerro lyhyesti ja ytimekkäästi kenen kanssa meidän on ilo viettää yhteistä aamiaishetkeä.


Olen puhelias Oinas-nainen!
Määrätietoinen, voimakastahtoinen, järjestelijätyyppi. Viihdyn paljon kotona rakkaan aviomieheni sekä kissojemme kanssa. Rakastan myös matkustelua, etenkin Lapissa sekä risteilyjä. Osaan nauttia täysillä elämästä, pilaamatta sitä liialla työnteolla!
-Hessutyttö


Olen auttavainen, elämänmyönteinen, huumorintajuinen ja nuorekas nainen.
-aija


Olen keski-ikäinen, positiivisesti ajatteleva, ystäviä auttava auringonpaiste. Hymyillään, kun jossain kohdataan.
-Rapu -61


Hei olen hyvin iloinen ja hymyileväinen. Saan ihmiset usein hyvälle tuulelle positiivisella mielelläni. Uskon aina huomiseen ja luotan että kaikki asiat ”lutviintuvat”.

-Huumorinkukka;)


Pyrin positiiviseen ajatteluun kaikessa ja toivoin sen tarttuvan myös läheisiini. Olen hieman itsepäinen, mutta kehitän kommunikointi – etenkin kuuntelu – taitoani päivittäin. Haluan olla iloinen pienistä päivittäisitä asioista. Elämä on jatkuvaa oppimista, mutta houkutuksista selviää, kun pitää iloisen mielen eikä lankea mukaan muiden pessimismiin.
-Satu


Iloinen ja huumorintajuinen blondi jolla pilke silmäkulmassa ja elämänarvot kohdallaan. Mottona: rauhallisuus on valttia kaikessa.
-Sippura


¨´
Positiivisesti itseenï ja ympäristööni suhtautuva, maalla asuva rouva, joka mielestään on aina parhaassa iässä. Mielestäni ikä on vain numeroita, joihin ei kannata takertua.
-RS


Nauran paljon, olen aikaste positiivinen ja sosiaalinen ja ennen kaikkea olen sitkeä.
-Sipi


Kaisa, kiihtyy nollasta sataan sekunnissa, jos asia niin vaatii. Mutta on myös iloinen ja empaattinen, ahkera ja iltauninen…
-Kaisa


Olen Kirsi, vaalea 46v. Käyn ekaa viikkoa lähihoitajakoulutuksessa ja kolme vuotta edessä.
Olen iloinen, positiivinen, puhelias, ajoittain reippaan energinen. Pidän ihmisistä, eläimistä, elämästä. Harrastan lukemista, sanaristikoita ja valokuvaamista.
-Kirsi


Myötätuntoinen Duracell, ilman pitkiä jänön korvia. Nauru herkässä, läppä lentää (ei sydämen läppä kuiten). Kerro lyhyesti, ei pysty. Minussa ei ole mitään muuta lyhyttä kuin muisti.
Minkä nuorena oppi sen vanhana unohtaa.
-PikkuMyy


Anne H Kemiöstä. Perintäsihteeri, 2 aikuista lasta ja avomies. Haen viesteistä jaksamista uudelle päivälle. Välillä välitän joitakin mietteitä työkavereilleni sähköpostilla piristääkseni heidän työpäiväänsä.
-Anne H


Nainen, joka työskentelee mielenterveysasioiden parissa. Olen myönteisen ajattelutavan omaava, sosiaalinen, iloinen ihminen, joka riemuitsee jokaisesta hetkestä minkä saa elää ja auttaa kanssaihmisiä kannustamalla heitä eteenpäin, Mottoni on: älä jää tuleen makaamaan.
-ansku


Pyrin olemaan iloinen, näkemään aina asioiden hyvät puolet, olemaan onnellinen ja iloinen, toivomaan toisille kaikkea hyvää, onnea ja rakkautta elämässään, ajattelemaan kaikista hyvää ja antamaan toisille sen hyvän, mikä minun on mahdollista antaa.
-Kirsi


Iloinen, huumorilla höystetty positiivinen Pirjo.
-Pirjo


Heippa, tässä on Jaana! Olen töissä iloinen, kahvilla ja hymyillä toimiva tehopakkaus, kotona lasten kanssa käytännöllinen, tomera ja hellän ”hullu” kotihengetär, kaverien kanssa seurallinen ja rönsyävä puhepaketti. Rakkaalle miehelleni olen lojaali ja kuunteleva puoliso.

-Ja-De


Olen pieni ja iloinen 42v. ”pimu” pohjois-hämeestä. Yritän aina olla mahdollisimman positiivinen, kaikessa! Jalkapallo ja lätkä vie naista…kun muilta kiireiltä ehtii. Motto: Vierivä kivi ei sammaloidu!
-Marjukka


Juuri rimaa hipoen 40 iän rajapyykin ylittänyt, noin niin kuin kehollisesti, mieli elää 20 elämää ja sielu iäisyyttä. Rakkauden täyttämä perhe elämä – 2-lasta ja mies. Muutenkin elämä on ihanaa asenteella eteenpäin tässä hetkessä.
-Sari


Tietokone päälle ja olen utelias herättyäni, aamukahvi kiehumaan ja siinäkin välissä käyn koneella, Pidän tästä aamun avauksesta. Lähden töihin autolla n.30 km kello 7.30 ja töistä pois 15.45. Käyn marjassa tai ystävän luona keppikävelyllä. Illalla lämmitän saunan. Lueskelen, telkkaria katselen, ja nukkumaan mennessäni rukoilen kaikkien puolesta …
-Riitu


Olen tyttö, jolla on jo paljon positiivisuutta omassa elämässään, mutta joka aamu etsin lisää ihania ajatuksia aloittamaan päivän.

Kysymys kuka minä olen, on niin hankala – ehkä tämä kuvaa itseäni parhaiten; olen sinunkin ystäväsi.
-Ripsu


Olen elämäntarkoituksen etsijä, joka pyrkii löytämään positiivisuutta ympäriltään ja myös jakamaan sitä ympärilleen. Pieni mutta pippurinen ihminen, joka on vuosien varrella oppinut sanomaan ei.
-Heli


Viisitoista vuotta sitten vastasin Helsingin Sanomien henkilökohtaista palstalla olevaan ilmoitukseen, jossa etsittiin elämänmyönteistä kumppania. Nyt olemme taivaltaneet yhdessä 15 vuotta yhdessä todeten, että huumorintajulla selviää monesta tilanteesta. Sain todella elämänmyönteisen kumppanin…toivottavasti hänkin.
-Huumorinkukka


Minä olen itse minä enkä muuksi muutu
-liina


Ujo, huumorintajuinen, itseään etsivä/tutkiva
-sunna72


Äiti oli savolainen, isä on karjalainen ja mie pohjanmaalla kasvanut, nyt savolaiseksi ruvennut. Siis en napaani tuijottaja. Kova lukemaan – melkein kaikkea. Mottoni on ollut lapsesta lähtien: Hymyile aina, hymyile läpi kyynelten, sillä hymyllä pyyhkiä voit suuretkin surut pois. On tosi hyvä ohje asiakaspalvelussa.
-Meikäläinen


Tässä aamiaisella joka-aamuisella Sinikka, viiropää Vahdolta. Kolmen tähtisilmän mammu, laulavainen, nauravainen, ilostakin itkeväinen elämäntaiteilija, tunnen olevani.
-Sinikka Vahdolta


Tomera, avoin, lapsenmielinen tässä muutama esimerkki
-Topo


Hei!
Olen Tuula, 61. Olen rauhallinen, myönteinen ja sisukas. Olen ollut unelma-ammatissani saman työnantajan palveluksessa 33 vuotta. Rakastan lapsia ja eläimiä. Ystävät ovat elämän suola. Elämäni varrella olen oppinut puhumaan vähemmän ja kuuntelemaan enemmän, ja kunnioittamaan sukuni ikäihmisiä. Mielilauseeni on: Kaikilla asioilla on aina kaksi puolta.
-Puuheli


Nauravainen, vitsaileva ja kova höpöttämään 🙂 Ja luonnehdittu, että olen helposti lähestyttävä. Tosin törmännyt myös siihen, että tuntemattomien ei välttämättä ole. Syytä en tiedä.
-Kati


Hiljainen ja ketterä.
-Viola Talvikki


Vasta leskeytynyt positiivisuuteen pyrkivä ope
-hiti


Olen rohkea nainen, tiedän mitä tahdon. Olen kahden pojan äiti, työssäni hoidan vanhuksia, asun omakotitalossa maalla. Valitettavasti olen eronnut, mutta nyttemmin uudelleen rakastunut. Olen selvinnyt kahdesta syöpäsairaudesta, masennuksestakin. Ystävät sanovat, että olen selviytyjätyyppi. Ajatusten aamiainen antaa minulle voimaa päivän askareihin.
-sinisilmäinen enkeli


Tällä hetkellä elämänsä tuhkakasassa istuva repaleinen ihmisraunio, joka toivoo nousevansa uuteen loistoon kuin feenikslintu. Teidän positiivisuutenne on tarttuvaa lajia – sitä imen itseeni kuin kuiva pesusieni ja toivon pystyväni joskus sitä itsekin antamaan tarvitsijoille.
-Piko


Tavallisimmin esittelytuokio liittyy jonkun koulutuksen alkuun ja olemme jo valmiiksi samalla alalla tai muuten kytköksissä toisiimme. Eli tärkein informaatio liittyy työhön ja sen tekemiseen.
Mutta millainen MINÄ olen?
Se palaute, mitä muut minusta kertovat, on varmaan vähän muokannut käsitystä itsestäni, mutta ehkä se on ainakin lähellä oikeaa: olen rauhallinen ja positiivinen tuomatta sitä esiin mitenkään yltiöpäisesti esiintymällä. Sanoisin myös, että olen tarkkailijatyyppi, hieman ujo, small talk ei niin kovin hyvin taitu. Ystävällinen, luotettava, en pienistä hermostu. Ja huono kehumaan itseäni, sen on takavuosien kasvatus saanut aikaan..
-Marjatta59


Harva meistä on ”rautio”, niin moni taipua saa – minä taivu en koskaan, tahdon vain yrittää….
-ihan hyvä sukunimi


Onnellinen hierojaopiskelijatar Tampereelta. Pieni, pyylevä blondi, joka saa ajatusten aamiaisesta piristystä päiväänsä ja hymyn huulille.
-kintsu


Olen viisikymppinen nainen Hyvinkäältä, myös työpaikkani sijaitsee Hyvinkäällä. Kiitos Jussin, olen tänään paljon positiivisempi, kuin ryhtyessäni aamiaisvieraaksi 8 vuotta sitten. Luonteeltani olen iloinen ja tunnollinen puurtaja. Iloitsen siitä, että olen terve, minulla on neljä tervettä lasta ja yksi ihanan tyttärentytär sekä mielenkiintoinen työ. Myös siitä iloitsen, että iäkkäät vanhempani ovat elossa ja ikäisekseen hyvässä kunnossa ja asuvat lähellä minua.
-hyvinkääläinen


Olen keski-iän ylittänyt nainen Kaarinasta. Niin kauan kuin muistan, olen keräillyt tällaistä Positiivarit aforismeja kaikkialta ja lukenut…lukenut Lokki Joonatanista alkaen Krisnamurttiin ja kaikkea siltä väliltä. Kaikissa elämäntilanteissa olen saanut suurta lohtua näistä maalliseen vaellukseeni.

-Kaija


Ruskeasilmäinen hymytyttö !

Saima


Utelias, uusista asioista virtaa saava. Mutta toisinaan myös tutun turvallisesta tykkäävä. Nuorekas, huumorintajuinen, herkkä.
-Kalat-62


Olen ”erittäin itsepäinen – aina oikeassa” mutta silti kiltti ja mukava 4 lapsen äiti=)
-Oinas-66


Ahkera puurtaja ja elämän mietiskelijä, välillä hieman yksinäinenkin, ehkä se sivustaseuraaja, kuuntelija, ehkä se, joka kantaa sinunkin huolesi.
-Yöperhonen


Haaveileva, iloinen, pirtsakka karjalan tyttö.
-ertsi


55-vuotta nuori ja nautin elämästäni juuri tällaisenä kuin se on! Kolmen vuoden työttömyyden olen hyödyntänyt elämän ihmeellisyyksien tutkimiseen ja henkisyyteen, olen saanut todella paljon tietoa ja olen jopa pystynyt muuttamaan itseäni parempaan suuntaan! Kai se on ollut tarkoituskin? Toiveet toteutuvat!
-Neli


Olen elämänmyönteinen lähimmäisiäni rakastava kohta kolmikymppinen nainen, vaimo ja äiti.
-Outi


Olen havahtumisen ja läsnäolon voiman avulla ilon löytänyt, kovien paikkojen erikoisnainen. Toimin yrittäjien ja yrittäjiksi oppivien luovien ihmisten kanssa, joille positiivisuus on elinehto. Haluan kasvaa – siksi nautin aamiaista!
-Minna (Minttu) Erkko


Toimin laatuassistenttina tietotekniikka alan yrityksessä.
Positiivarien ajatusten aamiainen on ollut jo useamman vuoden aamujeni liikkeelle paneva voima. Uskon että positiivisuus on elämän rikkaus ja voiman lähde arkisen aherruksen keskellä.
-Sari


Olen iloinen, positiivinen ja hauska. Olen pienikokoinen sairauteni vuoksi, joka hyväksyy itsensä sellaisenaan, kuin on. Tähänkin pätee sanonta: ”Asenne ratkaisee”. Niinhän se menee, että maasta se pienikin ponnistaa ja täysillä mukaan, niin kuin muutkin ihmiset oli sitten millainen tahansa 🙂
-Maisa


Olen elämännälkäinen tavallisen arjen kulkija, joka katselee ympärilleen ja odottaa jotain suurta tapahtuvaksi ja on valmiina nappaamaan siitä kiinni.
-Leijona -62


Päältäpäin mustavalkoinen, mutta sisältä riemunkirjava.
-oranssi


Toisinaan maailmanmenosta ja vaikeuksista masentuva. Ilo kuplii kuitenkin herkästi. Ihanaa olla terve ja kunnossa. Niin paljon kuin välillä sattuukin… Aina kulkien pää pystyssä positiivisesti eteenpäin!
-TIINA


AAMIAISPÖYDÄN KAUTTA LÖYSIN OMAN ITSENI SYNNYNNÄISEN OPTIMISMIN.

KIITOS KOKO TIIMILLE!
-BELLONA


Olen 35-vuotias, mutta mieltäni ikuisesti 17-vuotias. Ero juuri takana mutta yksin lasten kanssa entistä onnellisempi. Vain omalla asenteella ja toimilla voi ratkaista asioita. Raha ei ratkaise kaikkea ja riippuu mihin vertaa, onko rikas. Minä olen ”rikas”, neljä lasta takaa sen! Ja nyt on suunta kohti ehdottomasti positiivisempaa tulevaisuutta, päivä kerrallaan. Asumme ”maalla”, ihanassa rivitalossa puiston ja metsien keskellä ja vielä uskon, että joukkoomme joskus mahtuu mukava mies ja liuta eläimiä. Elän vain lasten ehdoilla ja samalla asenteella, kuin lapset, silmät ja mieli aina avoinna. Sillä tavalla mikään tärkeä ei pääse epähuomiossa ohi salaa. Pieni hämähäkkikin voi olla ihme ja sen oivaltaminen on suorastaan juovuttavaa. Aurinkoa ja paistetta sateisiinkin päiviin saa vain omilla toimilla.

-Jale


Olen 48-vuotias kahden nuoren Äiti, avioliittoa takana 20 ja risat. Meillä on myös Harmi niminen kahden vanha kleini, joka on parhaillaan tuolini takana vahtimassa, etten lähde minnekään. Olen parhaillaan kesälomalla, toinen takana ja viikko edessä. Parhaimmillani olen iloinen, avoin ja ihmisystävällinen, pahimmillani mökö ja murjottaja, äkkipikainenkin olen.

-Päiskä,


Hyvää perjantaista aamupäivää! Olen vajaa viisikymppinen nainen pääkaupunkiseudulta, omistan rehellisen, avoimen ja positiivisen luonteenlaadun. Viimeisintä en suinkaan ole aina ollut. Elämä opettaa, ja Jussi!
-Mimmi


Minä olen se iloinen ja täsmällinen maatalouslomittaja, joka ei pidä paljon ääntä itsestään mutta joka silti huomataan.
-viisukka


Hei! teillä kaikilla on ilo viettää yhteistä aamiaishetkeä iloisen, pirteän karjalaislikan kanssa, joka kuitenkin suunnistaa kohta Savon mualle. Hymyä ja hersyvää naurua riittää ja pientä pilkettä silmäkulmassa vipattaa!
-minde


Hei! Olen työkyvyttömyyseläkkeellä oleva nainen 57-vuotias. Asun meren rannalla aivan ihanalla paikalla. Olen sisukas, usein hyvällä tuulella, huumorintajuinen ja elämän pienistä hetkistä nauttiva
-tuulikki57


– juuri 50v. virstanpylvään saavuttanut nainen
– monissa liemissä keitetty, monta liittoa läpikäynyt ja kokenut
– selviytyjä kaikesta huolimatta tai juuri sen vuoksi
– monelle henkinen tukipilari ja kuuntelevan korvan omaava ”empaatikko” ja luottohenkilö
– tunnollinen ja luotettava niin ystävyyssuhteissa kuin töissäkin
– ikuinen romantikko ja hempeilijä
– rakastuneessa mielentilassa
– itsenäinen ja sopivassa määrin itsepäinen
– äiti ja avovaimo
– nautiskeleva kulinaristi

-Onerva


Pieni punatukkainen tyttö
-Eila


Olen sinnikäs ja otan tarvittaessa sairauslomaa nyt pahasti oireilevan fibromyalgian takia. Kehitän osaamistani jatkuvasti, olen ikuinen opiskelija. Ystäväni sanovat kadehtivansa minua, koska uskallan tehdä rohkeita ratkaisuja tietämättä. Uskon parempaan huomiseen, enkeleihin ja suurempaan Voimaan. Kaikella on tarkoitus! Ja miten ihanaa onkaan aamuisin saada voimaa jaksamiseen lukemalla Positiivareitten viestiä. Jotenkin se aina vaan kolahtaa siihen hetkeen.

Juuliska


Määrätietoinen nainen, joka on saanut jo yhden unelman täytettyä-tehdä sitä työtä mitä haluaa. Kahden 14v. ja 11v. pojan äiti ja rakkauden perässä muuttanut pois kotiseudulta suureen maailmaan avoliittoon. Kasvanut ilman äidin lämpöä ja syliä, mutta siitä saanut voimaa tehdä asiat itse toisin.
-Ruusu


Itsenäinen, itsepäinen, kameleontti
–z-


Reipas ja iloinen nainen savosta!
-SP


Olen kokenut elämäni kriisin viimeiset kymmenen vuotta. Taittunut mutta ei katkennut. Masentunut ja epätoivoinen mutta kuitenkin aina löytänyt sen verran myönteisyyttä ja elämän pienen kipinän että olen jaksanut eteenpäin ja seuraavaan päivään. Henkinen etsijä.
-Siru Ruotsista


Ujon, herkän, itsepäisen, vaatimattoman kotiäidin kanssa, jolla toisinaan on suunta hukassa ja voimat lopussa, mutta joka silti aina löytää voimaa ja syytä jatkaa huomiseen.
-Äippäx2


Elämäniloinen, luonnonlapsi, ei huolta huomisesta meininki. Välillä tiukka äiti kunnon kasvattaja, muta välillä…tehdään mitä huvittaa
-KrisseK


Olen iloinen vilkkaalla mielikuvituksella varustettu arjen toimija. Aikuiset lapseni ja lähipiiri kysyvät usein neuvoa kaikenlaisissa asioissa. Vastata en toki läheskään aina osaa, mutta usein jo kuunteleminen auttaa heitä löytämään ratkaisun. Tuntemattomatkin ihmiset tulevat helposti juttusille kanssani ja saattavat kertoa hyvinkin henkilökohtaisista asioistaan. Työtodistukseeni olen kerran saanut maininnan, että olen myötävaikuttanut osaston ilmapiirin kehittymiseen myönteisemmäksi. Vastoinkäymiset elämässä ovat opettaneet elämään tätä päivää, ei murehtimaan tulevaa tai suremaan menneitä.
-Eveliina


Lannistumaton yökyöpeli, joka jatkaa vaikka välillä putoaakin.
-merja


Hei Kaikille!
Täällä yks Oulussa asiakaspalvelussa työskentelevä aikuinen nainen. Perheeseeni kuuluu aviomies ja 2 aikuista lasta. Olen 8 tuntia päivässä töissä asiakkaiden kanssa tekemisissä. Aamiainen antaa aina ”potkua” itse yrittämään parhaansa erilaisissa asiakaspalvelutilanteissa. Positiivisuus ja kanssaihmisten huomioon ottaminen tavallisessa arkielämässä ovat päivittäin tavoitteinani. Pyrin muistamaan: Ystävällisyys ei koskaan katoa, se tulee aina takaisin.
-Pike


Aina positiivinen, sinnikäs tyttö, joka arvostaa arkipäiväisiä asioita.
-Punahilkka


Olen kauas läheisistäni muuttanut ja siksi runsaasti ikävöivä, mutta positiivisesti elämään suhtautuva 39v nainen 🙂
-tuuli67


Moikkulis
Olen sanavalmis, jo nuoruuden haihatukset ohittanut, eläinperheeni (2kissaa ja koira) kanssa elelevä punapää.
-sanat hallussa
-hoivaava
-suojeleva
-käsistä kätevä runsalo.
-Jatta


Olen mummo täyden tusinan, kasvoissa kohta muodot rusinan, mutta vaikka on huolta ja ahdistusta, en vielä tarvi tahdistusta, vaan ilo on usein puserossa, vaikkei aina niin reilusti esille loista. Sydän saa voiman Jumalalta, muodot niin runsaat vaikkapa suvulta.
-Pirkko-mummo


Parhaiten minua kuvaavat sanat: ystävällinen ja herttainen. Tahdon kaikille vain hyvää, enkä unohda itseänikään. Joskus pikku pirulainen sisälläni yrittää nostaa päätään (varsinkin kotona kiukku saa kuohahtelemaan), mutta taistelen sitä vastaan. Uskon, että useimmat asiat hoituvat paremmin hyvällä kuin pahalla.

-Sydämen hyvyys


Rauhallinen, luotettava, elämään uteliaasti suhtautuva keski-ikäinen nainen. Jolla on kaikki hyvin!
-Nainen vm-59


Olen reipas, iloinen ja pirtsakka Riitta. Aina kaikille avulias ja aurinkoinen:-))
-Riittuli


Olen jalat maassa, pää pilvissä. Olen mieleltäni lapsi, vaikka elinvuosiltani jo aikuinen. Huolet eivät tee luokseni pesää, mutta jokaista kuulen joka lähelleni tulee. Positiivisen ajattelutavan sain äidinmaidosta perintönä ja joka positiivarin aamiaisesta saan lisää eväitä päiviini. Kiitos ihanista aamiaisista!
-sohvi


Ujo mutta elämänmyönteinen, iloinen, huumorintajuinen ja sinnikäs kolmivitonen sinkkuneito.
-Sinivuokko


Väsynyt, kiireetön, epävarma, seurallinen, kissarakas hempsuilija
-kukka


Elämyshakuinen arki-intoilija, jonka emotional-self on ainaisessa myllyssä ja everyday-life näyttää iloiselta ja pirteältä.
-Tuulius


Kaukaa viileä, läheltä lämmin. Älykäs, mutta yllättävän hupsu.
-Posidiivailija


Parempi kymmenen ruuvia löysällä kun yksi liian tiukalla!!!!

-marita


Olen 47- vuotias juuri eronnut nainen. Eroilmoitus otti todella koville, koska itse en sitä olisi halunnut. Olen kuitenkin selvinnyt hengissä tämän puoli vuotta ja jopa ostanut itselleni ja koiralleni uuden kodin heinäkuussa. Harrastan paljon liikuntaa; x-bike, circuit, body pump, aerobic, rullaluistelu, uinti ja tietenkin kolmesti päivässä koiran kanssa lenkkeilyä kuuluvat elämääni. Olen vakituisessa työssä ja mieleltäni olen melkoisen positiivinen ihminen. Ei sitä jaksa energiaa tuhlata suremiseen ja murehtimiseen. Positiivareista imen lisää positiivisuutta elämääni 😀
-Marjo


Iloinen, ystävällinen ja auttavainen, nautin joka päivästä täysillä.
-Mallu


Positiivisuutta etsivä ja koko ajan huolettomammaksi kasvava, joka on kyllä osannut ottaa maailman stressejä kantaakseen.
-Manta


Minä olen kalanainen, perin juurin sellainen. Haaveilen paljon, joskus liian paljon. Olen myös joskus liian itsekäs. Nautin mukavasta tanssi-illasta. Minä vihaan täysillä, jos siihen on aihetta. Olen liian herkkä ja uskon ihmisiä liian helposti. Olen ihminen, joka kaipaa paljon rakkautta ja ymmärrystä. Toivon osaavani antaa sitä myös muille. Olen liian äkkipikainen, joskus. Minä haluaisin olla ”hyvä” ihminen. Olen täsmällinen ja en ymmärrä ihmisä, jotka myöhästelevät jatkuvasti. Elikkä pilkunviilaaja aika usein. Minussa on hyviä puolia ja joskus tuntuu, että huonoja puolia on enemmän. Minä olen kaikkea tätä ja paljon muuta.
-Sadepisara


Hei! Olen pieni pirteä räväkkä punapää. Kova puhumaan, mutta myös hyvä kuuntelemaan. Avoin ja sosiaalinen.
-Aikkis


Sinulla on suurenmoinen tilaisuus tutustua positiiviseen, rehelliseen, suomalaiseen 34 – vuotiaaseen naiseen.

Jotta ei tulisi ihan täydellisen naisen mielikuvaa, lisätään sinne vielä pari vähemmän mairittelevaa ominaisuutta: aika-ajoittain kiivas mielipiteenilmaisija ja täydellisyyteen pyrkijä….

-Helinä


Olen aina ollut pessimisti ja masentuneisuuteen taipuvainen. Olen pitänyt itseäni lihavana, rumana ja tyhmänä naisena, miinus nolla. Positiivisuudessa olen vasta sikiöasteella, mutta olen jo alussa.
-Missu


Mukavaa Päivän alkua kaikille! Olen kaupungin rauhallisella laidalla asuva maalaistyttö, joka työskentelee ihmisläheisessä työssä. Luonteeltani olen myönteinen ja auttavainen. Iloisen mielen vastapainona on pohdiskeleva ihminen, joka nauttii koiran kanssa lenkkeilystä metsässä.
-sini


Olen iloinen, helposti uusista asioista innostuva optimisti.
-Safiiri


Olen iloinen kotiäiti Keski-Suomesta. Tällä hetkellä päiväni täyttyvät kotirumban pyörittämisestä. Sanoja, jotka kuvaavat minua ovat: onnellinen, sitkeä, iloinen.
-Äiti-ihminen


Iloinen, herkästi naurava ja innostuva. Joskus tuskastuva ja pienistä hermostuva, kunnes taas jokin saa tajuamaan, että tämä ei auta. Milloin se on lapset terävine kommentteineen, milloin toisten kokemukset esim. Aamiaisviestin tarjoamana.

-Hiksu


Positiivinen. Utelias ja Hyväntuulinen tytönhupakko vm.-49
-Virpukka


Avioliitossa mutta niin YKSINÄINEN, mikä onkaan paras lohduttaja! Aina taatusti aamuisin saan aimo annoksen positiivisuutta päivään. Hienoa, että joku on tämän oivaltanut ja toteuttanut.

Kiitos!

kiitollinen lukija


Olen mahtavan ja upean Juhan vaimo. Viiden mukavan muksun lempeä äiti.
-perhe on paras


Puolessa välissä viittäkymmentä oleva töissä käyvä opiskelija. Tuore omakotitalollinen, joka on tavattoman innostunut remontoinnista, pihahommista ja kotitöistä! Huippua, kun saa laittaa itselleen! Tavoitteena valmistua KTM:ksi vuoden sisällä ja mm. siihen haen kannustimia Positiivareilta. Koko elämä edessä!
-Verna


Lämmin ja myötäelävä, postiivisesti ajatteleva viiskymppinen
-Eila


Eläkeläisen kanssa. Aamuisin vietän nauttien aamukahvin ja luen Positiivarit. Saan siitä voimaa päivän positiivisuuteen… 🙂

Anja
-Anja


Jukuri, jääräpää, vastarannankiiski, kettumainen – mutta reilusti kaikille tasapuolisesti! 😉
–kypsä-


Positiivinen. Turhan usein kuitenkin huolehdin suotta ja joskus saan itseni kiinni pahan puhumisesta. Yleensä avulias ja kiltti. Joskus pyrin neuvomaan liikaa. (Melkein) aina valmiina. Elän ja annan toisten elää, paitsi joskus.
-mummo, n. 60 v.


Hei olen kypsän pyöreähkö, punaposkinen, makea, aikuinen nainen! Tunnuksena on ”hymy tarttuu”
-Kypsä Omena


Asiallisen huomaavainen toista kohtaan, vähätellen itseäni.
-Irjastiina


Illan ja aamun virkku! Ensi vuonna kuusikymppinen ja toisen kerran mummeliksi tuleva, Koillismaalta kotoisin oleva uusiosinkku. Täysillä työelämässä. Rakastan mato-ongella onkimista sulan veden aikaan. Saalis ei niin tärkeä. Lauri Tähkä ja Elokerjuu! siinä on särmää. Tärkeintä terveyden jälkeen on, että elämä on hauskaa.

Perusmottoni: teen se tänään mitä en huomenna millään viitsi. Älä kulje raiteissa, jos raide A ei kuljeta, valitse heti toinen raide. Muista kuunnella välillä: luontoa, läheisiä, kaupungin ääniä.

-Mummeli


Olen omasta mielestäni hieman äkkipikainen (olen yrittänyt tätä koulia), hieman kärsimätön, ahkera tekemään ja hyvä ystävä.

-Marja


Naurunryppyjä omaava (ja niitä lisää saava) positiivinen ja elämän kovia kolhuja kokenut 50v nuori mummeli 🙂
-Kaijatar


Kun elämässä on tärkeät asiat (liikunta, ruoka, uni, parisuhde) ja asenteet (+) kohdallaan, jaksaa tehdä negatiiviselta kalskahtavaa työtä: olen valitusten käsittelijä 😀

Harrastan koiran kanssa lenkkeilyä ja koulutusta, siipan kanssa uin ja sukellan ja laihdutan (vuodessa -20 kg, puolessa vuodessa ei ole takaisin tullut mitään).

Mottoni on, että jos en pääse läpi harmaan kiven, niin en jää siihen päätäni takomaan, vaan yritän kiertää kiven. Tai kiipeän sen yli.

-ex-omppu


Iloinen tsemppaaja ja kannustava kuuntelija.
-Mariza


Olen tasapainottava henki, iloinen ja reipas. Rakastan pörröisiä eläimiä, mutta myös karvattomia koiria. Ystävät ovat minulle äärettömän tärkeitä. Yritän tietoisesti levittää hyvää mieltä, joskus se on tässä maailmassa tosi vaikeaa.
-Pörrö


Huomenta kaikille, tänään kanssanne aamiaishetkeä viettää myös positiivinen, perhettään ja puutarhaansa rakastava, lähes aina oikealla jalalla vuoteesta nouseva ehkä liiankin hyvää kaikista ajatteleva, pienikokoinen, keski-ikäinen rouvashenkilö.
-Anneli


Iloinen, lapsenmielinen, elämänmyönteinen vaikka joskus vaivunkin pessimismiin. Äiti.
-Elina


Rohkea naisihminen, jolla on elämänkokemusta ja joka tekee mitä käsketään ja pitää huolta perheestä, itsestä ja työasioissa katsoo kokonaisuutta ja sanoo ääneen mielipiteensä tarvittaessa. Vähän jääräpää, rehellinen, auttavainen, tavallinen nainen miesten työmaailmassa.
-Irmeli


Hei, pääsitte viettämään aamua iloisen, sporttisen, periksiantamattoman, itsepäisen, mutta muuten ihan mukavan perheenäidin seurassa 😉
-Ulriika


Hei, ominaista minulle on nopea asioihin syttyminen, mutta myös useampi aste jääräpäisyyttäkin löytyy. Asenteella on suuri merkitys kuinka elämä etenee, unohtamatta kuitenkaan tosiasiaa että emme voi hallita kaikkea. Positiivinen mieli tuo energiaa ja pessimistinen kuluttaa sitä.
-Jorina


Olen ”ikuinen opiskelija”, voisin hyvin lopun ikäni käyttää opiskeluun. Löytäisin aina uusia mielenkiintoisia ja inspiroivia aiheita. Valitettavasti minulta puuttuu taloudelliset resurssit, pitää siis leipää myös tienata. Mutta, olen avoin kaikelle uudelle, ensimmäisenä kokeilemassa uusia laitteitta, PC-ohjelmia jne. Uskon vahvasti, että kaikki onnistuu ja ”vanhakin oppii”, kun asennoituu oikein, siis asenne ratkaisee! Nyt valmistaudun viimeiseen tenttiini, ja syksyn aikana valmistun tradenomiksi saatettuani valmiiksi neljän vuoden täydennysopinnot vanhalle opistotasoiselle tutkinnolleni.
-Anneli


Hei kaikki aamiaiskaverit! Olen elämänmyönteinen, sosiaalinen kirjanpitäjä Anjalankoskelta.
-Erja


Jokapaikan höylä!
-Hevonen (Presntation Copy)


Minä olen Jatta. Iloinen ja reipas. Nautin syksyisistä marjaretkistä metsässä. Siellä aivot tuulettuu ja
saa samalla kuntoliikuntaa.
-Jatta


Olen Leena, positiivisesti ajatteleva, iloinen ja auttavainen rempseä savolainen!
-Leena


Olen +60v. tytönhupakko. Välillä olen ujo ja häppeemätön ja välillä taas en.
-smu


Olen Tiina Terävä
tietäväinen elävä 😉
Terhakas ja iloinen,
temperamenttisen oloinen.
Tarkasti tartun numeroihin,
tarmolla toimiin monenmoisiin.
Taiteellinen illoinkin,
tunteellinen muulloinkin.
Toiveissa taivaanranta, kaukomaat…
-Tiina Terävä


Tunnollinen, auttavainen, elämän pikkuasioista nautiskeleva, hymyilevä humoristi.
-Memmu


Itsepäinen, nopeasti syttyvä voimakastahtoinen Oinas
-Marjatta


Minä olen nelikymppinen, urheilullinen ja vauhdikas teinityttöjen äiti. Työkseni pyörittelen papereita sihteerihommissa. Intohimonani on musiikki!
-Pipsa


Iloinen, mukavuudenhaluinen, elämästä nautiskeleva, positiivinen johtaja-blondi, aina pilke silmäkulmassa !!

-kikka 51v porista


Iloinen, positiivinen, vaalea pörrötukka, joka näin syksyn tullen hurahtaa sienimetsässä samoilemiseen.
-Kanttarelli


Olen ”PÖNTTÖ” Salosta, tuo mukava lemppari johtunee kai siitä, että otan silloin tällöin kantaa niin lehtien kuin netinkin kirjoituksiin, olkoon kirjoittaja ,herra tai narri, en tietysti pahalla, vaan tuon oman mielipiteeni kyseessä olevaan asiaan mukaan. Heipsis Pauli.
-”PÖNTTÖ”


Olen 56v sairaseläkkeellä oleva nainen joka nauttii elämästään täysillä, vedän senioritanssia, vesijuoksen, lenkkeilen ,jumppaan ja voin HYVIN
-Tupu


Olen iloinen, huumoria kylvävä, kannustava ja auttavainen. Työpaikalla otan aina esiin työn iloja!

-Joukkue-Hanna


Aamiaisvieraana tunneherkkä ja empaattinen, positiivisuuteen suuntaava nuori nainen.
-Marmelaadi


Mummu, joka on lastenlasten mielestä pehmeä ja lämmin. Osaa paistaa maailman parhaat letut, josta olen saanut lastenlapsiltani diplomin seinälle. Itse mielestäni olen äidillinen ja positiivinen ihminen.
-mummeli Tampereelta


Minulla pisamanaamaisella, rauhaa rakastavalla, positiivisuudesta innostuneella on ilo olla TEIDÄN kanssanne aamiaispöydässä joka arkiaamu ahmimassa eväitä tulevaan päivään.
-Pisama


Katja, aurinkoinen persoona. Oikeudenmukainen. Ahkera työntekijä. Mukavuudenhaluinen vapalla.
-Aurinko-Katja


Elämä on ihanaa kun sen oikein oivaltaa.
-pipa


Olen 26-vuotias toimistotyöntekijä. Olen sosiaalinen ja avoin ihminen.
-Hansu


Olen nainen 5-kymppinen. Pienehkö & pyöreähkö, lämmin & pehmeähkö, mutta pirteä ja iloinen. Positiivari – pohjalainen radiomainosmyyjä. Ja muuten….. Asenne ratkaisee. Aina – t-paita huomataaan aina kun sitä pitää yllään…. Aiheuttaa ”polemiikkia” !!
Terkut kaikille!

-Ritva


55v nainen. Halu ja tahto toimia mahd.oikein ja kääntää asiat positiivisella tavalla oikein. Kaikessa on aina jotain hyvääkin. Kaikki tapahtuu tarkoituksella ja elämästä vastuu on aina itsellä. Huumori ja positiivisuus kantaa
-Hoitaja positiivinen


Rehellinen, ystävällinen, toiset huomioonottava
-Lelle


Olen Susanna, 27- vuotias ”enkeli”. Autan muita hädässä. Olen tehnyt töitä aiemmin ensiavussa sairaanhoitajana, ja nykyään autan ihmisiä hädässä numerossa 112. Vapaa-aikana sammutan ihmisten taloja vapaaehtoisesti, mikäli kutsu käy. Tällaisessa työssä on pakko olla optimisti ja nauttia elämän pienistä asioista, vaikka näkee ja kuulee kaikenlaista. Uskon tekeväni oikeaa työtä itseäni varten ja tietenkin myös muita varten!
-Susanna


Olen hymy, joka oli kauan kateissa
Olen ilo, jota en vuosiin tuntenut
Olen onni, jonka luulin kulkeneen ohitseni
Olen ihminen, joka on saanut mahdollisuuden rakkauteen
Olen ihminen, jonka pitää muistuttaa itseään päivittäin:
hymyile tänään, iloitse tänään, ole onnellinen ja jaa rakkauttasi tänään. Eilisen murheet heitä menemään.
(tuon muistutuksen saan ajatusten aamiaiselta, kiitos siitä)
-Milja


Iloinen, positiivinen, sinnikäs, nuorekas, romantikko mummo (luultu lastenlasten äidiksi)
-sohvi


Nimeni on TUIJA olen neljän lapsen äiti, ja neljän lapsen isoäiti, olen töissä päiväkodissa.
-Tuija mummu


Hei! Olen 35v. nainen. Minulla on 7v.poika ja 4v.tyttö ja mieskin löytyy. Olen hieman ujo ja yksinäinen koska en ole löytänyt uudelta paikkakunnalta ystäviä. Nautin luonnosta, musiikista ja elämästä rakkaitteni kanssa.
-Sisko


Olen keski-ikäinen, monien erilaisten elämänvaiheiden muovaama nainen. Lapsenuskostani en luovu! Tiedän, että kaikella on tarkoitus ja jotain todella hienoa on edessäpäin!!
-EK


Olen empaattinen, ”myötäeläjä”. Kotona viihtyvä, koska päivät olen niin paljon ihmisten kanssa ja pähkäilen ongelmien parissa. Hoitajapa hyvinnii!

-Taina


Taipuu ja taistelee. Luovii tilanteesta toiseen. Pilkettä ja intoa. Välillä maton alle kurkistusta. Touhukas tunnelman luoja. Ruokaa ja rakkautta. Elämästä nauttiva!
-Kameleontti


Iloinen, huumorintajuinen, POSITIIVINEN
-Kikka


Olen kolmen ihanan tytön äiti ja yhden miehen vaimo. Sain FM:n paperit yliopistolta luettuani matematiikkaa ensin kahdeksan vuotta. Pitkän työuran jälkeen olin jonkin aikaa työttömänä ja hoidin kotiani. Nyt olen koeajalla ja jouluun mennessä tiedän, mitä tapahtuu tämän työpaikan suhteen.
-Tuula


Naurava, innostunut ja elämyksiä hinkuava. Perheen parissa parhaat hetket viettävä puurtaja.
-Tarja Touhukas


Heli Laaksosen sanoin: Ilone, valone ja pulune.
-Zinnia


Heippa – olen 10 lapsen elämäniloinen isoäiti – lapsistani kaksi täyttivät jo 50 v (toinen juuri nyt) – ja kaksi seuraa vielä perässä. Vanhin lapseni (51 v) on myös jo mummi.
Harrastuksinani tietokone, lukeminen ja kerhon vetäminen setlementissä
talvikautena (muutaman mainitakseni)
Olen ns.yhdistysihminen.
-annamanna


Olen luonnosta, hiljaisuudesta, matkustamisesta ja käsitöistä pitävä keski-ikäinen lappilaisneitokainen täältä Lapin mailta. Elämääni kuuluu 2 lasta, mies ja koira työn ohella. Elämäni pääpointtina on positiivisuus ja uteliaisuus elämästä.
-tässä minä


Ennen niin iloinen ja positiivinen, kaikkeen hyvään uskova ja luottava MINÄ miten olenkaan muuttunut, antanut elämän ikävien tapahtumien ja särkyjeni lannistaa itseni. Mutta päivä kerrallaan jaksan ja olen onnellinen, että vihdoin löysin rinnalleni elämäni miehen, joka tukee minua ja minä häntä 🙂

Huomennako meillä särytön päivä!


Olen Kaija – karjalaisista vanhemmista Savossa syntynyt hidas hämäläinen.


Olen positiivinen ja elämänmyönteinen asenteeltani. elämä toisinaan asennetta koettelee, mutta aina on mukava huomata taas valopilkkuja ja ilo voittaa surun.
-jane


Hei olen Marja ja olo on oikein makea niin kuin hillolla, vielä 2 viikkoa työtä ja sitten matkalla pohjoiseen …. nautinnollinen vuosi vuorotteluvapaata edessäpäin. Uusia tuulia luvassa. Dolce vita!
-Marjuska


Olen elämään myönteisesti suhtautuva, iloinen ”metsäläinen”. (mökkeily ja Suomen luonto ovat rakkaimmat harrastukseni)
-Olivia


4 lapsen perheenäiti, kotona jo 8 vuotta. Jätin työt saadakseni viettää laatuaikaa lapsieni kanssa. Pinna on venynyt uskomattomiin mittoihin välillä, mutta se on ollut plussaa muillakin elämän saroilla. Positiivinen, periksiantamaton mutta myös nöyrä pullanleipoja.
-Jaana


Yleensä hyväntuulinen, oikeudenmukaisuutta tavoitteleva, pehmeä-pyöreä jääräpää Hämeen sydämestä
— tiina –


Olen optimistinen ja vastuuntuntoinen asiakaspalvelija, jonka talouteen kuuluvien määrä vähenee 🙁 kun lapset siirtyvät opiskeluasuntoihin 🙂 mutta minä nautin kesästä:) Ei mitään niin pahaa ettei jotain hyvääkin 🙂 Olen jo vuosia alkanut päiväni aamun ajatuksen siivin.
-ee


Avoin ja iloinen realisti.
-Mymmeli


Hei, minä olen lasten parissa sijaisuuksia tekevä viisikymppinen, elämäni parasta aikaa elävä positiivinen, iloinen nainen. Viihdyn työssäni, tunnen olevani tarpeellinen ja oikeassa paikassa, eikä pätkätyökään haittaa. Minulla on ihanat työkaverit ja jo aikuiset tyttö ja poika. Kotini jaan kahden kissa nuorukaisen kanssa. Elämä on kolhinut melkoisesti matkan varrella, mutta aina kuitenkin kantanut, kaikella on ollut tarkoituksensa, että nyt olen sellainen kuin olen.
-Keskikesän lapsi


Työpaikan joka paikan höylä. Aamuvirkku tulee töihin pari tuntia ennen muita ja nauttin tehokkaasta työaamusta. Mummo, joka seikkailee työajan innovatiivisessa työpaikassa nuorten keskellä.
-lilli


Mietiskelevä toimija, ikuinen optimisti ja sinisilmäisesti hyvään uskova.
-Meemumamma


Sosiaalinen, huumorintajuinen, iloinen, herkkä ja tunteellinen Kalat-horoskooppimerkiltään.
-Kotiäiti


Joustava, huumorintajuinen ja rento, tarvittaessa tiukka, vastuunkantaja, en osaa sanoa ”ei” tarpeeksi usein, pullatuotteet ovat herkkujani että intohimoni, suorasanainen niin hyvässä kuin pahassa, innostaja, aktiivinen harrastaja joka on oppinut myös keventämään (suorittaja), ja pohdiskelija elämän eri asioiden ja tapahtumien suhteen aiheesta laajasti syvällisyyteen, luotettava.
-Kari 43 v


Olen 50-kymppinen rosoinen, monessa liemessä kiehunut – enkä kuitenkaan kypsä, utelias, kokeileva, kaikesta kiinnostunut, vasta elämään opetteleva haaveilija.
–Lennu-


Olen pieni ja pyöreä, sekä iloinen ja pehmeä. Työkseni autan nuoria, mutta ennen kaikkea olen äiti 🙂
-Anne_80


Sydämellinen, rohkea ja luova.
-Elina


Iso vaalea, liian paksu perhoseksi, mutta komea. Omaa kohtalaisen hyvän itsetunnon, turvaa taivaalliseen Isään koko sydämestään. Kynäniekka, jolta ilmestynyt 13 teosta, novelleja ja runoja. Luennoitsija ja monien juhlien puhujavieras. Viiden lapsen, seitsemän lastenlapsen sekä yhden lastenlastenlapsen äiti, isoäiti ja isomummi, joka on edelleen rakastunut samaan mieheen, jonka kanssa avioitui 53 vuotta sitten.
-Lea Kaarina


Olen tunteva, kärsivä, ja naamion takana oleva ihminen, johon lyödään leimaa ”erikoinen”. Olen lähellä ja samalla kaukana. Saan voimaa ja virtaa minuun pistetyistä piikeistä kuin myös myönteisestä palautteesta. Olen oivaltanut, että minulla on tehtävä, nostattaa laineita.
-huitsinnevada


Sitkeä, lempeä, huolehtiva.
-Tuulevi


Lopulta positiiviseksi ihmiseksi kasvanut mummo, jonka on ajeltava käsijarru päällä ikuisen innostuvuutensa vuoksi. Paha kyllä löydän huvittavuutta liian herkästi, milloin mistäkin.
-Katri


Hei!

Aamiaispöytään istahtaa – kylläkin useimmiten vasta iltapäivällä – tämä positiivisen realistinen juuri 30 rajapyykin ylittänyt äiti, joka yrittää muistaa laittaa positiivisuutta jakoon lapsilleen myös niinä vaikeimpinakin, ärsytyksen hetkinä…
–Eppe-


Olen viisikymppinen toimistosihteeri, joka on kunnalla töissä ja jolla on mies ja opiskelijatytär. Aika kuluu myös ammattiyhdistysasioiden parissa pääluottamusmiehenä.
-Toimistosihteeri


Positiivinen, taiteilija, auttamishaluinen aina, vapaaehtoistyö.
-hellu


Olen itseeni tyytyväinen, vaikka olen ylipainoinen ja verenpaineenikin on jo lääkityksellä. Mutta, rakastan ihmisiä, eläimiä, luontoa, erityisesti kukkia. Rakastan työtäni ja vapaa-aikaani. Ylipäätään RAKASTAN koko ELÄMÄÄ.
-AijaSI


Iloinen, positiivinen, toimelias 47-vuotias vaimo, äiti ja alainen. Ystävät ja tuttavat sanovat topakaksi. Vien kaikki asiani Taivaan Isälle – myös ystävieni murheet. Mottoni on: ”Ei niin huonoa, ettei jotakin hyvääkin.”
-Amalia


Positiivinen (pääosin), tarttuu mahdottomiinkin haasteisiin, masentuu sitten aika ajoin mutta pitää mottona: periksi ei anneta!
-Muori56


Hei, olen Hanna! Olen touhukas ja toimelias ja otan uusia haasteita hiukan liiankin usein vastaan! Aamiaista olen nauttinut vuodesta 1999 ja sinä aikana touhukkuuteni on vain lisääntynyt!
-iitu


Olen naimisissa oleva pieni, tumma, simpsakka;) kahden lapsen äiti pohjoisesta. Rakastan tanssimista ja musiikkia laidasta laitaan. Uudenvuoden lupaukseni on tuottanut positiivisemman ja avarakatseisemman ihmisen. Ja niin kuin tiedätte, ruokahalu kasvaa syödessä:) Unelmoin asioita ja toteutankin niitä. Perhe ja ystävät ovat korvaamattomia.
-Pikku-Musta


Olen hiki- ja ikiliikkuja Helsingistä. Vauhti ei hiljene yövuoron aikana. Hymy ja pieni jekkuilu on päivän piriste! Aikuisia lapsia kaksi, puoliso ja koira kuuluu perheeseeni. Mikä parasta kohta saan täyttää 50-vuotta!
-Kuura


Olen iloinen optimisti. Elämän murheet ja vastoinkäymiset ovat meille kasvun- ja oppimisenpaikkoja.
-Ritu -59


Olen puhelias, helposti innostuva, kehittymään pyrkivä ja ystävyyttä arvostava erityisopettaja Turuust.
-Marjatta


Aamupirteä, reipas mutta rauhallinen, iloinen: Olen aamupirteä Päivi. Reippaana ja rauhallisin mielin olen valmis tarttumaan viimeisen työviikon työpäivän haasteisiin. Iloisena kohtaan tämänkin päivän asiakkaat.
-Hellu 63


Olen iloinen, seurallinen ja positiivinen pörröpää
-Ulla Salmi


Täällä esittäytyy lempeä vaaleaverikkö, elämän ruuhkavuosissa – töissä ja kotona täysillä, myös lenkkipolulla. Välillä syvällisiä miettien, toisinaan pintaliidellen. Tällä hetkellä iloisella mielellä -ketähän muita on täällä?? 🙂
-Maija


Olen mahdottoman kiltti, innokas, sisukas ja kovia kouluja käynyt todella onnellinen selviytyjä 🙂
-Tarja P


Huomenta!

Olen 50-vuotispäivän kynnyksellä oleva teollisuustoimihenkilö. Mieleltäni ja ajatuksiltani en ole kehittynyt ikäisteni tasolle, vaan olen jäänyt jälkeen…

-Pirtsi


Olen sellainen, jonka kanssa kaikki on mahdollista. Oletko sinä?
-Utelias


Olen positiivisemmaksi muuttunut keski-ikäinen nainen, joka haluaa elää loppuelämänsä nauttien joka päivästä. Haluan jakaa ympärilleni hyvää (löytää asioista hyvät puolet) ja antaa myöskin rakkauttani.
-Aila


Olen vitsikäs 55 v.nainen, avioimieheni rakastaja yli 30 v., kolmen viksun lapsen äiti ja kahden ihanan lapsenlapsen mummi. Kokoan ihmisiä ympärilleni positiivsella ja vilkkaalla olemuksellani, olen mukana monessa sekä virkani että harrastukseni puolesta. Mökötän joskus ja olen jääräpäinen joissakin asioissa, saatan jopa ärsyttää joitakin ihmisiä, en kuitenkaan tahallani.
Tulen hyvin toimeen kaikkien (siis suurimman osan) kanssa.
-Pikkunimanti


Minä olen 46-vuotias esimies asemassa oleva neljän lapsen äiti ja vaimo. Huolehdin myös 86v. äidistäni. Olen onnellinen. Pyrin ajattelemaan positiivisesti, sillä asenne ratkaisee, aina! Harrastan uimista, kävelyä… punttisalilla käyntiä. Minulla on ihania ystäviä. Välillä kuitenkin olen maassa, väsynyt ja onneton, mutta aina sieltä noustaan!
-Anni61


Hän on helposti innostuva, ahkera, tunnollinen, lämpimän äidillinen, huolehtiva, äärimmäisen oikeudenmukainen, nuorekas, ulkoilmaa rakastava mökkihöperö. Joitakin ominaisuuksia tästä jousimiehestä mainitakseni.

-Jousinainen


Toistan isän sanat syntyessäni, koska olin valekuollut. Isä oli sanonut, jos lapsi elää se on Lahja
meille ja Ilona kaikille muille. Olen Lahja Ilona, sellaisen kanssa olette aamiaisvieraat.
-Matana


Empaattinen, aina valmis kuuntelemaan ja auttamaan. olen tyypillinen kala. Näen aina auringon vaikka se olisi pilven takana. luen runoja, kuuntelen lintuja ja hoidan kukkia, vaikka ne eivät aina kasvakkaan. Itken kun väen vääryyttä ja pahaa.
-Helena


Hyvää huomenta arvoisa kokki Jussi! Olen 45 v täysillä elämää elävä, sen suurista ja pienistä iloista nauttiva sihteerikkö äitee, jolla elämän peruspilarina seisoo koti ja ihana perhe, 30 v rinnalla ollut aviomies, 22 v poika ja 19 v tytär. Ylpeä olen erityisesti siitä, että nyt kun lapset ovat aikuisia, heidän mielestään olemme rakentaneet yhdessä kodin, jossa on hyvä olla ja jossa vallitsee rakkaus, turvallisuuden ja yhteenkuuluvuuden tunne, jossa on opetettu, että elämä on lahja kaikkine makuineen. Eritoten kokin aamiaishetket ja Positiivarit-sivut ruokkivat juuri tätä elämän ”nälkää”.
-Tarja


Olen herkkä, kauneudesta ja ystävällisyydestä nauttiva. Pahat sanat ja teot ahdistavat.
-lasihelmi


Olen iloinen ja elämänmyönteinen ihminen, meen elämässä täysillä ja arvostan ihmistä, ihmisenä, olen viimisen päälle puhelias immeinen ja arvostan rehellisyyttä ja rakkautta elämään, mottoni on: Elämä On ja kukin saa jatkaa sitä kuten parhaakseensa tuumaa, eli haluaa….
-Kaksonen68


Olen keski-ikäinen naisihminen. Nautin elämästäni. Olen kovasti kiitollinen terveydestä, ihanasta perheestäni, suuresta suvusta ja muista mukavista ihmisistä ympärilläni ja myös mukavasta työstä ja kivoista työkavereista. Nautin kovasti liikunnasta, lukemisesta, mökkeilystä, matkustelusta ja rakkaiden lastenlasteni virkistävästä seurasta.
-Mamu


Olen aktiivinen, spontaani ja otan ehkä liian vähän huomioon muita, innostuessani asioista. Teen asioita oman pääni mukaan, enkä aina ehdi kysyä mielipidettä muilta. Olen myös ymmärtäväinen ja hyväksyn muiden puutteita hyvín.
-maire


Olen hymyilevä, rehellinen ja optimistinen luonne. Koitan pitää positiivista virettä päällä… joidenkin mielestä välillä ehkä ärsyttävyyteen asti. Olen sitä mieltä, että kaikki on mahdollista jos vain niin haluaa ja kaikesta voi löytää jotain positiivista kun pikkuisen yrittää. Välillä osaan kyllä olla myös äkäinen ja temperamenttinenkin. On ihanaa olla nainen ja äiti!
-Miia


Terve. Mä oon Tumppi ja asunut Kreikassa 30 vuotta!! Kalimera se olous!

Tumppi


Tällä hetkellä aamiaspöydässänne istuu niin iloinen ihminen, kun vaan voi olla! Ystävätär, joka on aivan upea ihminen on saanut huikean hyvän työtarjouksen. Edelliselle työnantajalle hän oli liian iäkäs (54), mutta uusi näki, kuinka pätevä hän on, joten täällä riemuitaan järjenvoittoa. Muutos voikin johtaa paljon entistä parempaan, vaikka se aluksi tuntui maailmanlopulta!

Voikkaan varjosta


Hei, olen pieni iloinen punapää. Luonteeltani olen hieman villi ja utelias, valitettavasti myös välillä vähän aamuärjy. Onneksi Ajatusten aamiainen saa väsymyksen ja kärttyisyyden kaikkoamaan.
-Siiri


Olen aina ollut positiivisesti elämään suhtautunut äitihahmo läheisilleni, ystävilleni, työtovereille, naapureille jne. Jo teini-iässä niin tytöt kuin pojatkin kertoivat minulle sydänsurunsa ja pyysivät neuvoa ja rohkaisua. Melkein koko työhistoriani olen toiminut pääluottamusmiehenä hoitaen toisten asioita ja kuunnellen ongelmia, ohjaten ja auttaen. Tästä siirryin työsuojelupäälliköksi samassa 750 työntekijän yhteisössä, joten henkilökunnan kannustaminen ja auttaminen jatkui vain laajemmissa mittasuhteissa. Yritän löytää asiasta aina sen positiivisen katsantokannan ja rohkaista henkilökuntaammekin siihen. Kyllä se vain usein auttaa.
-Mummukka


Tervehdys. Olen Minttu. Pieni, sporttinen, kolmen koululaistytön äiti ja reissumiehen vaimo. Työskentelen hoitoalalla ja lempiharrastukseni on lavatanssi. Positiivarit ovat innostaneet minua hyväntuulisempaan elämään jo kuusi vuotta – kiitos siitä.
-Minttu


Olen etsijä ja ikuinen opiskelija, joka toivoo maailmaan enemmän optimismia ja positiivisuutta. Olen epävarma etsiessäni, ja varma luottaessani enkelien johdatukseen. Olen keskeneräinen ja keskeneräisyydessäni täydellinen. Elän tätä päivää ja ihmettelen mitä huominen tuo tullessaan. Positiivista päivää!
-Sakra


Äidillinen, äkkipikainen, empaattinen, helposti stressaantuva, mutta kuitenkin optimistinen nuori nainen.
-Mima


Luonnonystävä. Utelias. Eläkeläinen.
-Mara


Olen peruspessimistiksi syntynyt, mutta tämän oivallettuani olen tehnyt parhaani kääntääkseni luonteeni päinvastaiseksi. Ajatusten aamiaisista olen saanut tässä hyvin paljon apua. Kielteisistä asioista yritän kaivaa esiin positiivisen puolen. Yritän olla kuuntelematta ihmisten negatiivisuutta. Olen sitkeästi matkalla päämäärääni enkä halua aikanaan olla mariseva, kärttyinen vanhus, vaan viisas ikäihminen, jota lapsenlapsetkin haluavat kuunnella, ehkä jopa jotakin oppiakseen. Asenne ratkaisee – aina.

-Liinapolle


Olen iloinen, huumorintajuinen ja positiivinen, herkkä nauramaan, mutta myös itkemään, melkein 5-kymppinen konttorirotta, joka ei aina osaa/halua sanoa ei, kun joku pyytää jotain, mutta joka osaa myös ottaa rennosti, laiskotella, nauttia hiljaisuudesta ja silti olla yllytyshullu ja pitää hauskaa selvin päin, kuten viikko sitten pukeuduin pelleksi erääseen naisteniltaan ja meinasin tappaa itseni ja muut nauruun!
-Pelle Pötkylä


Avulias, nauravainen, tunteellinen, huolehtiva, pikkutarkka (muttei liian) pilkunviilaaja 😉
-Virpi


Iloinen, hapsenkatti (menen kuulemma liian lujaa), pieni, kohta nelikymppinen, onnellinen.
-Riitta


Keski-ikäinen, keskikokoinen, jatkuvasti positiivisuutta etsivä naisihminen. Kiitos näistä aamiaistarinoista – kesäloman aikana tulikin jo ikävä. Tullaan tutuiksi!
-Mia


entinen stressaaja, nykyisin positiivisempi nainen
-Maikki


Parhaimillaan uskollinen, sydämellinen, huumorintajuinen ikuinen Ystävä, tarpeettomasti petettynä tai loukattuna pakosta kanssasi toimeentuleva -anteeksi voi yrittää antaa, unohtaa ei koskaan!
-Andy


Minä olen aika sinnikäs ja periksi antamaton. Autan toisia kykyni mukaan, sekä sukulaisia, että talossa asuvia vanhuksia, käyn heitä tervehtimässä, kyselen kuulumisia ja auttelen pienissä askareissa.
-Kipa


– Saamaton ja laiska, eli elämänjanoinen nautiskelija
– hieman tyhmä, eli onnellinen
– hidas, eli rauhaa ja rauhallisuutta rakastava
– aika ruma, eli aito ihminen
-Kesänlapsi


Huomenta! Jokaiseen aamuun iloa ja tukea aamiaisesta saa tämä tyttö. Onneton, eristäytynyt, henkisesti tallottu, vastoinkäymisten piiskaama, mutta sinnikäs, salaa toiveikas, pienistä onnen hetkistä nauttiva, mustankin huumorin löytävä, jonain päivänä vielä onnensa kukkuloilla elävä.
-Päivi


Herkkä, valoisa, esteetikko, hymy ja nauru herkässä, romantikko
-jonna07


Rennon letkeä nautiskelija.
-vito


Leijonan harja ja leijonan mieli. Olematta äiti, puolustan omiani kuin leijonaemo. Työtä teen kuin saalista perheelleen etsivä leijona. Positiivisuus on parasta, vaikka toisilta saatuna. Huonon päivän sattuessa kohdalle, se on sitten sitä ihan oikeesti ja aidosti.
-Leijona -65


Olen levoton kulkuri, joka on kiinnostunut kaikesta uudesta. Osaan kyllä rauhoittuakin ja nauttia luonnon kauneudesta, iltanuotion rauhasta ja perheestäni. Työ on ollut aina iloni ja harrastukseni. Toivon että kaikilla ihmisillä olisi terveyttä ja hyväolo.
-Kulkuri-mummi


Iloinen, vikkelä, ahkera, lähimmäisten palvelemisesta nauttiva, sukua rakastava, tanssista, luonnosta, puutarhanhoidosta ja pienistä arkisista asioista (mm. aamiainen ennen töihin lähtöä kotipihan nurmikolla ja nämä ajatusten aamiaiset) nauttiva, muita positiivisuuteen kannustava 1,5v nuorta leskeyttä opetellut koulupoikien huolehtiva äiti.
-Itsekehumiskoukkuun langennut


Oon hämäläinen miäs, tuplavaari vm-43. Alkuperäiskunnossa, pakoputki vuotaa, perä roikkuu, nivelet vaatii voitelua, leikattu vain hiuksia ja kynsiä. Mutta vääntöä löytyy ja kulku on kepiää. Tee se itte ihme. Pikku ruakanen mutta syän mielelläni.
-Meinaan enemmän kun ehrin.


Onnellista ja vaiherikasta avioliittoa takana 30 vuotta, neljän jo aikuisen pojan äiti ja kolmen pienen pojan onnellinen mummi. Luonteeltani turhankin herkkä ns. tunneihminen. Arvostan rehellisyyttä, ”suoruutta” ja toisten huomioon ottamista, asioita, joita pyrin myös itse vaalimaan.
-Anne


Olen iloinen, temperamenttinen ja realistinen työssäkäyvä perheenäiti Vantaalta, joka unelmoi maanläheisesti asioista ja saakin unelmansa aika usein todeksi.
-Tyyne


Neljän lapsen äiti, ihanan miehen vaimo, omaishoitaja, harrastelijakuntoilija, luonnossa samoaja sekä kulttuurin suurkuluttaja. Siinäpä ne, jotka juuri tänään tulivat ensimmäisinä mieleen miettiessäni määritelmiä itsestäni. Osa noista pätee jatkuvasti, osa muuttuu toisiksi päivästä tai vuodenajasta riippuen, mutta tänään olen eniten mainitsemani kaltainen ihminen 🙂
-LHA


Merimiehen morsian, sairaanhoitaja.. Rohkaisua ja positiivisuutta tarvitaan eniten sulhasen pitkien työmatkojen aikana.. ikävä on välillä kova.. enää viikko jälleennäkemiseen 🙂
-merimiehen morsian


Otan jokaisen päivän vastaa uutena seikkailuna. Hymyn jakaja. Onnistuja, minään päivänä ei voi epäonnistua.
-fruffles


Olen yksityinen perhepäivähoitaja: äidillinen ja pehmeä, mutta turvalliset rajat asettava aikuinen ryhmässä. Tärkeintä on opettaa lapsille toisten kunnioittaminen ja huomioon ottaminen, sekä fyysisen koskemattomuuden tärkeys ja hyvät käytöstavat. Uskon, että lapset saavat luonani hyvän pohjan kasvaa tasapainoisiksi nuoriksi ja aikuisiksi.
-Tuula


Hei olen Pirre ja sanat jotka kuvaavat minua parhaiten ovat ehkä iloinen, luotettava, jämäkkä, äiti, täsmällinen. Tarvitsen aina välillä rohkaisua ja kannustusta arjen pyörittämiseen ja positiivareilta sitä tulee lähes päivittäin!
-Pirre


Olen rauhallinen herkästi hermostuva hymyilevä ja empaattinen äiti, aviovaimo ja opo.
-Hanne


Olen rapu: sisältä herkkä ja herkullinen ja päältä kova ja kummallinen. Etsin jatkuvasti tarkoitusta ja vaihtelua elämääni. Optimisti vai pessimisti? En tiedä. Tutkailen asioita kauan ennen kuin teen päätökseni. Vaatteiden ja kapistusten hankinta vie iäisyyden, aviomiestä en ole osannut valita koskaan.
Rakastan aurinkoa ja vapautta!
-Tirlittan


Heipä hei! Millainen olen? Pistipä miettimään.. Rakastan luontoa, kasveja, eläimiä, lapsia, taidetta, musiikkia, kirjallisuutta, kaikkea kaunista. Toinen puoleni on tarkka, tunnollinen, täsmällinen, pedantti. Usein nämä puolet keskustelevat keskenään, ja huomaan, että mitä vanhemmaksi tulen, sitä useammin tunnepuoli ottaa vallan.. Olen myös suurperheen äiti, ehkä tämäkin vaikuttaa asiaan. Tärkein runoni on Eino Leinon Hymyilevä Apollo. Siitä mielessäni yritän pitää säkeet ”ei paha ole kenkään ihminen, vaan toinen on heikompi toista. On sydän rinnassa jokaisen, vaikkei aina se esille loista”.
-Arja


Minä olen impulsiivinen, temperamenttinen ja parantumaton romantikko! Ystävät luonnehtivat määrätietoiseksi ja sitkeäksi. Kaikesta ”oinasmaisuudesta” huolimatta olen herkkä ja haavoittuvainen. Se, että näkee ja ymmärtää asioita enemmän kuin pitäisi, hämmentää joskus. Vaikka oikeita asioita ei näe silmillä, SILMISTÄ ne kuitenkin näkyvät: miksi niin moni kätkeytyy tummien aurinkolasien taakse…? Ettei sieluun nähtäisi! Olisi helpompaa, jos ei tuntisi niin paljon, siksi uskon, että kyynikoilla on helpompaa. Tietynlainen melankolia on lapsesta saakka sävyttänyt luonnettani, vaikka kykenen riehakkuuteenkin (!) Mollisointuisuus kuitenkin palaa aina. Kai tästä samasta syystä aikanaan ohjauduin positiivareihin, jossa paljon pohditaan olemassa olevaa ja sen tarkoitusta, ihmisen tarkoitusta. Koko elämäni (50v) olen kysynyt niin kuin Mika Waltarin Sinuhe ”Miksi?” Riittääkö yksi elämä vastauksen löytämiseen. Se sama, joka keksi rakkauden, tiesikö Hän myös sen, miksi olemme täällä? Tiedätkö Sinä…?
-Birgitta


Soutaja- huopaaja olen luonteeltani. Välillä innostun, välillä taas melkein masennun.
-Vip


Iloinen ja toisista vain hyvää ajatteleva, monista sairauksista huolimatta. Lukee Ajatuksen aamiaisen AINA ääneen.
-Sigge


Positiivinen tilannekoomikko. Toisesta uskon hyvää alusta alkaen. Aina parhaani yritän.
-Miia


Sanat reipas, iloinen, sporttinen sekä myönteinen asennoituminen elämään ovat sanoja, jotka kuvaavat minua parhaiten.
-Katjusha


Terästetty Lapin jätkä
-Ossi


Topakka ja kipakka optimisti ikiliikkuja ja voin sanoa, että olen onnellinen ihminen, elämääni sisältyy paljon rakkautta ja hyviä ihmisiä. Elän elämäni parhainta aikaa, aina!!!
-Teija


Vielä pirtsakka ja huumorintajuinen mutta pikkutarkka reilut viiskymppinen toimistotäti!
-Eikka


Olen sisukas, laiska, höpsö, looginen, yksin viihtyvä, ystävällinen, luontoa rakastava, äiti, sekasotkussa selviävä, utelias, seikkailu-unia näkevä, masentuva, pidetty, kirjallinen, enimmäkseen suvaitsevainen, musiikkia rakastava, ylipainoinen (toistaiseksi), innostuva, keski-ikäinen, ystävät valikoiva, halaileva selviytyjä.
-Geena


Moi, olen Erja, joskus down, mutta Ajatusten Aamiaisen jälkeen Up!
-Erja


Huomenta, olen horoskooppimerkkini mukaan tyypillinen neitsyt: pikkutarkka ja tunnollinen, minulla on kuunteleva olkapää, johon saa tarvittaessa nojata.

Löysin viime vuonna elämäni miehen ja olen syvästi rakastunut.

Nyt elämä hymyilee, sinullekin. Oikein hyvää viikonloppua kaikille!
-Rakastunut


Tervehdys, Olen reissaava, hieman elämän erilaisuuksiin hurahtanut, suhteellisen iloinen heppu, jolta ei jutut lopu kesken. Paremminkin minua voisi kuvata sanoilla jotka ystäväni minusta kerran sanoi Bardi ja Narri ;)…Positiivisessa mielessä siis.
-JaniP


Tunteiden vuoristoradassa elämästä nauttiva Nainen, joka positiivisella ajattelulla lopetti tupakanpolton ja on ottanut elämän muutenkin haltuun. Kiitos positiivariporukan 🙂
-Savuton onnellinen


Olen rento, avoin ja ympärillä olevista asioista kiinnostunut tyyppi. Pyrin elämään hetkessä – eli en murehdi menneitä tai tulevia. Enimmäkseen viihdyn omassa seurassani, mutta välillä tekee hyvää tavata muita ihmisiä, jotka ovat mukavia eivätkä pelkää elämää.
-Pasi 35v Porvoosta


Puolikypsä mielenrauhan etsijä. Rakkauden 40-vuotiaana löytänyt, lapsen noin niin kuin melkein kunnialla aikuisten maailmaan saatellut. Oikeudenmukainen, hauska, arvaamaton, rento, antava, itsekäs, äkkipikainen, ainutlaatuinen. Sisällä tuntuu sitkeästi asuvan halu kasvaa paremmaksi ihmiseksi siksi mm. Positiivareita lueskelen. Siitä tulee hyvä mieli, jota jakaa mielellään muillekin.
-Katariina


Hyvää huomenta. Olen Tuula Kanta-Hämeestä. Olen aamukahvia rakastava iloinen ihminen. Ihana herätä tänäkin aamuna terveenä tähän päivään ja tähän elettävään hetkeen. Soisin kaikille uuden päivän alkavan iloisissa merkeissä. Hyvää päivänjatkoa ja tavataan jälleen huomenaamulla.
-tuuve40


Täällä Heli Kajaanista. Olen pienen, kuukauden ikäisen poikavauvan mummu. ”Hieman” hurahtanut olen tähän ensimmäiseen lapsenlapseen. Muuten olen iloinen ja eläväinen naisihminen. Huumorintajuakin ystävät kertovat minulta löytyvän.
-Heli


Minä olen värikäs, liikunnallinen 43-vuotias erittäin tarmokas rumban pyörittäjä. Rumba pyörii kotona normaaleissa perhemerkeissä: ruokaa, siivousta, harkkoihin kuljetuksia, omat lenkit ja yleinen organisointi. Töissä yläkoulun opona rumban pyörittämiseen kuuluu nuorten, huoltajien ja muun yhteistyöverkoston kanssa yhteistyön merkeissä. Tästä se taas alkoi tiistaina, kun koulu alkoi.
-rumbamestari


Hei!
Olen viiden lapsen optimistisena pysynyt äiti ja jo yhden reippaan pikku poikasen mumma. Perheessämme on tapahtunut raskaitakin asioita, mutta positiivisuus on voittanut aina ja sitä olen yrittänyt lapsillenikin opettaa. Olen onnellinen ihanasta miehestäni, perheestäni ,työstäni, ystävistäni ja elämästä yleensä.
-Mari


Olen Sartsa. Sosiaalinen, sypäkkä, sydämellinen savolainen Keski-Suomesta.
-Sartsa


Sateesta iloitseva, sosiaalinen, suvaitseva, suvereeni, Karaistunut, kestävä ja kummasti naurava 🙂
-SaKaRi


Mää oon tämmönen iloinen, puhelias ja reipas pikkutaaperon äiskä. Ilahdutan usein työkavereita pikkuveitikan touhuista kertomalla. Sillä se aamu alkaa mukavasti
-mimi


Minä olen puuhakas ja pohtiva ”syvänmeren sukeltaja”, joka tutkii asiat perinpohjaisesti nauttien löytämistään ihmeellisyyksistä. Jokainen asia ja hetki on pieniä ihmeitä täynnä.
-Päivi


Olen herkkä, ystävällinen ja luotettava, joskus myös äkkipikainen, mutta en pitkävihainen. Olen onnellinen elämästäni jota saan elää 🙂
-Illusia


Sitkeä sissi (sen olen kuullut monilta), vaikeuksista huolimatta haluan katsella maailmaa vaaleanpunaisten lasien läpi ja uskoa aina ihmisen hyvyyteen.
-Ulla viisyksvee


Auringonkehrää on tytöllä tällä hiukset, vihreät on veikeät kissansilmät. Pisamainen nenänpää. Asioista koettaa jaksaa nähdä sen positiivisen hännänpään, ja harmaana päivänä oivaltaa aurinkoisen sään. Rehellisyyttä ja aitoutta peräänkuuluttaa, ja tosiystävää arvostaa. Kaunista sinistä Saimaata asustaa ja Lehmuksien halailusta voimaa toisinaan ammentaa. Nautin ja iloitsen Suomen kauniista luonnosta, sen vaihtelevista vuodenajoista. Pirteän luonteen omaa ja se on monesta tutusta vallan somaa.
-Kirsikka


Olen: iloinen, ahkera, ystävien ympäröimä aikuinen nainen, jolla on kaksi ihanaa lastenlasta.
-Eve


Iloinen, innostunut, rakastava, rakastettava 🙂
-Eppu


Iloinen, hymyilevä, energinen, aktiivinen, toiset huomioon ottava, auttava, hauska, tarkka ja siisti sihteeri.

-Maija


Olen reipas ja ahkera, sosiaalinen, luotettava, positiivinen, yhteistyökykyinen, tarkka ja joskus suurpiirteinen, sopivasti laiska ja mukavuudenhaluinen, uusista asioista monesti innostuva, luonnosta nauttiva ulkoilmaihminen ym ym
-yksi meistä monista aamiaiseen osallistuvista


Peruspositiivinen pessimisti
Elämäntapahevostyttö
Luomu

-viba


Hei, olen suulas ja sulava, pehmeä ja lihava. Olen tumma niin silmistäni kuin sielultani, ja tunne ja intuitio on lähellä sydäntäni. Pidän ihmisistä ja hyörinästä ympärilläni, mutta luonto on silti tärkeimpäni. Itken myös paljon, se on mukavaa, ilot ja surut virtaa siis solkenaan. 🙂
-Nuuskamuikkunen


Positiivareiden ja erikoisesti Juhani Töytärin, Tom Lundbergin ja Riitta Saarikankaan ihailija, ahkera, rohkea ja ennakkoluuloton yksityisyrittäjä ja iloinen isoäiti kuvaavat minua.
-Hilkka


Olen raikas, uudistuva (”luon parhaillaan nahkaani”), elämännhaluinen ja myönteinen!!! 😉
-saaru


Olen rauhallinen, pitkäpiuhainen, uskollinen, positiivinen ja hyvä ystävä!
-Arjuska


Ihana, kultainen, puoleensa vetävä, humoristinen, elämänmyönteinen
-a


Kahden pienen lapsen (vauvani täytti tänään 1v :D) äiti, joka työkseen hoitaa kehitysvammaisia ryhmäkodissa. Olen sosiaalinen ja viihdyn erilaisten ihmisten seurassa, kotona välillä laiskuus yllättää mutta työthän kyllä aina odottaa tekijäänsä. Joissakin jutuissa olen täydellisyyden tavoittelija. Jos joku apua pyytää en kieltäydy auttamasta… antaisin varmaan vaatteetkin päältäni jos joku pyytäisi.
-Äiskä


Olen Senja! Teen ennen kuin ajattelen ja puhun samaan malliin! Usein ihmiset nauraa kanssani, olen positiivinen, keksin aina hauskan myönteisen tavan asioiden kertomiseen! Että semmoinen!
-Senja


illanvirkku ja aamuntorkku, kiltti kuuntelija, laiska aloittamaan mutta aikaansaava, rakastava, uskova ja toivova mutta yksinäinen etsijä.
-sinioisto


Ryppyinen, ruttuinen, elämän kolhima joka nauttii jokaisesta uudesta päivästä!

-Mari


Temperamenttikas, tunteellinen, kaikkea kaunista ja ajattelemisen aihetta antavaa rakastava, suorapuheinen oman tiensä kulkija.
-Susku


Hei! Olen 50-vuotias elämää suuresti ja myös surullisesti kokenut ihminen. Tänään minusta paistaa uskallus ja myönteisyys, sillä pääsen aloittamaan syksyllä kauan haaveilemani koulutuksen.

-Sadepisara


Olen Asta, pienten eppujen luokanopettaja. Olen luova, innostuva ja toivottavasti innostava. Tämän syksyn motto työssä ja kotona: ”Soitto soi, ja karavaani kulkee”. Tallaan elämää iloisten sävelten tahdissa!
-Asta


Olen optimistisen miehen onnellinen vaimo, kolmen lapsen ylpeä äiti. Erittäin luotettava ystävä. Iloinen, huumorintajuinen ja nauravainen nainen, joka elää päivän kerrallaan.
-Asioilla on tapana järjestyä


Olen kolmen lapsen äiti. Elämässä on vastoinkäymisiä ja harmaita pilviä, mutta joka päivä etsin hopeareunuksen, joka on pilven ympärillä ja kiinnitän siihen enemmän huomiota kuin pilveen…Katson valoon niin en näe varjoja. Minulla on myös unelma, johon vakaasti uskon.
-Kukkanen


Rauhallinen, utelias, iloinen nautiskelija pääkaupunkiseudulta
-pilke


Olen viisikymppinen rautakaupan täti Päijät-Hämeestä. Parhaiten minut tunnistaa ”huomenta” tervehdyksestä mihin tahansa vuorokauden aikaan. Pilkettä pitää olla silmässä aina.
-Pipari


Olen uuden sivun elämässäni avannut 40+ nainen. Luotan taas itseeni ja omaan minävahvuuteeni monen hankalan työ- ja avoliittovuoden jälkeen. Kaiken aikaa vievän ja turhan olen karsinut pois elämästäni (turhasta shoppailusta turhiin ns.ystäviin)ollakseni rehellinen itselleni ja lapsilleni, jotka ovat elämässäni etusijalla.
Löysin Positiivarit S. Tanhuan asto-sivuilta, olen suositellut myös ystäville hyvällä menestyksellä 🙂
-Annukka


Vaalea viisikymppinen nainen, joka omaa peruspositiivisen elämänasenteen. Päälle päin kukaan ei huomaan, kuinka kurjaa elämä voi olla.

-olen iloinen aina


Ymmärtäväinen, avarakatseinen, elämänmyönteinen ja naturelli!
-Minsku


Olen positiivisesti riippuvainen, viisikymppinen optimistinen humoristi.
-Ossi


Olen positiivinen ja elämänmyönteinen nuori nainen, reipas ja ahkera. Minua ärsyttää mielistelevät ihmiset ja ne, jotka esittävät olevansa muita parempia. Huomasin, että ”asenne ratkaisee – aina” toimii hyvin. Pelastaa päivän, kun muistaa kyseisen lauseen harmin hetkellä.
-Peppi


Olen Anski. Reilu ja rehti kuin ruislimppu.
Olen yrittäjä ja 6-n sopivan pyöreä mummu
-anski


Olen Opettaja isolla O:lla,
eikä lie väliä pienellä koolla,
kun tahtoo lapsia rakastaa
ja välittäviksi kasvattaa.
Rauhaa myös rakastan,
erilaisuutta arvostan.
Avoin olen ja uutta luova,
hiukset joskus kuin heinäsuova…
-Hilkka


Hei
Olen Sari Jyväskylästä. Olen utelias elämän suhteen: mitä sillä on tarjottavanaan, mihin se minua vie. Olen ihmettelijä, alati itseäni kehittämään pyrkivä ja tänä päivänä elämästä nautiskeleva. Itsestä huolehtiminen on minulle tärkeää; silloin jaksan ottaa myös läheiset huomioon. Mielestäni ASENTEELLA on suuri merkitys, myös kolhujen osuessa kohdalle. Tällaiseksi kuvaan itseäni tänään ja pyrin elämään päivän kerrallaan.
-sartsa


Elämänmyönteinen, elämäniloni takaisin saanut keski-ikäinen nainen, joka nauttii ensimmäisestä lapsen lapsestaan 🙂 !
-vielä on elämää jäljellä


Iloisen ja sosiaalisen luonteeni olen perinyt äidiltäni. Herkkyys piiloutuu vahvuuteni taakse usein. Äkkipikainenkin olen useimmiten ja tarkka. Toisaalta kuin leppäkeihäs, eloisa ja vilkas… siinäpä aamiaiskattausta luonteestani. 🙂
-ruislintunen


Aurinkoista päivää kaikille.
Olen tyttö maalta, kasvanut koivujen katveessa järven rannalla taipuisaksi ja vahvaksi. Olen saanut karjalaisen suvun perintönä iloisen ja positiivisen luonteen.
Vaikeudet voitetaan elämällä. Tänä päivänä annan voimaa vanhuksille ja sairaille, eli toimin hoitajana. Olen elämän sateenkaarella ja nautin.
-Kehrääjä


Elämänmyönteinen, energinen, eläväinen, empaattinen ja elämän eliksiiriä etsivä ihmislapsi.
-Elli


Paljon, paljon kokenut eläkkeellä oleva sosiaalinen iloinen verbaalisesti lahjakas tytöntyllerö (52v.) ennakkoluuloton, tiedon haluinen ja toiset huomioon ottava itsenäinen mutta ei yksinäinen vesimies.
-seheko


Minä täällä….terhakka, tempperamenttinen, mulle heti kaikki -tyyppi…. ja niin romanttinen. Hyvä ystävä, hellä huolenpitäjä… siis aika hyvä pakkaus!
-jaana


Lannistumaton, ailahtelevainen, kiltti, luottavainen elävä antiteesi 🙂
-Ellie


Ajattelisin seuraavien sanojen sopivan minuun aika hyvin. Ystäville: uskollinen, luotettava, kannustava ja rohkaiseva, empaattinen ja sympaattinen sekä hyvä kuuntelija. Työelämässä oikeudenmukaisuuden ja tasa-arvon puolustaja, asioiden ja tavaroiden järjestelijä, suunnittelija, ideoiden keksijä, luova ja pohtija. Kotona äitinä: rajojen pitäjä ja joskus löysääjä, rakastava, kuunteleva ja puolustaja, emoleijona, huolehtija ja järjestäjä. Myös opettaja ja esimerkki (joskus huonokin). Olen ihminen, joka tekee virheitä ja uskaltaa myöntää ne. Olen siis mielestäni ihana ja mukava ihminen, joskus huonolla tuulella myös äreä ja rutisija.
-Sisaruus


Olen Marja ja sairaseläkkeellä. Harrastuksia piisaa ihan yllin kyllin ja niiden parissa ja muiden ihmisten parissa sekä lasten ja lapsenlapsen kanssa on kiva olla sekä aviomieheni on minun kaikkein tuki ja turva.
Pidän musiikista ja soitankin paljon Hanna Ekolan levyjä mutta toki muittenkin levyjä soitan, omistan paljon erilaista musiikkia ja erilaisia nuotteja koska soitan kaksitasourkuja. Suurin osa myös menee tietokoneella pidän, kun aamuisin saan lukea Positiivarin asioita. Tämä taitaa tulla hieman myöhään koska olen ollut leirillä ja tänään tulin vasta kotiin minulla oli yllätys kiitos siitä kortista, jonka sain tosin en voinut sitä tallettaa ja olin jo postia poistanut joten se meni vahingossa siinä. Olen kevään ja kesän lapsi eli niistä vuoden ajoista pidän eniten myös joulusta. Teen tällä Power Point esityksiä ja niitä lähettelen ihmisille.
Olen luonteeltani aika arka ja sairauteni on tehnyt minusta vielä aremman koska tunnen että olen erilainen ihminen usein, se tulee ilmi niin kuin tuolla leirilläkin.

-Marja


Olen ikinuori, kuuntelen, kannustan ja rakastan, elämää ja ihmisiä. Toivon enekelit kaikkien ihmisten luo. Olen iloinen ja huumorintajuinen. Itse sovin kaikkien kanssa, muttei kaikki sovi minun kanssani. En karehdi, enkä ole mustasukkainen. Minulla on hyviä ja rakkaita ystäviä. Sekä aviomies. 🙂
-Pikkusisko*


Olen 14-vuotias positiivinen ja liikunnallinen suomenruotsalainen tyttö. Pidän vakavista keskusteluista, mutta myös hassuttelusta!
-kehäkukka


Ainon ja Pietarin mummi, Antin ja Mikon äiti, Pekan vaimo, asikkaille
”se vakituinen avustaja” Raija, ja lisäksi Lappeenrannan kaupungin pitkäaikainen työntekijä!
-Pietu


Keski-ikäinen, täyteläinen, erittäin hyvä pikkuisen täydellinen ja iloinen sanankääntäjä Kajaanista
-Miisu


Räiskyvä-lempeä
Positiivinen-kannustava
Suorasukainen-rehellinen
Pirteä-laiska
Oikeudenmukainen-sitkeä
Hoikka-harteikas
Nainen-äiti
Vaimo-rakas
Ystävä-Emo
Eläinrakas-koiraihminen
Ihmisrakas-utelias
Syvällinen-surumielinen
Kiemurainen NAINEN
-Aino


Olen elämässä paljon kokenut, positiivisuudella eteenpäin aina päässyt eläkeläismuori. Vasta nyt eläkkeellä olen tutustunut nettiin ja sitä kautta Positiivareiden sivustoon. Toista vuotta olen lukenut Ajatusten aamiaista. Kiitos ajatuksista!
-Katru


Äiti ja isoäiti 🙂 Uusi tyttärentytär syntyi. Napanuora on vieläkin kiinni kahteen tyttäreeni (25- ja 23-v) sekä poikaan (18-v) ja lisäksi on tullut kaksi uutta ”jatkonapanuoraa” tyttärentyttäriin. Kun rakastaa ja välittää niin napanuorat eivät koskaan katkea!
-RowanBerry alias Mamu


Olen kolmen lähes aikuisen nuoren äiti, työni on tietojenkäsittelyä teollisuuslaitoksessa. Asumme pohjoisessa pienessä kaupungissa. Harrastan kaikenlaista liikuntaa sekä lukemista. Elämä pyörii pitkälti rutiinien ympärillä.
-Mamizu


Olen laulava monitoiminainen autokorjaamolla. Mottoni on: Eväitä elämään tästäkin päivästä!
-Kotkan ruusu


Olen temperamenttinen ideapommi, jolla on sata rautaa tulessa, mutta mitä siitä. Nautin haasteista ja taistelusta tuulimyllyjä vastaan.
-Kata


Moi! Olen leppoisa, hyvässä lihassa oleva nainen.
-Tiittana


Olen Pikku Myy. Pieni ja pippurinen punapää. Positiivinen ja hyvään uskova, myös realistinen.
-Pikku Myy


Olen aikaisin aamulla töihin heräävä, iltapäivällä ajatukset lukeva aforismi/mietelauseista aina 70-luvulta asti, voimaa saanut ”Te(l)le-patiaa” silloin tällöin tunteva useimmiten elämään tyytyväinen keski-ikäinen…mutta olo tuntuu nuoremmalta. Niin…ja se lempparimiete; ”Silloin tällöin on vallan ruhtinaallista olla tekemättä mitään…ja sen jälkeen levätä.”

-Telle


Olen 29-vuotias nainen itäuudeltamaalta, olen urheilullinen ja tykkään puutarhanhoidosta.

-anni


Luotettava nainen Itä-Suomesta, jolla taitaa olla erittäin hyvä huumorintaju. Sisimmässään elämän tosikko joka sitkeydellä menee eteenpäin eläen tätä hetkeä!
-Saara


Heippa!!

Olen Ippa ja olen mielestäni aika positiivinen ja elämänmyönteinen, joskus ehkä melankolisuuteenkin taipuvainen kuusIkymppistä lähestyvä työelämässä vielä oleva naisimmeinen Pohjois-Pohojammaalta.
-Ippa


Hei vaan! Lyhyesti sanottuna, tykkään erilaisista ihmisistä, lukemisesta, harrastan teatteria ja myös kirjoittelen. Aikapula vaivaa joskus, sillä työni on vuorotyötä. Yritän silti tehdä näitä juttujani, se on palkitsevaa, kun tekee sitä mistä pitää!

-Viiru


Olen iloinen, sanavalmis, elämän kannokoissa hioutunut naispuolinen metsäihminen.
-U-M


Pieni pyöreä mummo joka työskentelee kovassa businessmaailmassa. Kiltti, ikäistään nuoremman näköinen, vähän jämähtänyt jaksamisen puutteesta. Positiivarit auttaa jaksamaan ja saa potkua itsetunnon kohottajana. Hymyä myöskin kasvoille.
-Malla, Vantaalta


Olen innostunut, iloinen, lapsenmielinen, luovuudesta raskaana, välillä teen ensin ja mietin vasta sitten, kannattiko – yleensä kannatti! Onhan minussa ne toisetkin – huonot puolet, mutta viitsiikö niihin keskittyä – mukana ne seuraavat kuitenkin
-kuutamouinnilla oleva tyttö 50 v


Aikuinen Nainen. Viljelen positiivisuutta ympärilleni, voimani saan mm. aamiaisesta. Olen erittäin kiitollinen Elämälleni.
-Jyvä


Olen 28-vuotias ympäristöinsinööri Helsingistä. Opettelen kovaa vauhtia positiivista ajattelua vakavan masennuksen jälkeen.
-Nyyti


Olen utelias uudenoppija, erilaiset kulttuurit, tavat, kielet kiinnostavat. Luonto, eläimet opettavat meitä ihmisiä.
-eijuu


Mukaansa tempaiseva Ihana Nykyaikainen, Sädehdittävän Upea.
-MINSU


– Olen nainen, parhaassa iässä, elämän kokemuksen vahvistama. Kokenut iloa, Rakkautta, surua, murhetta, rahattomuutta, tyttömyyttä. Nyt olen vahva, taipuisa, sopivan pehmeäkin. Iloisuuteni kuulemma tarttuu, huumorintajuni ja sanavalmiuteni ovat kuulemma omaa luokkaansa, työni teen reippaasti, mutta niiden lomassa osaan myös keskustella ja olla aidosti läsnä. Olen empaattinen, osaan hypätä toisen ”housuihin” ja miettiä miltä siinä tilanteessa minusta tuntuisi.
Olen kuulemma hyvä hoitaja.
-Tähtisilmä


Olen keski-ikäinen työssäkäyvä ”mummero”, oikea kahvikissa. Luen aina
ajatusten aamiaisen ennen töihin lähtöä. Olen huomannut positiivisuuden auttavan päivän töissä jaksamisessa.

-mummero


Hei! Olen Inkku. Juuri ensimmäisen eläkkeen saanut nainen. Iloinen siitä, että voin aloittaa päivani suht terveenä ja levänneenä. Lapsenlapset lähellä ja hyvä mies vierellä. Ja vielä 91-vuotias äitini puhelimen päässä. Siinä sitä yhdelle naiselle.
-Inkku mummi


Olen onnellinen, terve ja elän runsaudessa. Kiitos (aamumantrani)
-Susa


Innostunut, myönteinen ja touhukas. Joskus jopa niin touhukas, että olen diagnosoinut itselleni varhaiskeski-iässä puhjenneen adhd:n.

-Puppe


Sateenkaaren värit, kesätuuli ja elokuun yö. Arvoitus ratkeaa illalla ja uusi on vastassa aamulla.
-Jatta


Mummeli, joka opettelee kolmatta vuotta olemaan eläkkeellä. Hiljalleen voimautuen muistan aloittaa päivän kiitoksella ja myönteisillä ajatuksilla. Asenne ratkaisee ;on minulle tänään hyvin tärkeä lause !
-Tepuski


Olen rehellinen, kovia kokenut, tuulenpieksämä, mutta AITO pohojalaasakka, jonka mottona on jotta ”kaikki se mikä ei tapa, kasvattaa.” Ja kasvatettu on. Vaan positiivisuudella ja pohojalaasella sisulla on aina notkosta noustu 😉
-tirpaliina


Rauhallinen, innostuva , positiivinen , iloinen , rakastava ja ihana nainen. Sellainen minä olen, nyt ja aina.
-kikka


Utelias mihin minusta vielä yli nelikymppisenä on, olen koulussa! Mottoni on, aina surullisista asioistakin löytyy jotain positiivista! Siksipä pyrin aina hymyilemään ja olemaan hyväntuulinen! Koska tottahan se on, että nyrpeä ilme rumentaa ja vanhentaa!
-Leena


Hei

Olen iloluonteinen, nättinokkainen (sanovat nenääni kauniiksi), äkkipikainen ja hyväsydäminen hölmö. Kuulemma.
-Telleriini


Jaa mää vai? Semmonen ”asenne ratkaisee aina” -tyyppi. Teen mitä vaan missei järkee tarvita. Elikkä ilonen mieli korvaa puuttuvan järjen!!!!
-Pieni mutta voimakas Myy


Olen aurinkoinen, avulias ja positiivinen ihminen. Kunnia siitä läheisilleni, jotka tuovat iloa elämääni. Elän tässä hetkessä, en sure eilistä enkä ota murhetta huomisesta. Työssä sain juuri kehityskeskustelussa palautetta esimieheltäni, että työtovereiden mukaan luon positiivista henkeä ja autan mielelläni, kun apua pyydetään. Saanhan siitä hyvän mielen itsekin. Olen huomannut, että mitä enemmät annat saat kaksin verroin takaisin.
-Nöpö


ILOINEN 😀 positiivinen en itse ennen tajunnut mutta kaveri vähän valaisi: Täti Moonikan ja Äiti Teresan sekoitus. 🙂
-Tepa


Olen avoin, rehellinen, luotettava, kiireinen ja pidän eläimistä.
-minna


Olen helposti innostuva, peruspositiivinen touhottaja.
-Vicky


Olen 2 lapsen ylpeä äiti, utelias eli haluan oppia uutta enkä jämähtää paikoilleni. Jääräpää joka tekee sen minkä päättää, tosin päätöksenteko joskus hukassa….
Iloinen mutta usein hiljainen, huolehtivainen mutta en kanaemo.

Lasten kautta oppinut nauttimaan elämän pienistä iloista, ja nauttimaan elämästä tässä ja nyt. Tänä keväänä tein pitkäaikaisesta unelmasta totta, ostin moottoripyörän, jolla todella nautin ajamisesta. Halusin myös yllättää mieheni, joten aloitin golfharrastuksen, golf ei ollutkaan niin tylsää kuin luulin. Muut harrastukset: lukeminen, käsityöt, kuntosali ja tanssi, sekä shoppailu (siitä tavasta en taida heti päästä).

Töikseni hoidan pienessä yrityksessä talouspuolen ja autan muissa paperihommissa, missä apua tarvitaan.

Arkipäivinä kamppailen samoista asioista kuin muutkin ihmiset, lasten harrastukset, kodin hoito ja ihmissuhteiden ylläpito vaatii aikansa ja oman työnsä.

-Karhu emo


Iloinen ja toiset huomioon ottava.
-Jute


Sosiaalinen, empaattinen, hieman villi, vähän arkajalka.
-Lehmukka


Älykäs, ujo, urheilullinen, vähän nörtti c”,)
-Nasu


En murehdi asioita etukäteen, koska asioilla on taipumus järjestyä tavalla tai toisella, ennemmin tai myöhemmin. Kiire ei ole minnekään, maailmahan on jo valmis. Otan ihmiset vastaan sellaisina kuin he ovat, onneksi me ihmiset olemme erilaisia ja kukaan meistä ei ole täydellinen. 🙂
-Jane


Olen ”optimistijolla”.
Kaikkien vaikeuksienkin keskellä jo lapsenakin pyrin näkemään elämän hyvät puolet ja tekemään itselleni selväksi, että se on suunta, johon aion isona purjehtia.
Isona saavutinkin koulutustason ja elintason, joita muut samankaltaisista lähtökohdista eivät pystyneet saavuttamaan. Vahinko vain, että sairaus ei sitten kysynyt enää lupaa, että saako se tulla. Siinä vaiheessa kun liikuntakyky ja näkökyky alkoivat haittaamaan työntekoa jouduin eläkkeelle. Ensin masennuin, mutta se optimistisuus, joka jo lapsena oli minussa ollut, ei antanut minun jäädä masennuksen suohon. Lähdin hakemaan apua, lääketieteellistäkin, mutta myös sellaista, joka innostaisi takaisin elämään. Sitä elämää, jota vielä pystyn. Tekemään vielä niitä asioita, joihin pystyn ja oppimaan uutta. Tällä tiellä olen ja Ajatuksen aamiaiset ovat osa tätä elämääni. Kiitokset kokki-Jussille!
-Ulla


Minä olen Vallilassa (HKI) asuva, elämänsä parhainta aikaa elävä monitaitaja ja työtön työnhakija, nelikymppinen nainen ja selvästi yli-ikäinen työmarkkinoille, vaikka koenkin olevani parhaimmillani. Onneksi minullekin tehtäviä riittää jopa historiaan asti, ja sekös minut pitää tyytyväisenä.
-tsirptsirp


Hei vain kaikille ;)..Täällä minä, avoin, puhelias, nauravainen, huumorilla höystetty…koviakin kolhuja kokenut luonnonlapsi. Halaan paljon .. kohtaan uuden ihmisen elämässäni avoimin mielin ilman ennakkoajatuksia.
*Lämmin halaus päivääsi… 🙂 ajatuksin!
-Kaija-Leena


Terve. Olen sellainen lyhythiuksinen ja AURINKOINEN pikkupomo. Niin, tosin joskus aurinko saattaa olla hetken pilven takana, mutta aurinko paistaa pilvenkin takana…
-esiMIES


Olen töksähdys ja sillä siisti! Näin työkaverini esitteli minut uudelle työntekijälle.

Perusteluna esittelylle oli, että sanon suoraan asiat ja en puhu ja kaivele negatiivisistakaan asioista jälkeenpäin. Koin esittelyn positiiviseksi!
-Ritu


Loppuvuodesta viisikymppinen! Uutta ammattia opiskelemassa toista vuotta ja aivan innoissaan kaikesta uudesta oppimasta. Lisäksi olen kahden aivan ihananien pienten lasten mummu, he tuovat päiviini joka päivä suurta iloa ja kiitollisuutta.
-Tarjuska


Olen:
– itsenäinen
– järjestelmällisyyttä ja selkeyttä ihaileva
– tunteisiin etäisyyttä etsivä
– ihminen.
-esimies


Olen 61-vuotias yrittäjä, joka on jäämässä eläkkeelle. Harjoittelen olemalla osa aikaisella eläkkeellä. Minut kuvaa parhaiten sanoilla malttamaton jääräpää, positiivisessa mielessä
-Christer


Nainen tumma, viisikymppinen, varastaa joka mahdollisen hetken omalle ihanalle itselleen, suukottelee päivittäin kahta mahtavaa teiniään ja nauttii vain tästä hetkestä… ja tavoitteena saada ainakin yksi ihminen päivässä hymyilemään…
-itse ja nyt


Olen aikuinen, seestynyt nainen Länsi-Suomesta. Osaan olla pienistä asioista onnellinen, ja tahtoisin tätä positiivista ajattelutapaa muillekin jakaa. Hoivailen vanhuksia töissä ja vapaalla. Olen onnellinen ihminen, kun minulla on maailman kultaisin aviomies, jonka kanssa saan jakaa elämän suuret ilot ja ihmeet.
-Sandrine


Olen reilu viiskymppinen lastentarhanopettaja, luonteeltani pessimistinen optimisti. Nautin juuripa siitä syystä näistä aamiaisista, koska saan niistä hyvää evästä tälle optimistiselle puolelleni. Aamiaisen lisäksi luonto ja etenkin veden äärellä oleminen antaa positiivista energiaa elämään.
-Ruusuntippa


Teen 110 lasissa sen mihin ryhdyn ja sitten kun en tee niin en tee mitään. Ei hullumpi tapa elää, sopii ainakin minulle. Teen projekteja enkä ottaisi vakituista työtä mistään hinnasta.
-Päikkä


60-kymppinen mummu täällä, huomenta. Odottelen juuri tyttärentytärtä tulevaksi päivähoitoon. Siitä olen erikoisen onnellinen, että on mahdollisuus viettää yhteistä aikaa runsaasti nyt lapsenlapsen kanssa. Eli että olen saanut olla terveenä ja siten jaksan tehdä tätä tärkeää työtä.
-Anja – mummu


Tervehdys Teille kaikille:) Kokki-Jussi jo nimeni tietääkin, mutta nyt siis esittäydyn koko jengille: Anne E-P:lta ja samaa aamiaista syöty jo useampi vuosi. Perusluonteeni on sosiaalinen ja iloinen. Pessimistiä minusta ei saa millään. Reilu, rempseä ja rento… Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille ja hymyä huuleen:)
-Anne


Olen pirteä ja energinen, harkitsevainen ja sosiaalinen kaurisnainen. Ajattelen lähimmäistä ja autan aina kun voin. Syön paljon porkkanaa ja mieleni on aurinkoisen keltainen :o)
-Oikk


Tervehdys täältä valtion virastosta. Ei meillä oikeasti työaikana saisi näitä sivuja lueskella. Mutta ”kohtuullisesti saa työnantajalta varastaa”, sitä mieltä oli myös Kaptah, Sinuhen palvelija. Olen leikkisä, iloinen, herkkä, rauhaa rakastava, laulava arkistonhoitaja.

-Singing in the rain


Positiivinen
Sociaalinen
Avoin
Lapsellinen ja aikuinen samanaikaisesti
Vankka mies varustettuna pehmeillä arvoilla
Sopeutuva
-marknen


Kuunteleva, runsauteen taipuvainen, aito, ”hyvä jätkä”, positiivisuutta opetteleva elämäntaparemontoija Kanta-Hämeen perunapitäjästä.
-winha waimo


Olen 60-vuotias isoäiti – vielä kuitenkin töissä aika tiukasti. Töitä teen lähinnä tietokoneen avulla (käytän mm. erilaisia teknisiä piirustusohjelmia. Harrastan tilkkutöitä, lukemista, kirjoittamista, piirtämistä. Pidän luonnossa liikkumisesta, erityisesti sienestyksestä, vaikka autottomana on tällä erää vaikea päästä tuntemiini sienestyspaikkoihin.
Olen myös kiinnostunut itseni kehittämisestä. perusluonteeltani olen – yllätys yllätys – positiivinen!
-Tilkkumummi


Iloinen, rehellinen, luotettava ja rauhallinen.
-aija77


Olen neljän lapsen äiti, neljän lapsen isoäiti, neljälle vävylle anoppi. Hyväntuulinen, positiivinen ihminen, jota ei vastoinkäymiset masenna; joka asiastahan löytyy aina se positiivinenkin puoli. Ammatiltani toimistosihteeri, eläkeikään on vielä matkaa. Puolisoni kanssa olen viettänyt 33 onnellista vuotta. Motto: elämä on ihanaa!
-Anneli


Olen ”stressaantunut” yrittäjä, eläinrakas naisihminen.
-Santtu67


Olen ”tiukkapipoinen” valtion virkamies ja hoidan ns. velkareskontraa ja joudun siksi olemaan selkeä ja varmaotteinen heti aamusta, mutta positiiviseksi käännän kaiken minkä voin ja siihen tarvitsen muitten aamiaisella olevien tukea ja kannustusta. Kiitos!
-Leena


Olen aktiivinen, helposti innostuva ja vaihtelunhaluinen yhden tytön äiti ja kahden ihanan pojan mummo. Luen paljon, käyn elokuvissa, teatterissa, konserteissa ja taidenäyttelyissä ja nautin elämästä ihanan kumppanini kanssa.

-Katriina


Olen huumorintajuinen höpöttäjä.
-vippe


Iloisen positiivisen naisen kanssa.
-tipe


Mustavalko-vuoristorata-tunne-elämäinen peruspositiivinen vakavan masennuksen kokenut ahdistunut nainen, ”Seuraavassa elämässä pystyn parempaan, vaikka meillä on vain tämä elämä. Elämää ei voi hallita, itseäni yritän. Putoan, kiipeän.”
-Kissimirri


Heipä hei! Minä oon 17-vuotias neitokainen pohjoisesta. Sanat lämpö, ystävällinen, rakkaus, äidillinen, hyväsydäminen, ihmisläheinen, rehellinen ja luotettava kuvaavat minua.
-Mariukka


Viriili ja urheilullinen eläkeläismummeli.
-marme


Valoisa ja useimmiten virkeä ja virtaa omaava Vuokko Kokkolasta, joka innostuu helposti mukavista asioista ja kannustaa myös muitakin.
-Valoisa Vuokko


Reipas, sporttinen ja pirteä. Tykkään koiran kanssa lenkkeilystä ja harrastamisesta.
-PT84


Olen sairaseläkkeellä oleva nainen. On ihanaa herätä uuteen päivään, vaikka usein olen hirveän yksin
-Anile


iloinen, hauska ja pirtsakka rouvashenkilö jopa 4 lastakin siunaantunut:-)
-sandru


Iloinen, pirteä, keskustelutaitoinen mies
-ippe


Elämänmyönteinen, iloinen, innokas, osaava, huumorintajuinen, sisukas ja sinnikäs naisimmeinen 🙂
-sitruunamelissa


Avulias, sisukas ja joskus myös hieman piikikäs.
-mibaze


Olen pisamainen, tyttövuosista ulos kasvanut, silti tyttömäisesti hullutteleva neljän aikuisen pojan äiti, joka ihmettelee, miten ihania läheisiä hänellä onkaan ja miten paljon naurua mahtuu viikkoon. Harmaita pukkaa ohimoilta ja vatsapeitekin elää omaa elämäänsä vielä kauan hyppimisen jälkeen – on silti uskomattoman kivaa. Huolia ja harmejakin on toki – kenties laittamassa ihmistä välillä tiukempaan järjestykseen ja pysäyttämässä. Mutta elämä on upeeta!
-Mummi


Pilkettä silmäkulmassa, herätään hitaasti silmää raottaen.
-Satsa


Lukutoukka, ilopilleri, aina positiivinen; ystävien mielestä yltiösellainen.
Penkkiurheilijoista hulluimmasta päästä.
Lapsien äiti, miehen vaimo, koiran emäntä.
Puutarhassa mönkijä.
Telttailuhullu.
Utelias, kokeileva.
-Popup


Töissä hymyilevä ja empaattinen. Työpäivän loputtua melko ”tyhjä säkki”, mutta helposti täytettävissä uudelleen niin ilolla kuin tarvittaessa myös myötätunnolla/empatialla. Siitä suuri kiitos mukavalle siipalle.
-Lissu Etelä-Pohjanmaalta


Elämän taivuttama muttei taitettu pienyrittäjä, joka pieni pilke silmissä taivaltaa elämää eteenpäin pieniä ”voittoja” itsessään ja elämässään vähitellen saavuttaen. Elämän seikkailija, joka oikein odottaa mitä elämällä vielä on tarjottavanaan. 🙂
-Milla


Iloinen, ihmisistä kiinnostunut ja innostava esimies, joka jaksaa uskoa, että työssä pitää olla hauskaa.
-Mimmeli


Olen hiljainen ja hyvin yksinkin viihtyvä, mutta nauru ja hymy on hyvin herkässä. Lapsenlasten kanssa olen mielelläni, silloin on aina hauskaa.
-Leenamummu


Ajatteleva, innokas.
-JM


Olenpa ”inttis-55″, vaikken aina intäkään…mutta ainoa lapsi, kaiken periksi saanut… mitäpä sille voikaan.. iloinen, onnellinen, valoisa optimisti ja oikea ” teho-tyttö”,
aikuiset lapseni sanovatkin ” ei löydy toista tuollaista naista, joka jaksaa puuhata kaikenlaista”.
-” inttis-55″


Rauhallisen, huumoritajuisen piikkejä pelkäävän tyttösen kanssa.
-Vine


Ai ettäkö millainen olen. No tällainen monesti elämässä kaltoin kohdeltu naisihminen, joka on ihka-aikuisena alkanut tajuta ja älytä omaakin parastaan olemalla hyväksymättä kaikkea vääryyttä ja epäoikeudenmukaisuutta – tottakai jo pitkän matkaa aikuisuusaikaansa, koska nyt jo elän mummoaikaa ja tajuan kasvatusasioitakin pehmeämmin ja nimenomaan positiivisuuden pohjalta hokien sopivasti ”kumpi riisuu takin, tuuli vaiko aurinko”. Ainakin se, sanoisko, paha puoli minussa on, että kannan ehkä enemmän huolta toisten hyvinvoinnista kuin omastani. Olen valmis avuksi muille sysäämällä omat asiat tuonnemmaksi. Energiaa ja touhua tuntuu minusta löytyvän aika hyvin moneen, mitä käsillä tehdään vaikka puikoilla taikka puutarhassa, ja just olen saanut valmiiksi talon maalaamisen, joka kyllä oli kova homma. Välillä ajoin nurmet, hoidin kasvimaat, poimin marjat ja aina välillä vietin useita kesäpäiviä lastenlastenkin kanssa pulikoiden. Kuitenkaan yhtään en löydä enää voimia siihen, että kenenkään taholta (esim. työyhteisössä) jaksaisin venyä tai sietää huonoa kohtelua osakseni, ja muihinkin moisen kohdistuessa nousen kannoilleni.
-”puhu, pidän äänestäsi”


Olen ennen kaikkea mummi. 55-vuotias positiivinen ja tällä hetkellä hieman pelokas tulevaisuuden suhteen. Asiat ovat kuitenkin hyvin. Minulla on kiva työ, josta nautin. Ihania lapsenlapsia viisi. Ilman aamiaista päivä on vaillinainen
-Mummi


Avoin, positiivinen, rauhallinen.
-Rapsi


Olen fiksu ja filmaattinen nuori nainen. Yritän aina ajatella positiivisesti, kuten jo toi alku lause osoittaa. Eli muiden mielestä olen kaiketi tavallinen 45-vuotias nainen, jolla on empaattinen mieli ja omaa kuuntelijan lahjat.
-jahvetti


Iloinen perhepäivähoitaja Helsingistä, joka nauttii jokaisesta päivästä lasten kanssa. Kahden lapsen yksinhuoltaja, joka ammentaa positiivisuutta ja elämäniloa Positiivareista… myös toisille jaettavaksi.
-Ninni


Mukava ja iloinen kaveri
-jazn


Olen poikamainen ja lapsenmielinen vähän yli viisikymppinen mies. Leikin mielelläni lasten kanssa, lasten leikkejä. Tykkään luonnosta ja siellä samoilusta. Laulan mieluusti paikassa kuin paikassa. Haaveenani on päästä vielä Puuhamaahan, kun lapsenlapset kasvavat isommiksi ja puuhakavereiksi (yksin en kehtaa mennä puuhaamaan). Työpaikalleni toivoisin enemmän huumoria ja leikkimielisyyttä kireyden ja kiireen sijaan.
-Risto


Lenkkeilevä, kirjoista pitävä ja käsitöistä (merkkaus) pitävä nuori nainen, joka on välillä liian laiska.
-Pami


Iloinen, mystinen ja seurallinen
-vulppis


Laiska, iloinen ja pirteä
-Aurinko


Huolehtivainen…”heti eikä vasta huomenna”-tyyppi
-hmk


Hei Kaikki Positiiviset ihmiset!
Täällä Espoossa uskoa elämään jakaa 4-kymppinen kolmen murkun yksinhuoltajaäiti. Elämä on kovasti täyttä lasten, akateemisen uran ja parin harrastuksen täyttäessä päivät. Ajatusten aamiaisesta on tullut minulle todella tärkeä osa elämää. Kun arki meinaa imaista harmaaseen nieluunsa, joka aamuinen s-postiviesti Jussilta tuo toivottuja pilkahduksia!
-Sini


Olen ihanasti pyöreä, muhkean muheva, halattavan pehmeä ja kotiruuan tuoksuinen, maailman suloisimpien lasten äiti ja huippuihanan miehen vaimo. Keski-ikäinen, keskikokoinen, hyvätapainen ja ihmisen näköinen.
-Piipero


Rauhallinen ja mukava, kiltti, hieman näsäviisas, uudessa seurassa hiljainen, kuuntelee ja tutkailee maailmaa
-Mixu


Tuuliviirin lailla tuittupää, joka ei kauan jaksa vihoitella kenellekään
-iines


Olen pirteä ja touhukas nainen. Harrastan pyöräilyä.
-Arska


Iloinen pullea paprika =)) Ihmisten kanssa viihtyvä, joskus tykkään toisin olla ihan vaan itsekseni, ja nauttia hiljaisuudesta. Tykkään matkustella Lapissa ja viettää siellä aikaa perheen kanssa.

-Riliis


Empaattinen, ystävällinen, auttavainen energinen tytteli.
-Mami


Positiivinen, utelias ja joskus junttimainen ukko.
-herraelmeri


Turkulainen yliopisto-opiskelija rakastaa musiikkia ja nukkekotoja. 🙂
-Hermione


Hassu ja kirpeä samassa paketissa 🙂
-Polkka


Tervehdys Ajatusten aamiaisen lukijat! Täältä minun tähdeltäni, tervehdin teitä, vahvistan itseäni ja unelmiani vuorotteluvapaalla ollen. Positiivisuutta minussa on paljon. Uskallusta ja rohkeutta pyrin kasvattamaan tähdelleni.
-Lapsi minussa


Olen ahkera ja pitkäjänteinen organisaattori. Tunnollinen ja kärsivällinen. Kyllä tämä tästä. Kauris vuosimallia 1946, terveydenhuollon ammattilainen vuodesta 1968
-Seija


Olen sitkeä ja pitkäjänteinen. Jaksan innostua niin töissä kuin kotonakin uusista asioista samalla innostaen muita. Vapaa-ajalla touhuan villisti kotona tai mökillä, mielellään kavereiden kanssa. Haluan ehtiä paljon, automatkatkin kuuntelen äänikirjoja. En silti (enää) stressaa ja väsytä itseäni liikaa.
-Ahomarja


Kieroon kasvanu
-Heli


Energisen hoitsutytön kanssa.
-pipa


Kahden lapsen äiti, yhden miehen vaimo. Olen pieni sekarotuinen, sitkeä kuin pajunoksa, jonkin verran mausteinen, joskus tulinenkin. Karjalaisen mummoni sanoin ”ilo pintaan vaikka syän märkänis”, eli aina pitää löytää asioista parempikin puoli!
-Silja


Aurinkoinen kuin appelsiini, mehevä kuin nektariini, elämään tyytyväinen positiivisen elämänasenteen omaava kahden pienen lapsen äiti Hyvinkäältä.
-Marke


Aikuinen nainen
-Ladyline


Pyöreä pullero, jolla laaja lämmin syli.
-mummake


Hei, olen hellä, huolehtivainen, hauska positiivinen hoitaja.
-Maarit


Olen ulospäin suuntautunut, oikeudenmukaisuutta etsivä, avulias ja sisukas hoitaessani tärkeäksi näkemiäni asioita. Yritän suhtautua elämään positiivisesti, vaikka joskus se tuntuu vaikealta. Tietoisesti ajattelutapaani muuttamalla olen löytänyt lisää iloa elämääni. Kiitos Positiivareiden.

Aamiaspöydässä olen istunut 7 vuotta.

-Eija


Olen iloinen, ulospäin suuntautunut, auttavainen ja ehkä hieman liiankin ahkera ja tunnollinen.
-Marita


Iloinen, huumorintajuinen, ahkera.
-mie


Tässä on reipas, iloinen ja työtä pelkäämätön opiskelija.
-Kata


Iloinen, rohkea, taiteellinen, luova, herkkä, ystävällinen, luotettava.
-marjutti


Olen huoleton, rakastava, naurava ja joskus ehkä hieman kiukutteleva.
-elina


itsenäinen, huumorintajuinen sekä yhden asian ihminen.. ( siis joko/ tai)
-martzu


Olen iloinen, hupsu ja hauska ihminen, jonka kanssa aika ei varmasti käy pitkäksi!
-Naurattaja


Kirjava sekoitus niin hiljaista tuumailijaa kuin menevää maailmalla seikkailijaa.
-Ansku


Miltei rahaton, mutta koen silti olevani RIKAS: olen terve, minulla on koti, kaksi kolmesta lapsestani elää, ja voivat hyvin! Rikkauttani on lisännyt iloisten, onnellisten, surullisten ja raskaiden kokemusten tasapaino, jotka ovat opettaneet ennen kaikkea oikeata asennetta elämään. Oppimista silti piisaa…. =)
-Maikku


Suonissani virtaa Karjalaista, Pohjois-Suomalaista ja Varsinais-Suomalaista verta. Aikamoinen sekoitus avoimuutta, välittömyyttä, positiivista ja ratkaisukeskeistä ajattelua ilman Varsinais-Suomalaista jäyheyttä. Ei tainnut olla sitä käsikirjoituksessa kun minuuteni luotiin. Olen ikuinen pikkusisko, kolmen lapsen äippä.
-Löytöretkeilijä


Energinen aamueläjä, pirteä, iloinen, urheilullinen
-Tiitu


Olen punatukkainen pörröpää, lastenlasten sormet syyhävät aina koskettelemaan hiuspehkoani ja samalla vähän vetäistäkin. Kun äiti kieltää niin kerron tarinan kun minua on vedetty tukasta ja piiskattu samaan aikaan pepulle. Lehmiä lypsäessäni sen kieli kieputtautui otsatukkaani ja samalla huiski peffaani hännällään, se on jäänyt mukavana muistona mieleeni, nyt olen eläkkeellä ja viihdyn tässä koneellakin.
-unelman mamma


Olen vanhan villakoiran yksinhuoltaja. Rakastan musiikkia ja kävelylenkkejä koirapoikani kanssa. Rauhallinen, kaunis luonto on minulle tärkeä voimanlähde. Neljä ihanaa lastenlastani käyvät välillä laittamassa kotini uuteen järjestykseen. Minulla on kaksi ahkeraa poikaa ja suloiset miniät. Toivon, että en ole se hirveä anoppi! Opettelen nauttimaan elämän pienistä iloista pitkän, vaikean ajanjakson jälkeen. Pientä edistymistä on jo tapahtunut. Kiitos siitä kuuluu Ajatusten aamiaiselle, jonka olen ahminut hyvällä halulla.
-Iitu


Itsepäinen ja ujo.
-tintti89


Hiljainen, etäinen, huumorintajuinen
-nitinä


Iloinen suklaasilmä
-mmm


Huumorintajuinen, herkkä ja rauhallinen nuori nainen.
-zara


Iloinen ja aurinkoinen höpöttäjä, joka osaa kuuntelemisen taidon.
-angelheart


Luontoystävällinen avulias viherpeukalo
-Pirkkis


Olen viittä vaille viisikymppinen nainen, joka varmasti paljolti tämän aamiaisannoksen ruokkimana päätti toukokuun lopussa ohjata omaa elämäänsä uuteen suuntaan. Miltei kahdenkymmenen kuuden vuoden työrupeama samojen seinien sisällä vaihtui toiselle paikkakunnalle ja toisen työpaikkaan. Työstäni olen aina pitänyt kovasti, joten samaa työtä jatkan. Ja ilolla olen jo nyt, kolmen viikon kuluessa uudessa työpaikassa, huomannut, että pidentyneistä työmatkoista ja niiden vuoksi pidentyneestä työpäivästä ja pienentyneestä käteen jäävästä ansiosta huolimatta, olen vapaampi, tyytyväisempi ja ennen kaikkea onnellisempi tällä hetkellä. Jokaisen kannattaa valita oma elämä!
-Sädehtijä


Rehellinen kuuntelija, tosi ystävä, uskova esirukoilija.
-Helena


Ihana ja uskomaton sähläri, aina sekoilemassa jotain =P
-G – apinamies


Toive Mustonen, kirjat kortit, lehdet ja ristikot on mun heiniäni.
-Tope


Ujo, utelias keski-ikäinen tyttö.
-M2len2


Olen ujo, mukava ja hauska neitonen.
-Ninax83


Iloinen. Suloinen… isokiloinen… pohdiskeleva… naureskeleva…joskus synkistelevä…sellainen olen minä
-keltasirkku


Iloinen ja hauska äippä.
-Tanjus


Minä? Yllytyshullu sekopää, mutta hyvällä tavalla 😉
-Alfa


Aamukiukkuisuus on sopiva sana kuvaamaan mua ja aamiaispöytää. Kiukkuisuus häviää kylläkin mitä kauemmin aikaani vietän pöydän ääressä 😉
-tulppu


Tanakka, punakka ja hanakka
-tk


Olen herkkä raru ihminen, joka rakastaa kaikkea ja omistaa paljon ystäviä. Keksin kaikenlaisia kujeita, joihin on toisten helppo yhtyä. Askartelen, runoilen, pidän matkustelusta ja osallistun monenlaiseen vapaaehtoiseen toimintaan.
-leilukka


Iloinen, mietteliäs ja välillä hömelö.
-kifumirri


Kalju, tatuoitu, iso, kusipää, ja kunnon isä.
-keisari


Olen nainen parhaassa iässä! Uskallan innostua uudesta ja olen vähän yllytyshullukin! Huomaan usein vastaavani myöntävästi ja vasta sitten miettiväni, että mihin tulikaan ryhdyttyä! Onneksi usein miten asiat ovat osallistumisen arvoisia!
-T 46v


Tuki ja turva
-iskä


Kolmen pojan opiskeleva äiti. Luova, Empaattinen, Elämänjanoinen, Näpräilijä ja Auttavainen.
-Leena


Kyynikko, lyyrikko, pikkuisen romantikko
-UO


virkaheitto musiikinopettaja, humaani pelimanni ja perheenisä
-Tomi


Pieni, pyöreä, pirteä ja iloinen Mimmi maalta
-Aikiunen nainen


”Asioilla on taipumus järjestyä”-lauseeseen uskova, ihmisiin ja ihmisyyteen luottava, luotettava ystävä on tämä mummeli.
-tepa


Asenne ratkaisee aina; Kolmen lapsen yh-äippä ja yrittäjä. Yritykseni palkitaan joka aamu kun saan olla näiden 6-13 vuotiaiden ”ihmelasteni” kanssa! Ihmeitähän olemme kaikki, mutta erityisiä helmiä tietenkin nämä omani, joilta saan voimaa ja iloa, kuin myös vastusta ja pohtimisen aihetta!
-Annikki


Mukava mimmi, mahtava matami, miellyttävä madam!
-Marita


Rempseä, hieman ujo tavallinen tallaaja
-Anskuli


Olen iloinen, nuori opettajatar, joka pitää kissoista!
-Ope


Älykäs.
-Matti Viikate


Omanlainen oman tiensä kulkija
-Mymmeli


Reilu ja rehti suomalainen
-jope


Vähän kahjo.
-Jomppeli